Dr. TUTUNARU (26)
Raspunsuri - Pagina 17
gologanii spune:
Fetelor in asteptare,
stie cineva amanunte despre inchiderea maternitatii saptamana asta?
machus spune:
Asa este. Pana martea viitoare este inchisa maternitatea.
Eu stau cuminte si il rog si pe bebe sa stea sapt asta. Plus ca si dr T este plecat in perioada asta. DPN-ul meu este 6-7 dec.
Fetelor, voi ati avut hainute pentru bebe pentru spital? Eu am pregatit lucrusoare,dar nu stiu care este politica la Elias? Daca e permis, le dai odata cu pampersii, uleiul,etc?
Monicabo,tu ai avut cumparata trusa epidurala dinainte? am uitat sa-l intreb pe dr T ieri si nici el nu mi-a zis nimic.
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze
gologanii spune:
Draga Machus, nu-ti doresc, dar care ar fi varianta in caz ca s-ar intampla sapt asta, ceea ce la mine e f probabil?
Varianta de maternitate,
kid2003 spune:
Si eu am recoltat celule stem la nastere (de fapt Dr Tutunaru ) iar tariful cum care e? Dr nostru nu ia bani la nastere, de ce ar lua pentru celule stem? Stati linistite, costul suplimentar este de 1000 de euro, ca atata costa analizele plus criogenarea sangelul cu Cord Blood (cu aia mi-a recomandat dr sa fac contract).
La Elias poti duce hainute din a doua zi de viata, daca vrei...daca nu, ii tin infasati,.Oricum noaptea ii infasa.
Crema- bepanthene pentru bebe, pampers si servetele umede. Pentru mamica vata si comprese sterile. Eu am folosit Always din a doua zi, ca am avut cezariana, nu am suportat torsoanele alea.
magghyc spune:
Fetelor,
Nu va impacientati ca e inchisa maternitatea, si la mine a fost ... trebuia sa nasc pe 6 si am nascut pe 9 august...iar in aceste 4 zile am fost la Elias de 5 ori si l-am sunat pe Tutunaru de vreao 20 de ori in total..si ma tot amanaa..si ma tot amanaa...
Ideea e ca in fiecare zi sa fac externari la Elias, sau ma rog, sa zicem ca au venit 7 mamici intr-o zi, asta inseamna ca in 3 zile alea 7 locuri vor fi libere pt ca ele se externeaza etc. Deci daca e ceva vb cu T - e ff probabil sa reuseasca sa interneze o urgenta. Daca nu arde, o sa va mai amane...Si mie mi-a fost greu ca am intrat in saptamana 40 pana sa nasc, dar uite ca totul a fost ok. Si data urmatoare tot cu el as naste, desi..pana la bb3 mai e cale luuuunga.
Bafta multa!
Sper sa apuc sa scriu mai des...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
monicabo spune:
Inteleg ca totusi ca si urgenta te primesc...
Nasterea este considerata urgenta.
Si mie mi-era groaza ca voi gasi maternitatea inchisa cand voi naste... Si chiar asa, la starea in care am ajuns eu la spital, dilatatie completa, contractii cred ca la 1-2 minute, doarm membranele erau intacte, daca ma dadeau afara pe motiv lipsa locuri, cred ca as fi nascut in strada...nu stiu unde as fi putut sa ma duc asa in scurt...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
gologanii spune:
nu, maternitatea e chiar inchisa, deci nu se mai naste acolo, probabil au depistat vreo infectie,ceva.
Merg azi la control si aflu amanunte...
machus spune:
Asa este, este inchisa in sensul ca incepand de luni nu s-au mai facut internari. Mie dr T mi-a spus ceva de CMU (nu stiu daca am ineteles bine) ca ar fi gratis - promotional o saptamana, si gravidele care trebuie sa nasca la Elias vor naste acolo. Mie mi-a spus sa il sun si ne organizam atunci.
Eu astazi am eliminat dopul gelatinos.
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze
Androix spune:
Machus, mai ai putin. Eu iti dau maxim 3 zile Bafta!
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
machus spune:
Eu asa zic ca este dopul. A fost o scurgere albicioasa cu firisoare rosii, apoi maronie.
Oare am sa nasc fara dr T....
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze