Dr. TUTUNARU (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianad

unde mai trimite tutunaru pt toxoplasmoza si restul analizelor necompensate? tot la ids?

DianaD & Alexandru

Da, dar le poti face unde vrei. Eu le-am facut la clinica unde apartin cu serviciul si nu a zis nimik.

Am si eu o intrebare: stiti cumva cum pot sa procedez ca sa pot cere reducerea programului de lucru la 6 ore? Medicul de familie zice ca am nevoie de hartie de la ginecolog. Oare daca merg la dr. T. o sa-mi dea? Am programare la morfologica pe 3 decembrie, sper ca pana atunci sa mai rezist.

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Da, eu am Scrisoare Medicala de la rezidenta lui si stau acasa de la 2 luni in medicale - a scris acolo greturi, ameteli, anemie, varsaturi, RISC MATERNAL si in fiecare luna imi da medicul de familie pe cate o luna concediu medical 75% Risc Maternal.

POZE CU MINE GRAVIDUTZA
http://alexandraciobanu76.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Monica - asa ma bucur pt tine...bine ca totusi bebe are un program rezonabil si e cuminteee si nu pot decat sa sper ca si grasanu meu va fi la fel de intelegator cum fost Andreea...si eu care credeam ca esti suparataaaa de nu mi-ai mai raspuns pe mes!!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 36+ Theodora
PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

musettepink - merci mult. dupa prima vizita la Iosup mi-a prins bine sa beau mai multa apa, dar sa-mi zica acum sa beau si mai multa....???...in conditziile in care beau 4l/zi!!?? era prea de tot.

monicabo - aia mica e superba, iar tu arati incredibil. felicitari.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Merci frumos fetelor! Musette, aris, alexutza...
Alexa101, ma bucur ca totul este bine. Si e bine ca te-a trimis la monitorizari in tim 3 de sarcina, tocmai pt a preintampina anumite probleme...
Alexutza, merci pt mesaj..ti-am zis, cum sa fiu suparata? nu am de ce Sarcina cat mai usoara pe ultima suta, si nastere usoara! Ai vb cu Tutu?= de spital, locuri? Sau inca nu ai fost la control, ca nu mai stiu...
Malinas, toate cele bune. Acomodarea sa fie cat mai usoara!
Dianad, da, pe biletul in care sunt specificate analizele de toxo, cmv s.a. scrie IDS..el acolo trimite de obicei, dar la poti face si in alta parte, la Cantacuzino de ex. sau la alt laborator mai serios.

Pupici, am fugit la copii

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Monica - maine ma duc la el, la 2 sunt prezenta acolo....si de abia astept sa vad cum are sa-mi raspunda la intreg arsenalul de intrebari...pe seara maine va zic ce am hotarat amandoi

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 36+ Theodora
PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Batfa multa!
Sa-mi povestesti ce si cum... si sa fie bine!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Buna mamici/burtici
Eu sunt in continuare in asteptare, bebelina mea nu da nici un semn, in schimb mi-e tare rau noaptea, am niste arsuri cumplite, nu stiu ce sa iau...de abea astept sa merg luni la control, sa vedem daca se arata
Daca ma apuca contractiile il sun pe dr.? sau ma duc la spital, si il anunta cei de acolo? am emotii, cum parca n-am avut prima data...

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Draga Oana,
cat de mult semanam, incearca Malox pt arsuri,
si eu sunt in asteptare, o sa nasc tot pe acolo, dar cu alt medic.
Deci pana la urma recoltarea de celule stem costa suplimentar?
Nasteri usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Monica, cu intarziere, iti urez si eu sa-ti traiasca micuta Ana-Maria! Am vazut pozele, sunt adorabile amandoua! Din ceea ce povestesti, Andreea e mai responsabila decat Oana mea; si ea cere de foarte multe ori sa-l pupe pe Sasha, dar dupa aceea, cand ma astept mai putin, ii si da cate una "nana", asa preventiv, sa se stie cine e sefa! Dar alteori doar il mangaie si-si pune caputul pe piciorusele lui. Atunci ma inmoi toata. Si eu am incercat sa ii acord mai multa atentie Oanei si vad ca acum lucrurile s-au mai asezat.
Le urez tuturor mamicilor care se apropie de momentul intalnirii cu puii lor, nastere usoara, bebici sanatosi si mancaciosi si mult laptic!

Mergi la inceput