Dr. TUTUNARU (26)
Raspunsuri - Pagina 18
Androix spune:
E plecat? Ala e dopul. Incearca sa iei in calcul si posibilitatea sa nasti fara el. Ati vorbit ce e de facut in cazul asta? Nu vroiam sa te panichez, sunt batuta in cap, nu am citit din urma ca ar fi plecat.
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
tanima_i2002 spune:
Naspa faza cu maternitatea. Sa speram ca nu va fi nici o problema la nimeni. Machus, eu am pierdut dopul la 4, firisoare rozalii, la 6 l-am sunat pe T, la 8 mancam praji, faceam dus, aveam contractii neregulate, pe la 8. 30 deja aveam contractii la 10-12 min si am ajuns la 10 la spital cu contractii la 3 min si cu dilatatie 4 spre5. La mine a fost oricum nevoie de cezariana ca era pelvin, asa ca nu stiu cum ar mai fi evoluat lucrurile. Daca inca nu ai contractii e de bine, poti sa stai si pana la o saptamana, dopul se duce treptat.
Fetelor, stiti cumva luni pe 1 dec dr e la cabinet? As vrea sa ma duc la un control neaparat ca dupa cate am patimit in ultimele sapt vreau neaparat sa ma vada. Ultima mea boala achizitionata, dupa viroza, sinuzita este piatra la rinichi. Sunt terminata nu alta, am bagat antibiotic la greu, mi-e frica de mor cum o fi bebelina mea dupa atatea injectii cu algocalmin si tratamente cu antibiotice.
Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,
machus spune:
Da , este tacamul complet. Incepand de maine pana pe 30 nov pleaca dl dr, si este inchisa si maternitatea. Eu am avut azi noapte primele firisoare (pe la 2), acum nu am contractii, nici burta nu este coborata, nu stiu daca are vreo relevanta...
Oare sa il sun pe dr T sa ii spun?
Cred ca este pe 1 la cabinet.
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze
magdita spune:
Machusicule, sunt alaturi de tine si ma rog sa fie bine .
Pup toate fetele.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
machus spune:
Multumesc Magditule
L-am sunat pe dr T si a zis sa stau linistita daca nu am contractii; sa iau niste nospa si sa il sun daca apar contractii.
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze
felix76 spune:
Machusica, ce vad eu? Nastem? Sunt alaturi de tine! Te pupacesc si ma rog sa ai o nastere usoara si frumoasa!
Bubu sanatos si papacios iti doresc!
Felix
ubirica spune:
Machus, tinem pumnii stansi!!!
Alexutza, cum mai stai cu amr-ul?
http://good-times.webshots.com/photo/2616925410103760865TgUvcK
georgia_c spune:
machusica .....
nastere usoara micuta ..de-abia astept sa vad poze cu piticul...
daca ai nevoie de ceva din bucuresti , orice informatie , daca este spitalul deschis , sau inchis .. sau oricum .. te rog sa-mi zici .. pt machusica din "bultica" fac "olice"
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mada23 spune:
Machushica... vin si io aici ma multttttt sa fie totul asa cum iti doresti, doamne ajuta, stam cu ochii pe tine
Vorbesc io cu bebe, ca de la Andrei la Andrei, sa stea cumintel acolo in burtic sa vina nea tutu din calatorii
Ubiricule...imi e dor de tine, pup burtikaaaaaa
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia
machus spune:
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine! Matusicile lui Bubu!
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze