Gravidute si mamici de Constanta (33)
Raspunsuri - Pagina 4
jojo_miha spune:
In primul rand felicitari familiei Iacob !Sa stea bebe la caldurica cat trebuie si sa ai o sarcina usoara!
Adina felicitari pt primul cuvant rostit.Cred ca esti prima persoana care si-ar dori un copil de dragul medicului ,cred ca e un om exceptional.Si eu ma bucur ca te-am cunoscut!
Mocutza nici Teodora mea nu e mare mancacioasa insa nici vitamine nu-i dau.Are zile cand sunt tare multumita cat mananca si zile cand imi vine sa ma dau cu capul de pereti.O singura data am fortat-o si am ajuns la urgenta ca a vomitat de 4 ori.Pediatra mi-a zis sa nu o fortez ca ea mananca cat ii trebuie.La un an are 9.6kg si pt mine e ok cum arata.
Mokika ma bucur ca ne-ai scris.Nu ne-ai mai zis cum stai cu dieta ,eu sunt la faza cand dau jos atat de greu.Ti-am admirat copii si cum a zis si Adina se vede atat de multa dragoste intre Crina si Theo.
Andreb
la tortul ala.
Am si eu cateva poze cu mandra si cei doi cavaleri AICI
si capodopera lui tati aici
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
AngeliquedeS spune:
Jojo, sunt iremediabil indragostita de fetita ta. pe bune, nu mai pot dupa ea. AM vazut toate pozele, desigur si nu ma mai saturam de ea. Uite asa o fetita as vrea si eu, eu care sa nu aud de fete
SI acum ca l-am vazut in poze si pe tati, tot mi se pare ca seamana cu ti, are limpezimea trasaturilor pe care o ai tu.
Baiatul meu inca doarme si nu imi vine sa cred asa ca stau cuminte langa el in ideea sa mai lucrez ceva, dar desigur ca tot pe forum am intrat prima data.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
AndreB spune:
din categoria "Este absolut normal ca plodu' meu sa fie un Eistein":
Intamplarea nr.1
Suntem in sufragerie, ieri seara orele 20.30. Matei e pe paturica de joaca inconjurat de jucarii, agregate cum imi place sa le numesc eu(barcuta gomflabila, centrul de joaca, camionul urias, cuburi si catei vorbitori etc) noi pe canapea. Dupa o reclama pe canalul de desene animate incepe un desen cu un pui care danseaza... si danseaza minute in sir pe o melodie vesela cantand in japoneza. Matei se duce spre televizor (exact cum nu-mi place, la 2 mm de ecran si urmareste atent), rade scurt din cand in cand, ca un om mare care urmareste un divertisment si aude din cand in cand o gluma buna. Dupa 1 minut de vizionare, se pune in miscare catre celalalt colt al camerei, pe diagonala, sa-si caute "cartea cu pui" (carticica de carton cu animalele din ograda, unde el si mami arata cu degetelul: uite vaca, puiul, capra etc) Ia cartea in mana, o desface si se indreapta catre televizor unde puiul animat dansa de zor. Se opreste langa ecran ridica cartea si cu degetelul arata pe carte (inca aiurea) zicand din gurita foarte insistent "pui".. "pu-iii"..
Intamplarea nr. 2
Azi dimineata la ora 8. Bunicii imbracati de iesit afara sunt in hol sa se incalte. Eu cu Matei in brate sa-i conducem la usa. In timp ce isi puneau si gecile, Matei ii zice mamei mele "pa" "pa" fara sa auda asa ceva de la ea inainte. Se indreapta cu fata si spre bunicul si ii zice si lui "pa" pa" de vreo 3 ori. Cand sunt gata de iesire si deschid usa, intinde manuta si apuca foaia de usa sa o inchida dupa ei. : pentru ca ma vede pe mine in fiecare dimineata cum pun mana pe usa sa o inchid: adica, duceti-va la serviciu.. eu inchid usa.
Si are numai 11 luni.
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
Rochie noua, nepurtata, de seara, de vanzare http://entertainment.webshots.com/photo/2617801190102871261mTAhuB?vhost=entertainment
ellen79i spune:
Buna dimineatza...
AndreB...sa-ti traiasca ingerashul, sa fie sanatos si sa dea bunul Dumnezeu sa fie asa...am ras la povestirile tale si sper ca peste 6 luni sa pot povesti si eu intamplari asa hazlii si care te cam pun pe ganduri de fapt...
Pupici...
ellen79i +
bebe Bogdanel ( 5 luni)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=12
docdecap spune:
andre, este ABSOLUT NORMAL ca copilul tau sa fie un einstein!!
eu am o pb. ca mi-e teama ca confuzez cupilu', ca avem de ex. hipopotam galben cu albastru, galben cu verde si albastru complet, daca eu sunt confuzata, ca ma fac cu piticu??
jojo, vreau sa spun ca ursuletul de la voi, desi new entry, a urcat vertiginos in top, cum il vede rade la el si chicoteste si il apuca de labuta, sa il fac sa canta, si e dragoste mare-mare. mai ales cu nasul lui, are o pasiune sa-l apuce.
si am vazut ca si teo are rata ca a noastra, iarasi o pasiune veceh, de cand era de 5 ori mai mare ca el...
mari, cred ca e data ET +2 sapt. Andicu poate spune mai bine, ca si ea a trecut tot prin astea.
dar asa repede a trecut efectul pregnylului de ai putut sa-ti faci analiza Bhcg?
pupici si da, stiu, inca sunt datoare cu reteta.
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Ontica Camelia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui docdecap eu am o pb. ca mi-e teama ca confuzez cupilu', ca avem de ex. hipopotam galben cu albastru, galben cu verde si albastru complet, daca eu sunt confuzata, ca ma fac cu piticu?? |
Ca sa nu "confuzezi" copilul, spunei pentru inceput ca sunt hipopotami, cand s-a prins care este treaba il inveti si culorile ca sa stie la o adica pe care sa ti-l aduca cand i-l vei cere.
ege bine ai venit acasa. Refacere rapida si laptic mult pentru micul cavaler. Cat despre gelozie, abia este inceputul...

Alina ce face micul Antonio, mai sta, mai sta? Eu cum deschid DC aici intru sa vad ce mai spui, nu de alta da' nu vreau sa pierd galeria.
we placut!
1 , 2, 3 www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
mari_lolutza spune:
JOJO MIHA, multumim de felicitari si speram sa fie ok pina la capat.
DOCDECAP, eu am facut pregnyl-ul pe 7 oct., seara la 11. Transferul de blastocist l-am facut pe 14, la 6 zile de la punctie. Data testului de singe nu se schimba, indiferent daca este embrion de z 3 sau blastocist. Testul de singe se face dupa 14 zile de la punctie, adica 9 oct.+14=23 oct. Eu abia azi am ajuns la Synevo si acum la ora 15 am rezultatul. Testele de urina facute alaltaseara si ieri dimineata au iesit pozitive.
Ingerash_M spune:
Buna ziua!
La multi ani Creem!!!Sa ai parte de tot ce iti doresti!
Noi am fost cam ocupati, nu am mai scris de mult.
Am vazut ca s-a votat o noua lege, ca mamicile sa primeasca 85% din media salariilor pe ultimele luni.Dar din pacate, de la 1 ian 2009. Eu ar trebui sa intru in CIC de la 1 dec. Exista vreo posibilitate de amanare a suspendarii contractului de munca? Am intrat in conc. de maternitate de la 1 aug, am nascut pe 2 aug. Normal sunt 126 zile conc de maternitate. As putea sa mai iau o luna in plus concediu, daca firma e de acord? Sau daca nu, macar sa merg 1 luna la serviciu si apoi sa intru in CIC? Nu stiu ce sa fac, pe cine sa intreb? HELP!!
http://www.realitatea.net/legea-mamelor-a-fost-adoptata-miercuri-de-camera-deputatilor_366771_comentarii.html
Yannia spune:
Creem, 

, sa ai parte numai de bucurii si impliniri!
Monica, da, am venit din nou in patria muma a unora dintre noi ![]()
Mami de
http://family.webshots.com/album/565167363ZQuFzC
isidora spune:

Creem!!!
Sa fii sanatoasa ,sa ai pace si dragoste in jurul tau!
Mari ce-i cu bhcg-ul ala? Spune-ne si noua vestea cea buna.
Ege,bine ai venit acasa!
Ai mei copii au avut icter prelungit pana pe la 1 luna;Isi aprimit b12 si b1 parca si niste fenobarbital Ioan-nimic.Alte timpuri ,alti medici.Da-i sa pape des ,sa se elimine bilirubina si tine-o sub control.
Cu gelozia noi am rezolvat cand a luat-o mama pe Isidora 10 zile la Suceava;in fiecare seara suna si intreba de el;de atunci dragoste pe viata!Avea Ioan vreo 3 luni.
Angi,da" tie ti-am zis ca te iubesc lately?
Madaluta,cum stati cu diversificarea?
Da-mi si mie te rog un p.m sa-mi spui o nota la stii tu ce...sau daca esti multumita....Sper sa fii...
Andre B e grozav Matei,nemaipomenit! Ca sa nu mai spunem ca si merge de la 9 luni?
Einstein-ul!