Gravidute si mamici de Constanta (33)
Raspunsuri - Pagina 3
AngeliquedeS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isidora Na ,a plecat mesajul fara sa termin ce aveam de spus... Multumim pt. poze.E una acolo cu tine si Serban intr-o simbioza? perfecta.Poti sa-i spui MATERNITATE sau Dragoste sau Opreste-ta Clipa!Cred ca Serban o sa ia de la tine,delicatetea,sensibilitatea -desi nici tati nu sta mai prost la capitolul asta-tandretea.Se citeste deja pe chipul lui pur de copil. Azi,Ioan,mi-a facut cadou de cele 8 lunite un mmmammma mai silabisit ,mai apasat dar fara gres mama.Ce sa vreau mai mult?Doamne cat il iubesc! Si ce coincidenta ca tocmai astazi, la opt luni de la nasterea lui, sa ajung la Cernavoda... Adina Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
Adina, tb sa ma laud putin si sa spun ca autoarea pozei in cauza sunt eu Erau atat de frumosi ca nu am rezistat sas nu ii prind.
Felicitari pt cele 8 lunite si pt primul mama
Mari loutza, felicitari din tot sufletul si bine ai venit!!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
mari_lolutza spune:
Cit sinteti de dragute, de sensibile. Ma bucur enorm ca gasesc atita sprijin la voi. Sa va ajute D-zeu din plin.
ege spune:
buna seara!
in sfarsit am net acasa.DC chiar creeaza dependenta
in sfarsit,sa revenim la ale noastre.
sunt o mamica fericita iar pt asta tr sa ii multumesc lui ALLAH,apoi doctorilor si nu in ultimul rand familiei si voua,prietenle mele virtuale.
mamacita,daddy va multumesc in mod special pt sprijin.nici nu stitzi ce mult a contat prezenta voastra.
eu sunt mult mai bine acum,comparativ cu prima cezariana.in primul rand nu am mai trecut prin depresii.ege isi iubeste f mult fratiorul,dar e si geloasa.
mav,ma gandesc la tine.doamne ajuta sa scapati si tu si bb .offf eu nu cred ca mai rezistam cu bb in burtica.cand incepem galeria?chiar nu da bb semne ca vrea sa iasa?
aaaa,duminica a nascut si bavi.e bine si ea si bb,s-au externat ieri.
fetelor voi ati dat ceva pastilutze la bb pt icter???
va pup,ne mai auzim.acum am net,sunt fericita.
ege 31 sapt si arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
madaluta spune:
ege: bun venit " acasa"si totodata in gasca" de 2 X mamica"...
E normal k ege sa fie Geloasa in primele zile, chiar in primele luni, important e sa gestionati voi bine situatia. De cand am nascut-o pe briana ii arat mult mai multa afectiune lui darius tocmai pentru a nu se simti mai putin iubit sau bagat in seama. Incerc sa-l implic cat pot in activitatile comune cu ale brianei, nu-l cert niciodata din cauza ei, nu-i spun k nu are voie cu un anumit obiect pentu ca este al ei si tot asa....
Despre icter,nu stiu prea multe decat doar k e normal sa fie mai multe zile. darius a avut pana dupa o luna, dar nu i-am administrat nimic.
Sa ne zici si noua cum il cheama pe JR k sa il trecem in listutza.
In rest, numai bine si sanatate multa!
Bavi: asteptam sa revii si tu sa ne dai vesti!
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_lolutza Cit sinteti de dragute, de sensibile. Ma bucur enorm ca gasesc atita sprijin la voi. Sa va ajute D-zeu din plin. mari_lolutza |
si inca n-ai vazut nimic..
isidora: felicitari pentru primul "mama"din partea lui Ioan ...
E la fel de emotionant k si prim-prima data cand il auzi? De-abia astept sa o aud si eu pe briana...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
AngeliquedeS spune:
Mari-lolutza, pe cand urmeaza sa vina bebe? SI la ce medic mergi?
Ege, bine ati venit acasa. Noi nu i-am dat nimic lui bb pt icter.
Mokika, ce mare s/a facut Theo!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
mari_lolutza spune:
ANGELIQEDES, bebe al meu urmeaza sa vina pe lume abia vara viitoare prin iunie-iulie. Cred ca o sa merg tot la Bucuresti la dr Bucur de la Giulesti care mi-a facut fiv-ul, dar nu sint foarte hotarita. Am cheltuit mult cu acest fiv, am datorii la banca si daca as gasi un medic de incredere in C-ta, as alege sa ramin acasa.
docdecap spune:
salut, ce de animatie!
Adina, m-ai facut sa rad, acum vreo cativa ani, cand umblam numai in blugi si bocanci si cu rucsacul in spate, calcatura apasata, ce mai, spuneam ca eu sunt asa, ca o narcisa, suava, fina si delicata... se uitau cu totii la mine interzisi: s-o luam in serios!?. radeam eu prima, sa-si dea seama ca e banc.
asa ca daca tu ma vezi delicata, nu pot sa te contrazic, asa ca o sa ma uit in oglinda mai des
oricum si poza aia imi place mie tare, mai am cateva dragi sufletului, o sa-i fac un colaj lui Serban pentru mai tarziu. nu prea am poze cu el, ca pe mine nu ma pozeaza tati, in schimb ei doi au fara numar...
A, si daca vizita la chazly iti face dor sa mai faci un copil, ma gandesc sa o mai aman pe a mea, sa treaca macar un an jumate de la celalalt :))
Angi, merci pentru poze, sunt mai multe ba unu' cu fata, ba alalalt, ca titirezu' nu prea sta locului la pozat.
si mari, pana la urma in cate saptamani??
yannia, tu iara ai zburat peste ocean?? de cate ori poftesc la mancare chinezeasca la tine ma gandesc
eu azi am fost la Crissis, ca tot ziceati de ea, era bona la o fetita de 6 luni, serban a venit cu demolarea, i-a tras catelul (pui de rotweiler) de toate urechile din dotare, vroia sa-l ridice pe jos ca pe maimutoii lui, de par, a rezista eroic catelul, iar fetitei nici una-nici doua, sa-i traga pantalonii in jos, si i-am explicat ca viata e mai complexa, intai trebuie sa o scoata la un suc, ceva, o floare si apoi mai vedem cu pantalonii... una peste alta, n-a dormit si mi-a urlat ca disperatu' da' cine era la 8 in pat sforaind deja??
va pupic acum, ma bucur ca a fost asa multa lume pe forum azi, imi place si mie seara sa gasesc macar o pagina-doua acolo, sa am viata sociala zilnica regulamentara.
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
docdecap spune:
asa, partea a doua
ege, felicitari pentru bb grasun, ca sa ii fie bine lui ege da-i ignore lui bb cat d emult te lasa el si inimioara, si pune-o tot pe ea in primul plan, sa nu se simta 'detronata' de o chestie mica si urlatoare -sa ma ierte bble tau ca vorbesc asa despre el.
adina, la multe luni pentru Ioan, si sa fie multe 'mama' fericite pentru el de acum inainte!!
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
mari_lolutza spune:
DOCDECAP, nici macar nu stiu prea bine cum se calculeaza. Eu am avut pe 9 octombrie punctia si pe 14 am avut transferul de blastocist. Azi-bhcg.Eu cred ca sint vreo 4 saptamini, nu?