Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 19
Dantje spune:
Vine prietena mea in tara, mai are ceva loc in bagaje si aduce niste hainute de bebei.Este cineva din Bucuresti care se poate intalni cu ea, sa ia hainele si sa le trimita mai departe unde este nevoie? Va rog un pm daca este cineva dispus,ea ajunge pe 20 dec in Bucuresti.
multumesc,
Dantje & Martijn & Hannah
Alex@Sara spune:
anuntul meu nu mai e valabil in totalitate Hainele de adulti le dau la o fundatie si astept raspunsul lor sa vad daca au nevoie si de lucrusoarele pt bebe.Stiu ca sunt multi care au nevoie dar din nefericre nu ii putem ajuta pe toti.Daca imi mai ramane ceva sau se mai aduna,mai dau de stire.tuturor
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg
Alex@Sara spune:
Si hainitele de bebei si restul lucrusoarelor vor merge la aceasta fundatie,pt ca ajuta mamicile din maternitatile din Calarasi Asa ca deocamdata nu mai avem nimic de dat
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg
alexia28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia28 Buna, Am gasit un anunt in revista Libertatea pentru femei, m-am gandit sa-l postez aici, anuntul se cheama "Am nevoie de haine de gravida", pe doamna o cheama Cristina este din Constanta si spune ca este mamica unei fetite de 5 ani iar peste doua luni va naste din nou, sotul i-a decedat acum 3 luni, are doar 600 lei salariu si va roaga din suflet daca cineva are o bluza, rochie, salopeta gravida marimea 48-50. Si-a dat si nr de telefon 0730.658.464. Ma gandeam ca o putea ajuta chiar si cu hainute de copilas,cred ca are nevoie, eu o pot ajuta cu hainute de nou nascut, haine de gravi din pacate nu am marimea asta www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 prietene DC . |
Am reusit sa iau legatura cu doamna, nu poate sa-si masoare burtica pentru ca era internata in spital pentru niste perfuzii dar a spus ca are 90 kg acum si inaltimea 1.75 deci are nevoie de haine cat mai mari. A spus ca orice ajutor este binevenit mai ales ca era saraca in stare de soc ca tocmai ieri a aflat ca de fapt are gemeni, deci are nevoie si de hainute si m-a rugat daca cunosc pe cineva cu carut de gemeni. Off saraca cum se va descurca singura cu 3 copilasi.
Multumesc mult.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008
prietene DC .
mariutza_mea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexia28
Am reusit sa iau legatura cu doamna, nu poate sa-si masoare burtica pentru ca era internata in spital pentru niste perfuzii dar a spus ca are 90 kg acum si inaltimea 1.75 deci are nevoie de haine cat mai mari. A spus ca orice ajutor este binevenit mai ales ca era saraca in stare de soc ca tocmai ieri a aflat ca de fapt are gemeni, deci are nevoie si de hainute si m-a rugat daca cunosc pe cineva cu carut de gemeni. Off saraca cum se va descurca singura cu 3 copilasi. Multumesc mult. www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 prietene DC . |
eu as suna-o dar nu am credit deloc cereti-i o adresa salopeta pe care am purtat-o eu ii va veni sigur eu am avut 90 kg si am 1,73. deci.. multumesc anticipat. o adresa si numele complet
danydana spune:
Maruta,cea din dorohoi care are fetita de 2 sapt,te rog trimete-mi un mail cu adresa ta,am o sacosica de lucruri,care iti sunt de folos.Eu am primit de la 2 mamici si jumatate au fost mici pentru fetita de 5 luni,bine ca ai nevoie,
danydana spune:
Buna fetelor.As vrea si eu hainute ,incaltaminte,laptic etc pentru fetita de aproape sase luni. Va rog 2 mamici au fost bune si mi-au donat dar majoritatea sunt de bebelusi. Are mare nevoie
mariutza_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danydana Maruta,cea din dorohoi care are fetita de 2 sapt,te rog trimete-mi un mail cu adresa ta,am o sacosica de lucruri,care iti sunt de folos.Eu am primit de la 2 mamici si jumatate au fost mici pentru fetita de 5 luni,bine ca ai nevoie, |
nu aveti pm activat nici adresa de mail. va las adresa aici. str marasesti nr 5 loc dorohoi jud botosani cod 715200 numele este ILICA RAMONA. multumesc tare mult. o zi frumoasa sa aveti
danydana spune:
bine Mariuta maine am sa ma duc la posta si am sa le trimet,nu sunt multe dar o sa-ti fie de folos la bebelusi