Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 20
danydana spune:
Dantje eu sunt din bucuresti ma pot antalni cu prietena ta,poate tu ai lucrusoare bune pentru o fetita de aproape 6 luni incaltaminte. Multumesc
anacm spune:
ramona din dorohoi
am facut un pachetoi cu hainute mici & cateva jucarii ale fetitei mele. punem maine pachetul
mariutza_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anacm ramona din dorohoi am facut un pachetoi cu hainute mici & cateva jucarii ale fetitei mele. punem maine pachetul Emylika |
sarut mana
maitreyi spune:
donez 5 cutii de milumil 2, formula veche care e pt 4-6 luni. si 2 biberoane dr. brown's plus tetine si alte accesorii la ele. cine e interesat astept pm.
o seara faina
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
elush_k spune:
buna dragi mamici,daca aveti ceva si pt o fetita de 4 ani v-as fi foarte recunoscatoare.
oana8188 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia28 Buna, Am gasit un anunt in revista Libertatea pentru femei, m-am gandit sa-l postez aici, anuntul se cheama "Am nevoie de haine de gravida", pe doamna o cheama Cristina este din Constanta si spune ca este mamica unei fetite de 5 ani iar peste doua luni va naste din nou, sotul i-a decedat acum 3 luni, are doar 600 lei salariu si va roaga din suflet daca cineva are o bluza, rochie, salopeta gravida marimea 48-50. Si-a dat si nr de telefon 0730.658.464. Ma gandeam ca o putea ajuta chiar si cu hainute de copilas,cred ca are nevoie, eu o pot ajuta cu hainute de nou nascut, haine de gravi din pacate nu am marimea asta www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 prietene DC . |
Am sunat-o eu pe Cristina. Are 127 cm circumferinta burticii si ar avea nevoie de orice: hainute, carut, etc pentru baieteii ei care vor veni, zice ea, pe la sfarsitul lui februarie, dar eu cred ca vor veni mai repede; asta era DPN de pe cand credea ca e unul singur , dar la gemeni...
Cine are cu ce sa o ajute sa imi dea PM sau mail sau sa imi scrie pe messenger id oana8188 sa ii dau adresa.
Acu' offtopic: Cristina habar nu are de calculator; nu stie nimic nimic, nici macar cum se intra pe internet si ce reprezinta; era curioasa si surprinsa cum de au sunat-o atatea persoane si ce e forumul asta de care tot zic eu A fost tare simpatica; intreba daca sunt mamici cu gemeni, ca vroia sfaturi; cred ca voi printa cate ceva din subiectele pentru gemeni sa i le trimit.
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
fecian spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oana8188
Am sunat-o eu pe Cristina. Are 127 cm circumferinta burticii si ar avea nevoie de orice: hainute, carut, etc pentru baieteii ei care vor veni, zice ea, pe la sfarsitul lui februarie, dar eu cred ca vor veni mai repede; asta era DPN de pe cand credea ca e unul singur , dar la gemeni... Cine are cu ce sa o ajute sa imi dea PM sau mail sau sa imi scrie pe messenger id oana8188 sa ii dau adresa. Acu' offtopic: Cristina habar nu are de calculator; nu stie nimic nimic, nici macar cum se intra pe internet si ce reprezinta; era curioasa si surprinsa cum de au sunat-o atatea persoane si ce e forumul asta de care tot zic eu A fost tare simpatica; intreba daca sunt mamici cu gemeni, ca vroia sfaturi; cred ca voi printa cate ceva din subiectele pentru gemeni sa i le trimit. Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007 www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra |
Buna Oana,
Asa cum ti-am scris si pe PM,o sa ii trimit un colet cu lucrusoare pentru bebica.
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !
Simplicity is the key to excellency
ddeiutzz spune:
Adriana, platesc eu taxele postale.
Si fetele, daca avetzi ceva pt un baietel de 1 an si 9 luni, o fetita de 2 luni jumatate si un baietel de 6 luni, v-as fi foarte recunoscatoare.
Va pup!
valipop spune:
Am de dat un carucior + scaunel scoica (se poate atasa la carut). Daca le vrea cineva astept un semn.