Mamici norocoase de sept-oct 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 4
lala77 spune:
Kid, am pompa Isis de la Avent. Am si Chicco dar am renuntat la ea ca tot mi se pare ca nu prea-i buna. Eu nu-mi fac griji ca nu papa detul. Voiam doar sa golesc sanii de ce nu poate papa ea sa pun la rece pt zile negre ca biberon de la mine si asa nu vede. O sa mai incerc, oricum.
[url=http://community.webshots.com/user/fermaschei2?vhost=community]anna-rebecca 02.10.2008[/url]
alice-mihaela 21.01.2007
bitza2008 spune:
Ia uitati ce ma ingrijoreaza \pe mine
Vaccines have reduced and, in some cases, eliminated many diseases that killed or severely disabled people just a few generations before. For most Americans today, vaccines are a routine part of healthcare.
However, the disappearance of many childhood diseases has led some parents to question whether vaccines are still necessary. Further, a growing number of parents are concerned that vaccines may actually be the cause of diseases such as autism, hyperactivity, developmental delay, attention deficit disorder, diabetes, multiple sclerosis, and sudden infant death syndrome (SIDS) among others. These concerns have caused some parents to delay vaccines or withhold them altogether from their children. For more specific information on these concerns, visit the Vaccine Safety section of the site.
Sa nu mai zic ca in Olanda vaccinurile nu sunt obligatorii si multi parinti nu vaccineaza copiii pt ca multe boli sunt eradicate si pt celelalte prefera sa dezvolte copilul imunitate si se tem de autism si restul.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
Leah spune:
Fetelor,
Sta vreuna din voi in sectorul 4? Ati fost sa depuneti dosarele pt alocatie, trusou si ajutor de nastere? Pe unde e sediul directiei de protectie a copilului? Am adresa, dar nu stiu asa in spatiu unde s-o plasez, stiu ca e pe oltenitei pe undeva. La fel si cu Starea Civila, stiu ca e pe str Gramont, dar habar n-am pe unde vine. Daca ati fost vreuna acolo, imi dati si mie niste indicii?
Multumesc,
Leah
EvaF spune:
Bitza, e greu de descris ca e cu intins pe jos pe covvor!
Dar mi-am amintit altceva: s-a uitat in gurita si a zis ca e curat dar daca apare ciuperca si devine alba limbuta: 100 ml apa plata fiarta si racita in care pun o lingurita rasa de bicarbonat; asa sa il spal cu o fasa in gurita; nu mi-a zis nik de glicerina boraxata
acum vreau sa imi fac in Word un caiet cu tot ce a zis, sa nu uit, mi-a si zis sa fac un caiet cu intrebari si raspunsuri, masuratori, etc
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
musettepink spune:
Neata si de la noi!
Felicic felicitari pt bebe Vlad grasun!
Piersicuta,Iepurica felicitari pt bebei!!!!
Eva f interesant tot ce ne-ai povestit.Am si eu 2 intrebari:
prima,de ce nu e bine sa folosim batista bebelusului,ti-a dat doamna dr vreun motiv?Luca are f multi muci si eu nu reusesc sa-i scot decat cu batista,uneori o folosesc si de 2 ori pe zi de asta sunt curioasa daca dauneaza cumva?Si a doua intrebare cand a zis ca bubitele sunt normale,la ce fel de bubite te-ai referit?Luca are niste bubite f mici,aproape ca nu se vad dar se simt cand dau cu mana pe piele si le are cam peste tot,fata,gat,urechi,piept....cumva de bubitele astea era vorba?Felicitari pt Luca cel sanatos tun!
Simodina nu prea ma pricep cu canalele infundate dar sper ca ce ti-au zis fetele sa te ajute!
Laureta imi pare rau pt ce ai patit
Kid
Eu sunt total in ceata cu vacccinurile,saptamana asta sper sa ne intalnim cu dr sa vad noua ce ne recomanda.
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink Eva f interesant tot ce ne-ai povestit.Am si eu 2 intrebari: prima,de ce nu e bine sa folosim batista bebelusului,ti-a dat doamna dr vreun motiv?Luca are f multi muci si eu nu reusesc sa-i scot decat cu batista,uneori o folosesc si de 2 ori pe zi de asta sunt curioasa daca dauneaza cumva?Si a doua intrebare cand a zis ca bubitele sunt normale,la ce fel de bubite te-ai referit?Luca are niste bubite f mici,aproape ca nu se vad dar se simt cand dau cu mana pe piele si le are cam peste tot,fata,gat,urechi,piept....cumva de bubitele astea era vorba?Felicitari pt Luca cel sanatos tun! |
1. Batista bebelusului irita mucoasa nazala la un bebe asa mic, e utila daca e racit si are nasul infundat, o raceala serioasa la un anisor incolo, in rest...
2. Luca are bubite mici doar pe obrajori, nu pe corp, si mi-a zis ca sunt de la laptele gras care da aceste bubice pe fond de surplus seboreic. Vor disparea!
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
angelynna82 spune:
Scuzati absenta dar pitica mea e dependenta de mine...suntem bine, nu avem colici, papam san mult si vrem la mami in brate mult
Felicitari noilor mamici, sa va fie bbii sanatosi si papaciosi
plange piticu...sper sa revin mai pe seara
pupici multi
40+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Mai e putin
andy.p spune:
Buna dimineata!eu sunt un zombi,Alexia doarme ff putin ziua,noaptea ne trezim tot la 3 ore,dimineata de pe la 5 nu prea mai doarme,se foieste se invarteste,geme,maraie...Ce-o fi??Acuma am reusit sa o adorm ,dar merge foehnul ..in secunda in care l-am oprit se trezeste.Mai pateste careva asa?Cat de mult dorm copii vostri ziua??
Inca avem muci..nu reusim nicicum sa scapam de ei.
Eva ff utile informatiile,le-am salvat si eu....aceeasi nelamurire ,batista bebelusului,nush ce m-as face fara ea,Alexia are mucisori pe care altfel nu-i pot scoate.
ange ma bucur ca sunteti bine
musette..la fel si eu cu vaccinarile,cu cat citesc mai mult ,cu atat sunt mai confuza..dr de fam mi-a spus sa merg pe varianta de stat,acuma nush ce sa fac,ma mai gandesc..mai avem 2sapt si un pic pana la vaccin.
lala multumesc de raspuns
bitza daca ajungi la vreo concluzie cu vacc.sa ne spui si noua.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Eva, sa stii ca din filmuletele recomandate de tine am "adoptat" o pozitie super pentru eructat, cea in care tii copilul de piept, cu funduletul sprinit de sternul tau. E super. Si mai mult, o folosesc si cand Carla plange si nimic altceva nu functioneaza. Imi place doctorita ta! Mamica fericita de Carla Alexandra Piti mic se face mare Povestea puiului meu drag |
Unde pot vedea si eu filmuletele ca tare greu mai eructeaza Edi...
Ne chinuim amandoi si 20 de minute
Mamica fericita de Eduard-Gabriel
"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller
sanziana27 spune:
salutare dragelor!
Noi suntem bine, pana face Dragos crizele "mama-mama" si de obicei seara cand urla ca din gura de sarpe daca incearca sa puna cineva mana pe el!
David are azi 2 saptamani de viata, e cel mai cuminte copil, ptiu sa nu-l deochi! A luat 300g intr-o saptamana hranit exclusiv la san!
Si el are acneea bebelusului si acum m-am linistit daca si Eva zicea ca-i de la excesul de sebum!
De ragait ragaie in timp ce papa, cam spre final, cand goleste un san!
Papa tot la 3 ore indiferent de zi sau noapte si suge 15-20 minute dintr-un san si apoi il mut la celalat, sa goleasca cat de cat, caci altfel imi pleznesc pana se trezeste el. adoarme la san tun si-l pun in patut. Il tin in paturica cat papa sa nu simta patutul rece si sa se trezeasca.
Sunt tare fericita cu cei 2 nazdravani acasa!
Mamica fericita de bobocei de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
poze noi cu David