Pepenasi de iulie-august 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Dara, cana www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=1310&t_id=12270&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank">asta o iei? Sau www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=1322&t_id=12337&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank"> asta?

Fetelor, voi care ziceti ca merita?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Referitor la INTALNIRE: mie imi convine sambata in parcul Tineretului la ora 12.Ce ziceti ramane asa?Ce surpriza placuta am avea sa vina si SUN cu micuta Thea.
Mada foarte folositoare informatiile despre dezvoltarea bb.
Violeta LA MULTI ANI!
Gabriela deja primul dintisor?Felicitari.
Bufi eu stiu ca daca postarita nu te gaseste acasa cand vine cu banii iti lasa aviz la cutia postala.Si Ralu recurgiteaza aproape dupa fiecare masa si dr mi-a zis ca atata timp cat ia in greutate nu este nici o problema.Explicatia ar fi ca este lacoma si mananca repede.
Carissma ce putine kg ti-au iesit pt celule,asta e bataie de joc,Noi avem pt 70 si ceva de kg.
Caprioara imi place bouncerul ales de tine.Poate ma bag si eu la comanda.Impartim taxa pt transport?Nu prea am fost atenta la ce s-a scris despre livrare,scuze.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

TECKY ma bucur ca Raluca este bine, asta e tara in care traim.
Capri eu o iau pe aia biberon, nu pe aia roz. De fapt tu care zici ca e buna.??

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

m am bucurat degeaba..sotul intra vineri la serviciu si iese sambata,abia pe la 11 ajunge acasa,asa ca nu mai avem cum sa venim...as putea duminica,dar...,n are rost sa mai schimbati pt mine.

DIDI,stai linistita,ca aida e perfect sanatoasa.cris pana la 8 luni ,daca l puneam in picioare,nu statea,in sensul ca picioarele ii erau moi,ca de carpa.abia la 7 luni jumatate a stat in fund singurel,la 9 luni si jumatate a mers tinut de manute,dar mergea f greu,iar pana la 1 an si 2 luni,cand a mers singur,daca l lasam sg sa stea in picioare,nu statea nici macar o secunda,se ducea direct in cap.eu am fost extrem de ingrijorata,pt ca at cand s a nascut,cris avea la fundulet un fel de gaurica si mi s a spus ca poate fi spina bifida,iar la radiografie s au vazut 2 vertebre putin apropiate.

ei bine,acum cris are energie cat pt 3 copii,a mers pe bicicleta la 2 ani,iar alti copii,care au mers in picioare la 9 luni,abia la 3 ani au reusit sa invete sa dea la pedale,are o viteza de nu l prind prea multi copii de varsta lui si loveste mingea f bine si asta n o spun eu,ci sotul meu,care a facut anefsul si care se pricepe f bine la sport.
daca aida ar avea ceva,nu s ar mai intoarce pe burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna seara!!
MADA, ANKA,TEKY multumesc, eu cred cas mi-s cea mai exagerata mamica din lume...am fost la dr. si cupilu e bine, il supara doar o rinita nu stiu de care pt care ii dau niste picaturi in nas si Karvol(care nu se mai gaseste) pe perna...si asa a dormit si puiul meu noaptea trecuta!!
Bay eu nu inteleg, daca Clara s-a nascut pe 6 august astia de ce mi-au virat in card doar 2 milioane pt alocatie pe 15 octombrie? Cupilu meu nu a mancat, nu a existat in august?
ANAXENA nici mie nu mi-a venit si eu nu alaptez exclusiv, poate doar 30%, si chiar ma gandesc ca m-am jucat cu "focul" fara protectie...
Violeta29 tu unde plimbi fata in orasul asta nenorocit...ca eu m-am saturat de mizerie, masini, zgomot...?
Ma duc la cupil...

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tiberica

Fetelor, daca as vrea sa cumpar un leagan fisher p cuib ,pana la ce varsta il pot folosi, ca scrie cam pana la 11 kg? eu mai am un leagan dar imi place mult acesta...ce ma sfatuiti?

Tiberica, mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 10 iulie 2008
Dai Vointa , Iei Putere!

cris are 13 kg la 4 ani,deci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Hai sa va mai stresez putin cu intrebari : am vazut in poze ca sunt bebei care stau destul de bine vertical. Aida nu sta sub nici o forma, daca o ridic in picioare isi lasa picioarele moi si se lasa in jos. Niciodata nu a avut reflexul ala sa "mearga" daca e tinuta in picioare, nu ii surade ideea de a fi ridicata in fund - adica eu pot sa o ridic de manute in fund ca ea se tine bine, dar nu coopereaza si nu pare sa vrea chestia asta. E normal? Mai sunt si altii in aceiasi situatie?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Didi
eu zic ca e mult prea devreme sa iti pui astfel de probleme. Fiecare bebe are preferintele lui. Nu trebuie sa o testezi de acum pt mers sau stat in fund. Toate la timpul lor. Testele pt reflexe le face pediatrul si el stie daca e ok, nu ce testam noi.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Capri multumesc mult.

Mergi la inceput

tecky,ma bucur ca bebita e bine si ca totul s a rezolvat repede.

si codrin a avut canalul lacrimal infundat si la 4 luni,dintr o data,fara sa fac altceva decat sa l sterg cu ser fiziologic,nu i a mai curs,desi ii curgea f f rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Tecky ma bucur ca e bb bine, interventia a avut succes...asa este , din pacate, la noi spaga inca mai troneaza.

Cristina multumesc mult.

Mergi la inceput