Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 6
Kitty spune:
Cat am de scris si n-am timp...sambata e mai greu. am ramas datoare cu programul:
7-7,3o desteptarea, umbla dupa Raul prin casa, ii scoate din ghiozdan, vrea si ea cereale cu lapte si uneori ii dau cateva ineluse de cheerios cu lapte, cand ies baietii din casa striga deeeeam (geam) si trebuie sa o tin catarata pe pervaz sa le faca pa si sa spuna "Laul coala piii deanta catea lecii" (Raul scoala copiii geanta cartea lectii) si tata vum vum shina.
la 8 ne asezam tacticoase in pat si "lapticim" noi doua si Razvan si Dani
, apoi pe la 10 ea mananca fructe, acum suntem la faza de mar si struguri (are toane si fixatii), uneori iaurt, alteori paine cu unt sau branza si rosii.
De aici difera: in general dupa 12 se culca (adoarme alaptata
)- daca nu iesim afara - si doarme cam o ora jumatate. Daca trebuie sa iesim mai repede se duce tot programul ca nu doarme la programul ei si apoi e de groaza..
13,30-14 - mananca un singur fel cu carnita si legume de obicei, alteori ou in canita, omleta cu cascaval la teflon, mananca putin, adica un 15 lingurite trebuie sa ma multumeasca,mananca numai singura, frumos, nu mai mananca deloc pasat de muuuulta vreme si ii fac inca mancare separata. Si in plus s-au gasit unele sa-mi faca un pustiu de bine sa ma convinga ca trebuie sa-i fac zilnic mancare proaspata, astfel incat vineri, dupa ce am aruncat mancarea de joi, am ars o tura de mancare si am facut inca una ca sa manance Giulia 3 lingurite....3 daaaaaa
![]()
Dupa 14 iesim afara, facem cumparaturi, mergem in parc la 16 mergem dupa Raul la scoala si de obicei ramanem afara pana la pe la 18 cu el. pe afara mai mananca bucatele de paine, ceva grisine din faina integrala, bucatele de mar, mai rar biscuiti, oricum nu prea ii dau sa rontaie
pe la 19 mananca paine cu ceva, sau paste cu cascaval, orez, iaurt, prajitura de casa si struguri muuuuulti struguri mancam amandoua. De fapt tot timpul cere loshii, tugui, theapa (rosii, struguri, ceapa), aaa si lapteeeeeee cand e smiorchi si din sfert in sfert de ora.
Seara e de groaza
, pregatirile de scoala a lui RAul, spalat, urlat, mieunat, miorlait, latrat la ei
, urlat la Calin
...Raul trebuie sa doarma, ea se urca la el in pat...e greu, ce mai...dar si cand ne apuca jucatul si rasul fugim toti 4 de nebuni prin casa
.
Ei si problema noastra mare...Giulia adoarme undeva intre 23 si 24
, imi fac mea culpa pt asta, nu-s in stare sa-i fac program. Adoarme tot la san, dar uneori adorm eu
si ea fuge de langa mine. O pun in patul ei unde doarme in ultimul timp pana dimineata, rar se trezeste spre dimineata si o aduc langa mine si adoarme inapoi.
Avem de lucrat la programul de somn si sper sa manance mai bine dupa ce o intarc, sau cel putin nu-i mai dau ziua.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
madybulancea spune:
LA MULTI ANI DOINA!MULTA SANATATE SI BUCURII!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
ane2200 spune:
Doina 
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
florin-a spune:

La multi ani mamicilor noastre dragi, Carmen si Doina!

Eheee....ia sa dau eu cafelutza in dimineatza asta
.Io deja o beu ca sa am foarta, ca la 15:00 am treaba![]()
Veveritza mea -la implinirea 1 anisor si jumatate mami si tati iti doresc sa fii sanatoasa inainte de toate.In dar am adus-o pe strabunica ta ca sa vezi cu cine a crescut mami si de unde a luat valorile lumesti.
Trebuie neaparat sa ne pozam!
Pupiciiii!
diana_jors spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenefr A, sa-mi spuneti daca ai vostri pitici se manifeste la fel ca a mea, adica la cresa e cumintenia intruchipata, model la mancat, la somn, la jucat,nu plange cand o lasam/o luam de acolo, acasa are cateodata niste fite pe care nu le recunosc a fi ale ei |
Daaaaa, recunosc eu specimenul. Acolo e cel mai bun copil din lume, mananca tot, se joaca... acasa nici un arunca ochii spre mancare, se miorlaie, se face ca plange daca nu ii convine ceva, fite si figuri cat carul. Totusi am constatat in ultima vreme ca e cuminte daca e doar cu sotul, iar fitele apar cand sunt si eu in preajma. Deci problema sunt eu...
A inceput sa comunice, nu doar sa repete ca papagalul. Ieri vroia sa puna ceva pe masa in bucatarie, eu tocmai o stergeam,i-am zis sa nu puna pentru ca e uda - a intins mana, a pus un deget pe masa si a zis "apa"... azi a luat un album cu poze si mi-a aratat "mama" in cateva poze

Doina 

Sa aveti o duminica frumoasa!

Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
elyanne spune:
La muuuuuuuuuuuuuulti ani, Doina.todor !!!
La multi ani celor care-si serbeaza ziua de nume!
Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!!
Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elpower spune:
'Neatza!
Noi ne-am trezit pe la ora 09.05 si peste vreo ora era 9.06. 

Asa ca am constatat ca se schimbase ora, de fapt.
Am fost aseara sa vedem puiut mic si scump al prietenei mele si nasa Theei. Tare mici mai sunt! 

Am uitaaat, fetelooor! Tare cumintica... Nu plange decat daca o doare ceva sau are vreo necesitate. Nu se sperie de zgomote, n-are treaba cu vorbe rostite tare in camera in timp ce ea doarme... ce mai, o draguta! M-am indragostit de ea!

Despre copii cuminti la cresa si cu fitze acasa... am citit cum ca, simtindu-se in siguranta si protejati, acasa se descarca si ei. Asa ca nu le-o luati in nume de rau. Ei doar sunt suprasolicitati de informatiile de peste zi si incearca sa isi revina la normal asa cum pot.
Thea a inceput sa "discute"
. Adica, atunci cand "aranjeaza" ea ceva, (des)face vreo treaba, se joaca cu papusa sau...mai stiu eu ce face, povesteste acolo ceva, ca si cand ar vorbi. Mor de ras!
Afara e frig, ploaie si e urat tare! Brrr!
Iar noi suntem iarasi singurele....
Nu stiu cum, dar e un facut si tati nici macar sambata si duminica nu se poate si el odihni acasa. Asta e! Or veni ele si vremuri mai bune.
Mihael@ spune:
am intrat sa va zic hello, ca vad ca nu se prea inghesuie nimeni...noi am fost azi la biserica, a stat destul de cuminte, chiar nu ma asteptam, alta data nu puteam sta mai mult de 10 min...si de la aerul rece a venit cu o foamee, a mancat ca niciodata, 2 feluri.
kitty, mai da aveti activitate, nu gluma, ce draguta e Giulia cum isi face ea ritualul de ramas bun dimineata...sa stii ca la stefi s-a vazut diferenta, a inceput sa manance mai mult dupa intarcare, si sa-mi ceara lapte la somnul de la amiaza, chiar daca a mancat pranzul bine (acuma sa nu crezi ca te instig la intarcat
,doamne fereste, dar stiu ca te intrebai daca ar manca giulia mai bine dupa)
ela, daaa si eu mor dupa bebelasii astia mici, imi plac tare mult.
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
Kitty spune:
Buna dimineata!
Mihaela, multumesc de incurajari si felicitari! Ai fetita mare! Am inceput sa mai bag Giuliei cate un bibe de lapte, dar cu el in mana ma fugareste sa-i dau. Daca e o zi mai plina si nu stam acasa pot sa nu-i prea dau ziua, daca stau in casa ma dispera cu trasu de bluza.
Sa va arat ce am lucrat pt Halloween-ul de la scoala lui Raul, joi pana la miezul noptii: Vrajitorul si pazitoarea dovleacului , am fost fotograful sef al petrecerii, copiii cu mastile ingrozitoare au speriat-o pe Giulia pana a plans, pt ca era singura care tzipa de frica, a fost teroare ce mai!....In plus ploua si am venit cu ea de la scoala pe jos prin ploaie luand toate baltile la rand cu cizmulitele de cauciuc, iar acum binenteles ca vrea in balti si cand nu are cizmulite.
Duminica....
...daaaaaa, alta zi supeeeeerbaaaaaa, soare si tot tacamul, plimbare in strand, vin imediat cu poze ca sa ma credeti si sa vedeti ce loc minunat, numai sa le descarc.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow