Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 17
Irinusha spune:
Salutare!
Am si eu hainute si alte chestii ... la mine-i greu cu trimisul.
Daca gasesc pe cineva sa le ia la Bucuresti sau Ploiesti sau Buzau e cineva pe acolo, care s-ar putea sa se ocupe?
Pot sa mai strang ... mai intreb si alte mamici ...
La o adica pot sa pun si un sac la autocar ... dar am cui sa-l trimit si sa se ocupe de restul?
Multumesc de raspuns!
Si numai bine! Sanatate!
giuliaelena spune:
Buna fetelor,am facut ordine printre lucrurile Giuliei si as avea si eu de dat un port-bebe,si cateva hainute de fetita de7-10 luni.Si cateva de baietel de 4 ani.Daca vrea cineva contactati-ma pe adresa irictin@yahoo.com
irina constantin
adrianayo spune:
Am si eu de donat o saltea pentru patut 100*50. Valabil pt. Bucuresti.
Irinusha eu as putea sa ma ocup de hainute dar va trebuii ca destinatarul sa-si plateasca posta. Eu sunt din Bucuresti.
danielac spune:
Salutare!
Flori _deni, ma bucur ca a ajuns coletul cu bine si ca v-au placut hainutele!
Serj
Mariutza-mea, sa iti traiasca bebe si sper sa fie bune hainutele!
Fetelor care v-ati alaturat noua, va multumim!
http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Irinusha Salutare! Am si eu hainute si alte chestii ... la mine-i greu cu trimisul. Daca gasesc pe cineva sa le ia la Bucuresti sau Ploiesti sau Buzau e cineva pe acolo, care s-ar putea sa se ocupe? Pot sa mai strang ... mai intreb si alte mamici ... La o adica pot sa pun si un sac la autocar ... dar am cui sa-l trimit si sa se ocupe de restul? Multumesc de raspuns! Si numai bine! Sanatate! |
Irinusha,eu sunt din Ploiesti.Daca vrei , vorbim.
.............................
mariutza_mea spune:
citat din mesajul lui danielac Salutare! Flori _deni, ma bucur ca a ajuns coletul cu bine si ca v-au placut hainutele! Serj Mariutza-mea, sa iti traiasca bebe si sper sa fie bune hainutele! Fetelor care v-ati alaturat noua, va multumim! http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times |
saru mana am ridicat astazi coletul. sunt absolut superbe hainutele multumim tare mult
Irinusha spune:
Laura, in aprilie 2009 vine tata in tara si daca mai are loc pun un sac ... poate apuc mai devreme prin niste prieteni, vad eu.
Oricum, pana in primavara trebuie sa selectionez multe :) ... si vad, poate le pun la autocar. Multumesc mult!
Adriana, normal ca se intelege ca eu platesc transportul :) Pana cand sunt gata cu stransul vad eu cum e mai bine.
Multumesc ptr. raspunsuri!
Numai bine!
meltiade_8 spune:
buna fetele! si eu sunt din Ploiesti si as avea de dat un premergator...asta mic nu prea a fost un fan inrait al lui
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui meltiade_8 buna fetele! si eu sunt din Ploiesti si as avea de dat un premergator...asta mic nu prea a fost un fan inrait al lui |
Meltiade,as putea sa iau premergatorul pentru unul din gemeni.Pentru al doilea am eu de la nepoata-mea.
Irinusha,de acord.Pana atunci,vorbim.Pup.
.............................
ddeiutzz spune:
adriana, as avea nevoie eu de salteluta, ca sa il pot pune pe bb sa doarma in patutul lui...ca ma gandesc ca fara salteluta ii vine frig pe dedesubt, asa ca l-am luat cu noi in pat si nu dormim prea bine, cel putin eu, cum il aud pe sotul ca se foieste, tre sa ma trezesc, sa am grija sa nu'l loveasca pe bb, doar ca eu sunt din Botosani.