Dr. TUTUNARU (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Felicic ai PM...te rog, poate ai un pic de timp sa-mi raspunzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Monica, ai o mandretze de fetita; sunteti superbe !
Pana la urma ai mai facut epidurala?
Eu sunt pregatita cu 2 pachete mari de vata si unul mic. Mi-ar trebui mai mult?
Multumesc mult pentru raspunsuri. Am adeverinta , e vizata si la Casa de Asigurari.

Oana, eu ajung pe la 11.30. De obicei,incerc sa ma programez la inceputul programului 1.30-2,ca sa ne si intoarcem. Dar poate ne intalnim.

Anaconda, . Sa dea Bunul Dumnezeu sa decurga totul perfect!

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Merci frumos
Machus, e suficienta vata..la mine s-a consumat cam un pachet si jumatate.
Epidurala, adio, nu am mai facut...se face cam la dilatatie 4-5, cand contractiile sunt rare....or eu am ajuns la spital cu dilatatie maxima, gata de nastere, contractii ff dese...cred ca erau la 1-2 minute, ca de abia ma lasa una ca incepea alta.
Tu mai ai putin, nastere usoara!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Monica - ti-am vazut mandretea - iar tu arati asa de bineee, slabuta si fara burtk sa iti traiasca printesele si multa forta in perioada ce va veni!!!! Cum a reactionat Andreea??? Cum i s epare papusa din casa ei????

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 36+ Theodora
PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Alexutza, merci frumos
NU am mai apucat sa-ti raspuns pe mess cand am mai vorbit...
Andreea a reactionat mai bine decat ma asteptam. Bineinteles ca o tot cerceteaza pe cea mica, dar sub stricta mea supraveghere. Insa si intelege cand ii zic ca gata, hai sa mergem sa ne jucam, bebe doarme etc...oricum o las sa il vada pe bebe de cate ori vrea, iar pe urma vrea si ea la joaca.
Si cu suptul la san a reactionat ok, sta si isi face de lucru pe langa noi I-am explicat ca asa mananca bebelusii mici, asa a papat si ea, dar a crecut si acum stie sa manance cu lingurita etc. Si oricum, ea e intarcata de ceva vreme (cam de cand avea 9-10 luni)
Si noapte e ok, Ana Maria se trezeste cam de 2 ori pe noapte, nu plange tare, oricum eu o iau repede sa-i dau sa suga, Andreea doarme destul de profund si nu s-a trezit...
Cam asta in mare... eu incerc sa-i acord cand mai mult timp Andreei cat sa nu i se para o schimbare asa brusca in viata ei..pana acum e ok, plus ca mai sunt si cei din jurul meu care se ocupa de ea (ca si pana acum, in unele momente ale zile) - sotul, parintii nostri...
Sper sa decurga tot in conditii bune acomodarea

Tu cum mai esti? Mai si putin si tu... Bafta la control, ca stiu ca zilele astea il ai

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Fetelor, am venit de la cabinet, am fost si la ecog.la Dr.Iosup si la Dr.Tutunaru, nu e nevoie de tratament, a iesit bine.
" Artere uterine - flux cu spectru normal si valori usor crescute ale IR bilateral.
- IR a.uterina dr. = 0,50
- IR a.uterina stg. = 0,51

IR a. ombilicala = 0,60 ; S/D = 2,48
- flux de aspect normal in vasele ombilicale

multumesc lui Dumnezeu ca este bine.
Mi-a spus ca de la 30 de saptamani voi merge o data/saptamana la spital sa ma monitorizeze o tanti acolo cu niste aparate pe burtica.
Doamne Ajuta sa fie bine si tuturor mamicilor sa va traiasca puii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.

22 +

- POZE GRAVIDUTZA http://alexandraciobanu76.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Monicabo felicitari,ti-am scris si pe mess un mesaj,m-am trezit si eu!

anaconda Doamne ajuta in continuare!

Alexa Doamne ajuta in continuare!

Alfa anca mie Tutu mi-a recoltat celule stem!

Aris
ma bucur ca esti bine,pe Iosup nu trebui sa-l iei in seama chiar asa,are si el un fix cu bautul apei

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

unde mai trimite tutunaru pt toxoplasmoza si restul analizelor necompensate? tot la ids?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

multumesc tuturor pentru incurajari si felicitari.

Noi suntem acasa de o saptamana aproape, dar am calculatorul stricat si cam greu cu accesul la internet. Momentan am imprumutat un calculator pana cand remediem noi problema.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

40s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

Mergi la inceput