Dr. TUTUNARU (26)
Raspunsuri - Pagina 16
monicabo spune:
Madlen, iti multumesc
Vad ca si intre copiii tai e diferenta mica. Si Andreea o tot pupa pe sora-sa, insa trebuie sa fiu cu ochii pe ea, ca mai are tendinta de a "trage" de ea, deh curiozitatea si varsta mica a ei...deh, sora-sa nue papusa
Tu cum te descurci cu ei? Ai ajutoare?
La mine nu a fost asa greu cum ma asteptam, insa orice ajutor este binevenit. Si ff necesar in special pt iesitul afara...ca inca nu am scos-o pe Ana Maria, si cineva ramane cu ea, iar apoi cand o scoatem si pea ea, ma refer la plimbari cu carutul prin parc, la fel, am nevoie de inca o persoana, ca nu pot iesi cu amandoua.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
dianad spune:
bubulina1 si monicabo, multumesc pentru raspunsuri. Cumnata mea e insarcinata, vine din Alexandria in Bucuresti sa-si faca analizele la un laborator serios si am zis sa intreb aici unde are tutunaru incredere.DianaD & Alexandru
malinas spune:
monica, multumesc de urari si de incurajari. Am vazut pozele cu bebelina ta, este o dulce. O sa-l pun pe David sa-i faca curte.Sa va traisca comorile si sa va bucurati de ele.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
alexa101 spune:
Fetelor, am vazut emisiunea de la B1tv cu fetita Sonia, www.helpsonia.com si m-am cutremurat (mi-a trecut prin minte toate momentele grele petrecute ale baietelului meu din cauza unei erori medicale - neoxigenarea creierului, hipertensiune arteriala in sarcina...) e dureros ceea ce se intampla la noi in Romania, oare ne-am pierdut omenia ?
Am o intrebare la voi daca stiti, cine e medicul care a monitorizat-o, cine nu a observat la ecografii aceasta malformatie?
Of Doamne, iarta-i tu ca noi nu mai avem putere sa-i iertam.
23 +
bubulina1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa101 Fetelor, am vazut emisiunea de la B1tv cu fetita Sonia, www.helpsonia.com si m-am cutremurat (mi-a trecut prin minte toate momentele grele petrecute ale baietelului meu din cauza unei erori medicale - neoxigenarea creierului, hipertensiune arteriala in sarcina...) e dureros ceea ce se intampla la noi in Romania, oare ne-am pierdut omenia ? Am o intrebare la voi daca stiti, cine e medicul care a monitorizat-o, cine nu a observat la ecografii aceasta malformatie? Of Doamne, iarta-i tu ca noi nu mai avem putere sa-i iertam. 23 + Alexa |
Ai un PM de la mine.
Ingerasul meu
Bubulina + Doamne ajuta!
Eseea spune:
Alexa, desi nu as vrea sa panichez gravidele ( desi cele mai multe dintre ele stiu deja ) Kay a fost urmarita in sarcina de dr Tutunaru, iar cele mai multe eco le-a facut la dr Iosup ( dar a facut si la altii)...:(
Mami de fetita si de baietel 22+
aris26 spune:
eh, nu ne panicam noi asa de ushor, ne cunoashtem medicul f bine si stim exact cat de pregatit este, cat de multa grija are de noi. imi pare tare rau pentru acea familie si de aceea nu vreau sa intru intr-o polemica.
toate gravidutzele si prospetele mamici
22+
Poze
Eseea spune:
pai cine vrea sa intre in polemica?! si pe ce tema, ca eu nu vad niciun subiect ... eu in niciun caz, doar am scris de cine a fost urmarita kay.
alexa101 spune:
multumesc mult fetelor, matusa mea a auzit bine, eu nu am vazut toata emisiunea si mi sa parut aiurea cans mi-a zis ca au zis pe post de Dr.Tutunaru si ea stie ca eu sunt pacienta acestui doctor si sa panicat.
Acum ce sa zic, ce o vrea Dumnezeu, dar nu se poate sa mi se intample iar, nici nu vreau sa ma gandesc.
Am incredere in Dr.Tutunaru si cu Dumnezeu inainte.
23 +
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa101 Acum ce sa zic, ce o vrea Dumnezeu, dar nu se poate sa mi se intample iar, nici nu vreau sa ma gandesc. Am incredere in Dr.Tutunaru si cu Dumnezeu inainte. 23 + Alexa |
asta e cea mai buna atitudine posibila! Fii linistita, va fi bine.