Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Am cateva lucrusoare de iarna pentru copil ~ 1.6 - 2 ani. Fii-miu este genul de copil slabut:

1 costum de iarna - geaca+pantalon matlasat bleu. Gluga de la geaca este un pic cusuta de mana (de mama) si se cunoaste daca te uiti mai atent. Fii-miu in schimb a purtat acest costum 2 ierni si in afara de acest aspect arata f bine.
1 camasa matlasata carouri pe nuante inchise
1 trening cu vesta si pantalon albastru inchis.
1 trening flausat cu bluza si pantalon. blue. Pantalonul este descusut intre picioare, nu garantez ca apuc sa-l cos.3 perechi sosete
1 pereche sosoni pentru interior.
3 caciuli groase de iarna pe nuante de albastru
1 caciula+fular bleumarin
1 lenjerie de patut pe nuante de albastru, cearceaf+salteluta subtire (cam spalata de cat am folosit-o)+pernita+aparatori de patut.

edit 16dec2008 - am editat pentru a taia de pe lista lucrusoarele date.
edit 14ian2009 - am editat pentru a taia si restul de lucrusoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdiS

Am cateva lucrusoare de iarna pentru copil ~ 1.6 - 2 ani. Fii-miu este genul de copil slabut:

1 costum de iarna - geaca+pantalon matlasat bleu. Gluga de la geaca este un pic cusuta de mana (de mama) si se cunoaste daca te uiti mai atent. Fii-miu in schimb a purtat acest costum 2 ierni si in afara de acest aspect arata f bine.
1 camasa matlasata carouri pe nuante inchise
1 trening cu vesta si pantalon albastru inchis.
1 trening flausat cu bluza si pantalon. blue. Pantalonul este descusut intre picioare, nu garantez ca apuc sa-l cos.
3 perechi sosete
1 pereche sosoni pentru interior.
3 caciuli groase de iarna pe nuante de albastru
1 caciula+fular bleumarin
1 lenjerie de patut pe nuante de albastru, cearceaf+salteluta subtire (cam spalata de cat am folosit-o)+pernita+aparatori de patut.

buna ziua. mie mi-ar prinde bine sosonii, o caciula si un fular si enjerie de patut pe nuante de albastru, cearceaf+salteluta subtire (cam spalata de cat am folosit-o)+pernita+aparatori de patut.
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Bine, te rog sa imi trimiti PM cu numele si adresa unde trebuie sa le trimit.

Mergi la inceput

Citat:

nu imi apare optiunea de pm asa ca va las aici datele str marasesti nr 5 loc dorohoi jud botosani cod 715200 numele ILICA RAMONA multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariutza_mea

Citat:

nu imi apare optiunea de pm asa ca va las aici datele str marasesti nr 5 loc dorohoi jud botosani cod 715200 numele ILICA RAMONA multumesc.

incerc sa-ti trimit carutul cu posta ma interesez maine cat costa si cat face pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Buna ziua,

Acum am gasit subiectul. Avem si noi niste lucrusoare si jucarii care nu ne mai sunt necesare, unele din ele chiar noi. Facem astazi listuta cu ce am de dat si daca sunt doritori vi le donam cu drag. Singura rugaminte, pentru ca stau foarte prost cu timpul, este sa le preia cineva din Bucuresti si sa le distribuie.(asta in cazul ca ar fi doritori din provincie).

Pupici si revin mai tarziu cu lista.

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vali eu am trimis achet cu fan curier si renteaza mai repede asa decat prin posta.Poti suna la ei si iti spun exact cat te costa.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Ramona, o sa-ti trimit carutul si scaunelul prin posta, azi. Ajung in max 3 zile lucratoare.
Am incercat si la Fan courier dar nu au punct de lucru in Dorohoi, e mai complicat.
Ramona sa-l stapaniti sanatoase.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valipop

Ramona, o sa-ti trimit carutul si scaunelul prin posta, azi. Ajung in max 3 zile lucratoare.
Am incercat si la Fan courier dar nu au punct de lucru in Dorohoi, e mai complicat.
Ramona sa-l stapaniti sanatoase.

Valentina si capritele Maria 10.01.2000 si Zoe 18.01.2007

multumim tare mult va anuntam imediat ce le primim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

adis, daca ti-a mai ramas ceva, le accept eu cu mare placere.

Mergi la inceput