Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns phili spune:

LA MULTI ANI CARMEN!!!sa-ti dea D-zeu sanatate,pace,liniste sufleteasca si multe multe bucurii alaturi de toata familia ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

iata programul nostru:
6-7-biberon cu lapte cam 150ml
8.3-9 trezirea
10 - micul dejun paine cu:ou,sunca,cremvusti,branzica+iaurt
12 - fructe sau suc de fructe proaspat 150-250 ml
13-15-somn
15.3o-mancare ce este in casa dar un singur fel
19-20-mamaliguta,gris,papanasi,macaroane...
21-22-somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

La multi ani, Carmen! Sa fii sanatoasa si fericita!

Felicitari pentru sarcina, Gabi!

De program nu pot sa scriu ca inca nu mi-e clar nici mie, suntem in perioada de adaptare la noi conditii...partea buna e ca a inceput sa-mi ceara lapte, ca mi-era teama sa nu bea prea putin, pentru ca nu bea din biberon...acum e ok cred.

eu am plans aseara de-am rupt...nu mi s-a mai intamplat sa ma induiosez asa rau, dar...am demontat patutul din camera stefaniei, ca era piesa de muzeu de pe la 1 an...ei, si m-a apucat o jaleee...de ce, nu am mai stat sa-mi mai explic, m-am lasat in voia ei

nora, iti tin pumnii!

si lui victor ii doresc sanatate!

sunt obosita tare, tare...fug la nani

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Doinaaaaaaaaaaaaaa!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate, fericire si mult noroc si sa creasca Raducu sanatos si cuminte ca frumos este .

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi Carmen si Doina!

Gabi felicitari si 9luni frumoase si usoare!

program:
-pe timpul noptii bea cam 2bibe de lapte cu cereale,pe la 5 mai bea jumate de bibe
-trezirea:7.45-8.00, o imbraca tati si-o duce la cresa, cu un iaurt cremicios si-o banana la pachet
-pe la 10-10.30 cred ca papa pachetelul(nu ne-a dat niciodata ceva din pachet acasa)
-la 11.45-12 masa de pranz, cu 2 feluri de mancare
la 12-12.15 max somn, pana pe la 15.15, in cateva zile mai innorate s-au trezit aproape de 16
-la 16 le da la cresa un fruct sau o prajiturica, sau n pateu cu ceva umplutura.Daca mananca ac olo, acasa nu mai mananca nimic
-acasa, pe la 16-16.15 mananca (in perioada in care mananca) o ciorbita sau felul 2...depinde ce avem de mancare.De cele mai multe ori in per. e nemancare a vrut ou
-pe la 18 mai mananca ori o ciorbita, ori felul 2,cum are chef
-aproape de 20 pregatim baita unde se joaca vreo 15min, apoi la pijama si sac de dormit, si bea un bibe intreg de lapte cu cereale.La max ora 20.30-21, de obicei 20.30 doarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani fericiti, Doina! Multa sanatate va dorim!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Hai ca am trimis repede-repejor mesajul anterior, pt ca ca mi-era ca mi-l dileste Teodora
Am citit de pitici bolnaviori , mamici racite,si...nu-mi mai amintesc nimicA, ba da, de efectul benefic al ploii

Despre noi, Teodora e tot cu muci, dar destui de putini, cand coboara pe gat tuseste, destul de putin, ca mai nou nu mai ia nimic.Lasam organismul sa-si revina si sa lupte singurel(acum pe final).Sper sa nu dam in alte alea mai periculoase.
A, sa-mi spuneti daca ai vostri pitici se manifeste la fel ca a mea, adica la cresa e cumintenia intruchipata, model la mancat, la somn, la jucat,nu plange cand o lasam/o luam de acolo, acasa are cateodata niste fite pe care nu le recunosc a fi ale ei...Deci, numai io am asa specimen de "pupil" sau...?
Ca sa va imaginati cat de mult ii place la cresa, azi mi-a zis de cateva ori(destul de multe sa ma ia durerea de cap)"mege a pupii", eu impachetam niste haine , ea m-a vazut ca impachetez si pantaloni scurti/tricouri de-ale ei, o fi zis ca-i fac rucsacul pt "pupii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

La multi ani fericiti, Doina!

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Carmen, al meu plange si cand il las si cand il iau la/de la cresa. E cumintel pe acolo dar simte tot timpul nevoia sa fie protejat daca il ataca vreun copil si vrea sa ii ia jucaria si sare in brate la educatoare. De dormit doarme bine, mananca bine, dar acasa face crize de mamosenie. De fiecare data cand ma duc sa il iau la ora 3 de la cresa el e ori in bratele educatoarei ori cu capul in poalele educatoarei. Este una mai in varsta pe care o considera inlocuitor de mami la cresa. Muci nu tare mai are, ceva f putini si mai tuseste cand pleaca pe gat in jos. Dr. a vrut sa imi dea antibiotic ca a zis ca ii este iritat gatul dar eu am zis ca daca nu afce febra si e foarte ok eu nu ii dau nimic. Gatul ii este iritat de la cat urla si plange pe acasa. Mai nou a inceput sa se mai calmeze.

Noapte buna tuturor!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Doina!! Aceasta zi speciala sa-ti aduca noi bucurii si sufletul tau sa fie plin de zambetul puiului tau drag, ca nu este pe lume fericire mai mare!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput