Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (97)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Multumesc din inima pentr urarile de ziua mea. Sunteti ca de obicei niste dragute si ma bucur din suflet ca v-am cunoscut .

Biky imi pare rau ca a s-a imbolnavit Cati. Sanatate multa va doresc!

Sanatate maxima si celorlati bolnaviori.

De sarbatorit nu sarbatoresc decat in gand...

O zi faina va doresc!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI CARMEN!SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!

Razvi bea 2 bibe de lapte cam 300-330ml unul seara la 22 si unul pe la 5-6 si in rest cele 3 mese....
el a inceput de cand i-a trecut bronho sa faca figuri la somnulm de dupa amiaza,asta pt ca i-am scos bibe,il scosesem si inainte sa fac bronho cu vreo sapt dar pt ca s-a imbolnavit a trebuit sa ii redau bibe pt ca nu vroia sa bea cu canita cu cioc si avea si febra 40 si treb hidratat...iar acum i l-am scos iar,k ma stresa pe creier toata ziua statea cu el in gura asa ca....si acum de cate ori se culca dupa-amiaza tre sa traga si o portie de plans asta pt ca nu il las sa fac ce vrea si cred ca plange si dupa bibe!

gata ma duc sa ma culc si eu ca razvi doarem de 10 min!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuuuuuulti ani, Carmen!!!

Program:
10-11 trezirea + masa de dim. (fructe cu cereale)
12-13 iesim afara (daca e cazul)
14-15 masa de pranz + nani (2-3 ore)
19-20 masa de seara
22 ultima masa (iaurt deobicei) + baita
23 nani

Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!! Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani, Carmen! Sanatate, fericire, iubire si muuuuuulti bani!

Pentru maine:

LA Multi Ani, Doina! Sa fii sanatoasa si voiasa, punga sa iti fie groasa!

Pentru duminica si luni:

La Multi Ani! tuturor celor care isi aniverseaza onomastica! Sa fiti sanatosi!
Si pentru cei care merg la sarbatoriti: Petrecere frumoasa!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

m-ati si trecut pe prima pagina!

Mergi la inceput

Fetelor de mult am vrut sa va intreb:
aveti idee de vreun site de pe care se poate cumpara lapte Aptamil la pret bun? Cum este site-ul nemtesc pentru Humana?

Ma intereseaza pentru o prietena, nu radeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Indraznesc da cand m-am trez si Io sa scriu a picat netu......
Marturisesc ca va citesc da nu am timp sa scriu....plus ca vreo 2 sapt nu am avut net!!!!

Am si inceput sa merg la firma mai des...si putinul timp care imi ramane liber vreau sa-l petrec cu gaza mea...care pe zi ce trece tot mai multe minuni face si cuv noi zice.......

Winnicu e bine...asm facut recent vaccinul ce treb la 1 an jumate...si luna viitoare ii fac si prevenarul.....de gripa facem doar noi.....eu fac de vreo 6 ani si vreau sa zic ca nu am fost racita deloc iarna....doar cat am fost gravida nu am facuit si atunci am racit de 3 ori....asa ca noi il facem.

Revin ca numai am idei......se vd ca nu am mai scris de mult.......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

August 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Carmen
Sa va dea Dumnezeu tot ceea ce va doriti!

Programul nostru:
- trezirea in jur de 8, de obicei un pic dupa
- bea un bibe de lapte cu o lingura de cereale, intre timp mami face dus si preagteste micul dejun. Aici mai papa o felie de paine cu cascaval, cu gem sau oua fierte moi sau omleta. In ultima periaoda am inceput (adica mama, nu eu) sa-i unesc bibele cu micul dejun.
- pe la 10 - 11 papa un fruct, nu face mofturi, mananca de toate.
- ne jucam in casa sau iesim la plimbare (deh, daca nu mai avem curte)
- 13.30 - 14.00 - masa de pranz - ciorbita si felul doi. Dupa ce papa,trage un pui de somn, de vre-o 2 ore.
- 17.00 - iaurt, papanasi, mamaliguta cu branza sau oricum ceva pe baza de lapte
- 20.00 il pregatesc de baita si mai papa un biberon de lapte. Pe la 9 e in pat.

Azi i-am stricat programul ca am fost sa-i caut ghetute, si la intoarcere a adormit 10 minute in masina. Am ajuns acasa, a papat, dar n-a mai vrut sa se culce. Poate adoarme acum, dar, asta e. Maine nu mai mergem la cumparaturi si revenim la programul normal.

De vorbit vorbeste din ce in ce mai mult, leaga cuvintele, nu le pronunta pe toate corect, dar in mare intelegi ce vrea sa spuna. Intelege si ungureste si romaneste, dar de vorbit vorbeste mai mult ungureste. Acum ca s-a intors la Brasov, va avea ocazia sa auda si sa vorbeasca mai des si romaneste. Ah, m-a innebunit ieri ca el vrea acasa. Pai daca a stat 6 luni la Tusnad, il cred si eu ca acolo e acasa pentru el.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

LA MULTI ANI !!! CARMEN si sa fi fericita alaturi de familia ta!!!

si felicitari la noua mamicutza :GABI, o sarcina usoara sa ai!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTE BUCURII DRAGA CARMEN

PROGRAM
7 - MAX 8 trezirea si 200 ml lapte
8.30-9 masa de dimineata:iaurt,branza cu rosii si ardei, ou moale cu paine si uneori si rosie, fagaras cu paine mai rar cu mamaliguta, unt cu paine,cereale (mai rar)
12.30-13 pranza:ciorba de orice fel un castronel si paine separat;nimic pasat si exclus painea pus ain mancare ca nu mai mananca
13.30-15.30 (rar 16)nani
16.30-un fruct si 2-3 biscuiti
19.30-o mancarica scazuta (spanac, ghiveci, conopida,piure cu pui)sau cereale daca nu a avut de dimi
21-baie
21.30 250-300 ml lapte
22-7.30 nani

Uneori adoarme mai devreme, iar in weekend cand nu plec de langa el doarme si pana la 9;iar l apranz daca stau si eu in pat doarme 3 ore si mai mult chiar (ca duminica trecuta 4 ore )

SANATATE MULTA Caterina, Vladut, Nora si celor care sunt bolnaviori mari si mici la un loc.

Roxanici sa sti ca fimiu a schimbat numele lui Rares asta seara in Asher...m-am spart de ras cand am auzit asa ca venim cu mielu'de Paste.
Elyanne vreau si eu copii care se trezesc la 11 macar duminica
Ela cum stai cu "inamicul"?
Doina noroc cu ziua lui Carmen ca mai vad si eu poze cu "buze dulci " cum ii spun eu lui Radu
Si pe tine Ioano imi vine sa te caftesc...pai sa nu scrii tu atata timp? Noroc ca mi-am luat serviciu si avem femeie care ne face cafeau ca in nadejdea ta dormeam non stop fara cafeluta ta buna.
Sa mai faci da' nu in weekend ca atunci vreau sa dorm .Pupa-l pe Tetei din partea noastra.
Carmen94 si noi plecam cu jucarii din magazin ac nu rezista masa la farmecele odorului.
Anne ..acasa??? are deja notiunea asta? E tare...oricum acasa e acolo unde ti-e bine si va deveni si la Brasov acasa cu mami
Kitty au trecut relele, uita-le si fii fericita de ce comori ai in casa..3 minunatii una mai grozava ca alta.
Magdalena76 vezi ca plouaaaaaaa

Mama mea e zarghii rau ..azi l-a invatat pe fimiu sa zica "Ana aie meie" si "Jusiifu".(Ana are mere si juicyfruit)
Si in fiecare zi se lauda ce nepot are ea
Analize la copro=bune; la exudat = bune....dar fimiu azi facu 38.3 si haraie in piept.. numai inteleg nimic...numai pneumonie sa nu fie ca-mi dau foc la valiza si plec in lume cu mana goala....
hai ca am intepenit pe scaun.
Sunt obosita, ma dor oasele (deh batranateile si toamna ) asa ca fug si eu in pat langa fimiu.
Noapte buna

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput