Gravidute si mamici de Constanta (33)
Raspunsuri - Pagina 8
mamacita spune:
Fetelor,eu zic sa incepeti sa ne faceti galerie:lui Mav,pe care o astept maine si mie,sa-mi iasa anestezia cum doresc in spitalul asta ...nu mai continui,sa nu induc spaime inutile...
Isidora,ma bucur ca te-ai mai linistit,mi-e ciuda ca n-am avut timp sa ma ocup mai bine de moralul tau;asa este,speranta ne sta in Dumnezeu,noi incercam sa facem the best pentru copiii nostri,dar nu exista parinte fara greseala. Repet,eu tind sa ma iau dupa tabara asta
http://ca.answers.yahoo.com/question/index?qid=20080302201635AA0qXz4
si,daca citesti din ce este facut laptele praf pe care multe mame il dau cu entuziasm din prima zi de multe ori fara motive medicale si cate pesticide sunt in legumele/fructele cu care parintii ca mine ii indoapa"sanatos"pe copiii lor si cati steroizi sunt in puiul"care nu creste colesterolul"si cate si mai cate realizezi ca suntem pe un val urias de nocivitate produs de interventiile umane de"mai bine"pe care navigam doar calauziti de Dumnezeu ...
Si a propos,copilul meu de 3,5 ani,indopat ca la cartea americana
,m-a invitat la dans la botezul la care am fost asta-seara!!!
Voi incerca maine sa descarc si filmuletul...
Noapte buna tuturor!
madaluta spune:

mav

]

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Tinna S. spune:
Salut fetelor!
...remember me?![]()
Stiu ca n-am mai scris de tare mult timp, am stat ascunsa si-am citit din umbra cateva luni... (m-am simtit rupta de forum, chiar daca fetele cu care m-am mai intalnit de cateva ori mi-au spus ca as face bine sa mai scriu si eu din cand in cand pe-aici...)
Azi m-am hotarat sa sparg gheata si sa scriu din nou, ca nu puteam sa nu ii fac si eu galerie Alinei pentru maine...
Alina curaj mamicuto! Imi inchipui ce e in sufletul tau acum, emotie si nerabdare! Iti tin pumnii si ma rog la D-zeu sa te ajute sa ai o nastere frumoasa (asa ca nasterile mele
) si bebe mic sa fie sanatos si mancacios! Te
mult si ma gandesc la tine!
MAV

P.S. Am lipsit asa de mult ca probabil nici nu va mai amintiti bine de mine, stiu ca n-am nici o scuza ca n-am mai scris, dar sa stiti ca mie sincer imi era tare dor de voi!
P.P.S. Vreau sa le urez si eu bun venit in grupul de C-ta fetelor mai noi, pe care eu nu am apucat inca sa le cunosc...
Tinna
si minunile mele Luca si Andrei
Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
POZE NOI
ellen79i spune:

MAV 

tinem pumnii...nastere usoara si multa sanatate la amandoi...

ellen79i +
bebe Bogdanel(5 luni)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
isidora spune:

Mav n-am nici o indoiala ca vei avea o nastere usoara daca o ai anestezista pe Mamacita! Doamne ajuta!

Mamacita.Sa fie the best shot(?) ever!
Si abia astept sa-l vad pe Alexut dansandu-te...
Multumesc inca o data pt. grija !
Numai ca eu-s soi rau...
.Adica ,lui Ioan ii dau pui si vitel de tara ,de la Sv,fara hormoni,Isi nu prea mananca carne de mica,deci ea a scapat
,merele le iau de la un nene din Grivitei-tot din Suceava,cola,junk food,noi nu prea sau deloc,vegeta,in mancare nu,branza topita nu,pateu fac in casa,cateodata ce-i drept,deci mi-au mai ramas vaccinurile ....![]()

Am citit link-ul of the other side,dar tot degeaba...M-a convins un raspuns din tabara adversa
...
Acuma serios vorbind,cred ca adevarul e undeva la mijloc-dar nu stiu daca vaccinarea urmata si antecedata de antidot homeopat intra tot acolo-nu uit insa ce mi-a spus dr. Pavel Chirila,de la Bucuresti-el e medic interne la baza,homeopat actualmente:cand bagi 5 vaccinuri intr-un organism,sistemul imunitar nu numai ca nu va produce anticorpi pt. nici una dintre boli dar se va prabusi.
Si tocmai pt. ca nu ma pricep mai mult ,aici tind sa-l ascult....Parca vad ca ma ia Madaluta de mot:dar de ce sa nu asculti partea care te sfatuieste sa faci vaccinurile?
Nu stiu ,poate nu degeaba mi-e dat sa am framantarile astea...Acel 'one size fits all' ma deranjeaza teribil...
Cartea americana? Adica atat Alex cat si Anabella au fost diversificati dupa aceasta? Au primit solid urmat de san pana cand masa solida a inlocuit sanul?Adica in cadrul unei singure mese ,nu?
De aceea ti-a ajuns laptele pana la un an? Inseamna ca aici am gresit...La 8 luni de exemplu,cate mese diversificate avea Alex? Si cand mai papa san?Sorry,dar rezulta ca n-am inteles nimic in the first place...
Madaluta,Doc,multumesc din suflet pt.creme,eozina.N-am zis nimic pt. ca nu s-a rezolvat inca...
Cremele cu Zinc sunt super ,in top ramane pomada frantuzeasca de la Doc...,adica protejeaza f. bine pielea de umezeala,dar nu pot sa le folosesc mai mult de 2 ori pe zi.Si in clipa cand nu pun zinc...revin petel...
Revin,s-a trezit Ioan...Pup.
mav spune:

Neatza!
Eu sunt treaza de la ora 5... da' nu m-am gandit sa intru pe-aci pana acum...
Nici nu-mi imaginam ce de "agitate" ati pus la munca pt mine....
Daca eu inca nu-s convinsa ca azi vine bb (nici urma de contractii sau alte semne de nastere)... mi se pare ciudat.
Parca este vorba despre altcineva.....
Poate ma trimite inapoi acasa dna dr... si mai stam o saptamana.....
Va multumesc frumos pentru galerie (desi spusesem intr-un anumit cerc ca nu vreau majorete, sunt... emotionante!
) si va imbratisez
si... sa ne vedem cu bine (cu copiii sanatosi, fara muci, tuse si alte necazuri, pana iesim noi din spital)!
Ultimele poze cu www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">burtik dospita (pana la urma am facut vergeturi langa buric, n-am scapat...).
39+
Antonio-Gabriel
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
AndreB spune:

[majoreta

MAAAAAV!
(se intelege ce vreau sa spun...)
Adina, daca tot reapar pete si vrei sa incerci si altceva cu zinc cumpara si Reviken (este un Cutaden imbunatatit). La Matei cand ii bagasem Humex expectorant, dupa ce l-am scos ramasese cu un eritem ingrozitor si am dat de 2 ori in strat gros si a luat petele cum se spune "cum mana" si nici nu au mai aparut. Daca problema persista vezi daca nu e cazul sa aiba scaunul sau pipiul f. aacid din diverse cauze: un medicament care da reactie alergica cutanata sau stiu eu ce altceva.
Fetelor... ieri dupa-amiaza a fost ziua unui prieten drag, si pentru ca nu0mi venea in minte ce sa-i cumpar i-am facut 2 bucati de chec cu mere si scortisoara... jur ca n-a fost vina mea... dar s-a mancat tot la petrecerea respectiva si n-am putut fura pentru voi nici o bucatica...

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
Rochie noua, nepurtata, de seara, de vanzare http://entertainment.webshots.com/photo/2617801190102871261mTAhuB?vhost=entertainment
AngeliquedeS spune:
Neata
Mav, mamacita
si Mav, daca o fi sa nu fie acum, va fi data viitoare, acolo nu poate sa ramana ![]()
Tinna, bine ai revenit, sa stii ca nu te-a uitat nimeni.
Adina, daca asta inseamna diversificare americana, atunci asa am facut si eu fara sa stiu. Dupa fiecare masa solida o portie generoasa de san ba chiar si intre mese cateodata.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
mari_lolutza spune:
MAV, te urmaresc si eu cu sufletul la gura. Tin pumnii strinsi pentru tine si bb.

docdecap spune:
fetelor, eu nu bag majorete, da' am o emotie... cand am nascut eu nu aveam asa!
sa fie bb frumos, si nasterea usoara, si sa vedem poze cu mami fericita si bb voinicel si antonio-gabriel
si tinna, vroiam sa intreb de tine, da' nu stiam daca mai citesti. nu nu te-am uitat, te asteptam data viitoare la placinte (sau prajituri)
la toate fetele
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
edit: Andre, daca esti draguta sa 'spargi' sirul de emoticoane, ca ni s-a labartat pagina rau de tot!