Pepenasi de iulie-august 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna seara

tecky bravo! lu' bebe!

mona multumim si bine ai revenit ma bucur ca e spre mai bine cu toate

m-as fi bagat si eu la comanda din ungaria da' cum urmeaza notaru', creditu', etc o las pe next time.

alexandra a luat luna trecuta doar 250 g. i-am schimbat duminica laptele si deja a luat 150 g si de maine daca bagam si cerealele va fi si mai bine

v-am zis ca de azi is la dieta si io m-au convins ticker-ele lu' mada si al anei. eu o fac pe cea de 3 luni si tocmai mi-am tras un wok plin ochi cu legume io care mancam carne cu carne macar miroase bine

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Mona poate ne vedem duminica ar fi frumos eu sunt de acord si cu duminica sa ne intailnim.
Cred ca o sa iau si eu tot canuta cu capac.
Multumesc de sfaturi.
Ma duc sa alimentez pe bebe ca isi cere drepturile la tziti.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Duminica vin si eu in Bucuresti dar cu treaba la Ikea..ce ma oftic ca nu vin si eu la intalneala

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Mai fetelor eu nu inteleg un lucru, daca am votat pe forumul de miresici pe ileana si ambele poze anaxena de ce nu apar in lista? am si eu o problema...

Capri pt analizele bune.
Mi a adormit fata fara sa i fac baie si i pregatisem si cada...ce ma fac ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Indemnizatia eu am luat pe 2 luni: august si septembrie. Vine cu o luna in urma, am nascut in iunie.
Se da pe luna intreaga la sfarzitul celor 2 ani.

Tiberica o poti trezi usor, incepi sa o dezbraci....

Pica unde esti?
Faci si tu comanda ? Ca as vrea ceva, dar cum nu poti verifica daca au pe stoc sau nu ar fi ideal o comanda saptamana viitoare, dupa verificare...

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Buna seara fetele!

A facut careva BB alergie la Infanrix Hexa???Al meu bietu imediat dupa vaccin nu mai avea pofta de mancare, iar acum cand i-a revenit pofta, cica a facut o alergie - eruptie la nivelul mainutelor si a picioruselor (mai ales pe talpi).
Initial am crezut ca e pojar,ca bubele arata tare ciudat, seamana cu arsurile provocate de picaturi de ulei incins(mai bine nu stiu sa explic) dar medicul presupune, in conditiile ca nu mai vazuse asa ceva la alti copilasi ca o fi de la vaccin
A mai patit cineva asa???????????????????????????????
Cum am ajuns acasa am citit prospectul si intr-adevar exista asemenea reactii adverse, dar in conditiile astea nu se repeta vaccinul...si atunci????????????????????????

Chiar nu foloseste nimeni Leg Magic??? Isi merita oare banii? Tre sa fac ceva sa mai scap de sunculite

Vreau si eu o nora si o cuscra bineinteles...dar nu ma pot decide cine...toate fetitele sunt superbe...si majoritatea "ocupate" deja...cine se ofera?

Simona, mamica de ingeras Bogdan Viktor (03.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Struluta , a mea nu e ocupata si ne place Viktoras problema e ca tacsu mi a zis ca daca glumesc cu lucrul asta se supara pe mine.uite ce rau ! parca i ar fura o pe fisa.

Celei mari i a zis ca pana la 25 de ani nu are voie cu baieti...
Te pupam,daca o vrei pe Kari e disponibila, vezi ce oferte mai primesti.

Fetelor eu plec la culcare, nu am reusit sa o trezesc pe Kari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, multumim . M-am luat de-o grija cu copiii. Dar e musai sa repet si io la Medlife sa vad cum stau. Ca la stat, poate mi-au incurcat proba sau au contaminat-o, nu stiu. Sunt constienta insa ca e posibil si sa fi fost corect lucrata. Asa ca, ma astept la orice.

Dara, am vorbit cu Carmenela la telefon si mi-a zis ca si cana transparenta are capac, asa ca o iau pa aia, nu pe cea colorata.

Strulutza, imi pare rau de alergie. Noi nu am avut nici o reactie la vaccin, nici macar febra.

Ce rau imi pare ca nu pot veni si eu la intalneala !

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Caprioara: bouncer-ul nu se pliaza sub nicio forma..iar referitor la ce am vb azi la tel,am dat de persoana respectiva!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri , v-am zis, nu eram f stresata pe tema asta, doar imi puneam si eu niste intrebari. A, si acum vad ca vrea sa se rostogoleasca si invers, de pe spate pe burta tot mai des; azi aproape ca nu reuseam sa o imbrac/dezbrac pt ca se tot rasucea . Si in timp ce vacea asta isi indesa mana in gura si incerca sa vorbeasca asa
truli-luli, chestia cu reflexul de mers cand e tinuta vertical nu eu am facut-o ci pediatra, pe la o luna. Dar nu zisese nimic, era ceva de genul "nu-i nimic, nu inseamna nimic chestia asa", doar ca am devenit mai curioasa dupa aia.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput