Pepenasi de iulie-august 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
tiberica spune:
Fetelor, daca as vrea sa cumpar un leagan fisher p cuib ,pana la ce varsta il pot folosi, ca scrie cam pana la 11 kg? eu mai am un leagan dar imi place mult acesta...ce ma sfatuiti?
irinuca_81 spune:
Capri si eu tot bouncer-ul ala il vreau. Este la super pret! Ce scaun de masa iei tu?
Didi eu ma plangeam mai devreme ca a mea vrea numai in picioare si in fundulet si de aia nu ti-am mai raspuns. Dar vad ca acum te-ai linistit
Mai am si eu o intrebare (hai ca azi sunt cu nelamuririle
): pepenasii vostri ce sunete scot? Amalia de vreo doua saptamani nu mai gangureste dar in schimb tipa, adica nu plange, tipa de bucurie asa, ascutit. Mai face vreun bebe asa? E in regula?
Irina
fericita de Amalia (28.06.2008)
MissJJ spune:
Rapid ca urla cineva mic de nervi ca nua re tetine numarul trei si astea numarul doi is pt aia mici nu pt ea care e mare.
Didi nici a mea nu sta si nici nu are vreo intentie sa se ridice etc asa a fost si Ari abia pe la 4 lunai jumate 5 a inceput sa vrea asa ceva si atunci cand ii dai manutzele sa se chinuie sa se ridice.
Legat de dinti nu apar amandoi deodata primul de sus lui Ari i-a aparut la 5 luni si un pic si urm ala de langa el perechea a aparut la 6 luni, la fel si cu restul ei nu i-au iesit doi deodata ci cu putina diferentza inre ei.
Revin ca ma urla de mor i-am zis la a meu sa ia tetine numarul trei da pana ajunge el ma termina asta mica.
Anaxena sa-l stapaniti sanatoase.
Nici a nostru nu-i culoarea ce-o vroiam eu da era la reducere asa ca l-am luat asa.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
dara_d spune:
Caprioara poate dam si noi comanda acum ca am vazut dupa ce ai scris tu ca au scazut preturile.
Irininuca eu vreau balansoar 3 in 1 mise pare practic , scaun de masa ca si Caprioara, biiberon cana de la avent si set de hranire via tot de la avent.Fisher Price scaun balansoar 3-in-1
Caracteristici:
In func#355;ia de leag#259;n sarcina max. 11 kg.
Cu 2 viteze reglabile.
5 cāntece de leag#259;n, reglabile.
Īn func#355;ia de scaun sarcina max. 18 kg.
Sp#259;tar reglabil īn 2 pozi#355;ii.
Centur#259; cu 3 puncte de fixare.
Bar#259; de jocuri deta#351;abil#259; cu 2 juc#259;rii amuzante.
Hus#259; lavabil#259; la 30 de grade.
Func#355;ioneaz#259; cu 4 buc. de baterii LR20 (nu se livreaz#259;)
Produs īndr#259;git Baby Gear.
Pret brut : 329.40 RO
Change
Asta e un scaun balansoar si se poate folosi si mai tarziu.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
dara_d spune:
FETELE CU COMANDA IN UNGARIA AM MAI SCRIS DAR NU STIU DACA S-A RECEPTIONAT AM VORBIT CU CARMENELA PE MESS SI A RAMAS CA FACEM CONFERINTA PE MESS PE LA 21-21.30 CA SA NE HOTARAM < SA VEDEM CUM TRIMITEM BANII SI SA DEA COMANDA>
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
pica1 spune:
COMANDA c-sale eu am trimis mail de confirmare a stocului putinmai devreme si in raspunsul pe care mi l-au dat mi-au spus deasemeni ca in Ungaria urmeaza 2 zile de sarbatoarenationala si ca daca dau comanda ea va fi validata abia luni. Sincer nu stiu daca zile nationale sunt joi si vineri sau miercuri si joi...
SEBASTIAN (31.07.08)
[url=http://sebastianripa.photoshop.com]SEBASTIAN[/url]
Caprioara spune:
Irinuca, a mea tzipa asa cum spui tu
. Eu iau si scaunul www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=828&t_id=12263&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank"> asta de masa.
Daca vrei sa comanzi ceva, scrie-i repede Carmenelei la carmendavid1@yahoo.com.
Dara, adica www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=826&t_id=10295&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank">asta?
Anaxena, sa stapanitzi sanatoase scaunul.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Caprioara spune:
Tiberica, e greu de spus pana la ce varsta. De exemplu, Matei are vreo 18 kg la 6 ai si 9 luni
. Verisoara lui mai mica cu 2 ani are cred mai mult. Lucky me
! Asa ca, depinde de cupil.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Caprioara Irinuca, a mea tzipa asa cum spui tu Daca vrei sa comanzi ceva, scrie-i repede Carmenelei la carmendavid1@yahoo.com. Dara, adica www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=826&t_id=10295&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank">asta? Anaxena, sa stapanitzi sanatoase scaunul. pup you all, Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei poze Ilinca, burtica, botez si altele (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun) |
Da CAPRI balansoarul ala cum ti se pare ???
Andreea
de Denisa(11.07.2008)Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
Tecky spune:
Buna fetelor! Multumesc tuturor fetelor care ne-ati tinut pumnii sa iasa bine interventia Ralucai.Sa va povestesc cum a fost:am trezit0o la ora 5 dimineata,a mancat ultima masa inainte de interventie.Dr ne-a chemat la ora 8 dar am intrat la 9.
Erau 5 mamici cu copii mici in brate tot pt desfundarea canalelor.Se vehicula prin spital ca dr are tariful 50 Ron pt interventie.Cand dr a venit sa consulte bebelusii ne-a zis cu un tupeu fantastic ca nu e singura ca mai lucreaza si cu anestezista...adica cotizati si acolo in alte cuvinte.Tariful anestezistei tot 50 Ron si precizez ca toti bebelusii aveau trimitere.Aveam pregatiti 100 Ron pt dr dar cand am vazut ca practic iti baga mana in buzunar pt o banala interventie de 5 min am injumatatit suma.Nu am avut acces in sala de operatii.Raluca a reactionat foarte bine,s-a trezit imediat dupa operatie,a tusit putin sa elimine anestezia si am mai stat o jumatate de ora ca sa nu apara complicatii.Dr la sfarsit mi-a dat o reteta cu 2 feluri de picaturi sa-i pun in ochisori si la numele copilului era trecut Ana-Maria in loc de Ana-Raluca.Am venit acasa cu un gust amar...se pare ca SPAGA CONDUCE ROMANIA.Oricum ii dadeam bani dr dar chiar sa-mi ceara de la obraz?
Gata m-am racorit ca simteam nevoia.![]()
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA