Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 18
elush_k spune:
Buna fetelor,am si eu o fetita de 4 ani,daca a-ti avea ceva hainute ramase de la copilasi,pot fi si de baietei ca le va purta cu drag.Fetita mea e mignona ,arata mai degraba de 3 anisori.Va astept pe mail elush_k@yahoo.com.Va multumesc din suflet
alexia28 spune:
Buna,
Am gasit un anunt in revista Libertatea pentru femei, m-am gandit sa-l postez aici, anuntul se cheama "Am nevoie de haine de gravida", pe doamna o cheama Cristina este din Constanta si spune ca este mamica unei fetite de 5 ani iar peste doua luni va naste din nou, sotul i-a decedat acum 3 luni, are doar 600 lei salariu si va roaga din suflet daca cineva are o bluza, rochie, salopeta gravida marimea 48-50. Si-a dat si nr de telefon 0730.658.464.
Ma gandeam ca o putea ajuta chiar si cu hainute de copilas,cred ca are nevoie, eu o pot ajuta cu hainute de nou nascut, haine de gravi din pacate nu am marimea asta
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008
prietene DC .
mariutza_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia28 Buna, Am gasit un anunt in revista Libertatea pentru femei, m-am gandit sa-l postez aici, anuntul se cheama "Am nevoie de haine de gravida", pe doamna o cheama Cristina este din Constanta si spune ca este mamica unei fetite de 5 ani iar peste doua luni va naste din nou, sotul i-a decedat acum 3 luni, are doar 600 lei salariu si va roaga din suflet daca cineva are o bluza, rochie, salopeta gravida marimea 48-50. Si-a dat si nr de telefon 0730.658.464. Ma gandeam ca o putea ajuta chiar si cu hainute de copilas,cred ca are nevoie, eu o pot ajuta cu hainute de nou nascut, haine de gravi din pacate nu am marimea asta www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 prietene DC . |
din pacate eu nu o pot suna, dar daca puteti lua legatura cu dansa sa o rugati sa masoare burtica si sa imi dea o adresa am eu o salopeta groasa de blugi numai buna pt ultimele luni. daca are la burtik pana in 110cm e numai buna. astept un raspuns. multumesc
miradi spune:
Postez aici un mesaj dat la Mica publicitate la donatii de danydana
Familie saraca cu 3 copii. 7 ani ,4 ani si fetita cea mica de 5 luni.Va rog din suflet mamicilor daca puteti si daca aveti lucrusoare pentru acesti copii.Tatal acestor copii lucreaza la o spalatorie cu salariu de 600 ron nu se pot ajunge si lucrusoarele sunt foarte scumpe.Ati face o mare bucurie acestei familii. Nr tel 0765260091 Va multumesc !
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )
adrianayo spune:
Ddeiutzz nu stiu ce sa-ti spun, nu prea as vrea sa te refuz, dar nu stiu cat costa curierul pana in Botosani, nu stiu daca merita sa ti-o trimit prin curier. Eu initial am spus ca e valabil pt. Bucuresti , dar daca tu consideri ca ca e ok prin curier ti-o trimit zilele astea.
Marimea este 100*50. Nu este cea standard pt. patut sau tarc.
danielac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariutza_mea
saru mana am ridicat astazi coletul. sunt absolut superbe hainutele multumim tare mult |
Ma bucur tare mult ca a ajuns!
sanatate si pupici bebicului!
http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times
gabrittza spune:
buna.
eu cred ca o pot ajuta.daca puteti lua legatura cu ea sa imi dea dimensiunile sa vad daca ii vine una din cele 2 salopete pe care le-am avut.una de blugi si una de raiat.
id meu este patrascu_gabriela_robertina
astept sa ma contactati.si am si ceva hainute de nou nascut de dat.
Citat: |
citat din mesajul lui alexia28 Buna, Am gasit un anunt in revista Libertatea pentru femei, m-am gandit sa-l postez aici, anuntul se cheama "Am nevoie de haine de gravida", pe doamna o cheama Cristina este din Constanta si spune ca este mamica unei fetite de 5 ani iar peste doua luni va naste din nou, sotul i-a decedat acum 3 luni, are doar 600 lei salariu si va roaga din suflet daca cineva are o bluza, rochie, salopeta gravida marimea 48-50. Si-a dat si nr de telefon 0730.658.464. Ma gandeam ca o putea ajuta chiar si cu hainute de copilas,cred ca are nevoie, eu o pot ajuta cu hainute de nou nascut, haine de gravi din pacate nu am marimea asta www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 prietene DC . |
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
gabrittza spune:
acum am vazut ca dna respectiva a dat nr de tel.
o sa incerc sa o contactez.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
Alex@Sara spune:
Donez haine pt femei,pt 50-54 kg si 160cm si pt barbati masura 40-42.mai am cate ceva si pt bebei.Hainele sunt toate purtate dar in stare buna,curate,se pot inca purta,majoritatea pt vara.Le trimit oriunde in tara.
Astept cereri pe mail gluminita@gmail.com
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg
fecian spune:
Buna seara,
As dori si eu sa donez la o mamica ce are nevoie de hainutze bebe(baitzel) de la 0 la 6 luni(46-68cm). Am tot ce are nevoie: de la body-uri, caciulitze, pijamalutze, chiar si pantofiori. Fiindca bebe meu e primavaratec am mai multe subtirele. Dar eu zic ca sunt ok.
Plus haine de gravidutza(60-70 kg, aprox. 1,60m):pantaloni si cateva bluzitze.
Cam asta ar fi ce as avea eu de oferit.
Daca e cineva interesat sa imi lase un mesaj.
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !
Simplicity is the key to excellency