Pepenasi de iulie-august 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Intalnire sambata. Pt. mie e ok ora 12:00, dar sa stabiliti locul. Eu as propune in fata Salii Polivalente ca este oarecum in mijlocul parcului Tineretului (daca nu ma insel).

Dara am notat nr. tau. Iti dau un apel dupa ce ma intorc de la plimbare cu piticul.

SEBASTIAN (31.07.08)
[url=http://sebastianripa.photoshop.com]SEBASTIAN[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

l-am luat pe Chicco Polly-430lei Carefour 699 MiniBlu..nu e cea mai frumoasa culoare dar pe net l-am gasit in jur de 550lei asha ca na-m afcut fitze

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Dara, bouncerul www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=826&t_id=10290&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank">asta il mai iau.

Carmenela si fetele cu comanda au mai scazut preturile pe siteul unguresc AZI! La bouncer cam 10 ron si la scaunul de masa cu 8 ron . Iar leaganul cu pestisori e acum 329.4 ron. SUPER PRET !!! Musai sa dam comanda, sa nu le creasca la loc...

Mona, ce-ti mai fac baietzii? Dar tu? Cum mai e necroza? .

Gabriela, felicitari pentru dintisor.

Didi, a mea nu sta in picioare, dar in funduletz, sprijinita, ii place.

Io inca nu am rezultatele de ieri de la analize ca a luat sotzu la el codurile si nu ma pot uita pe net .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIDI - eu nu am comentat subiectul pentru ca fie-mea e o batoasa, nici pe spate nu mai sta, ci se incordeaza asa, se ridica cu barbia in piept ca si cand vrea sa se ridice in fund. Daca ar avea aceeasi determinare si ca sa se rostogoleasca.. Parca vrea numai in picioare, impinge in ele de zici ca e racheta...
Eu zic sa nu te ingrijorezi, poate nu ii place ei si basta. Cate kile zici ca are? Un deficit motoriu (ca banuiesc ca la asta te gandesti) vine cu mai multe la pachet... nu prea trece neobservat... Iar ea e prea mica acuma... Uite o sa ma mai documentez.

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIDI - www.neurologiepediatrica.ro/articole/citeste/18" target="_blank">UITE ce am gasit. Uite, si despre rostogolire, e trecuta la 6 luni! Deci relax!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Capri, Anca, merci . Ma refeream la faptul ca atunci cand o apuc de manute nu se trage ea singura in sus; pot sa o ridic eu ca nu are nimic impotriva, dar nu pare sa o intereseze subiectul. Acum are 5800 g si cum spuneam se rostogoleste de pe burta pe spate imediat, daca e dezbracata. Mie mi-a fost cam teama tot timpul de subiectul asta cu deficitul motoriu, ca s-a nascut cu 2500 g...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Capri, Anca, merci . Ma refeream la faptul ca atunci cand o apuc de manute nu se trage ea singura in sus; pot sa o ridic eu ca nu are nimic impotriva, dar nu pare sa o intereseze subiectul. Acum are 5800 g si cum spuneam se rostogoleste de pe burta pe spate imediat, daca e dezbracata. Mie mi-a fost cam teama tot timpul de subiectul asta cu deficitul motoriu, ca s-a nascut cu 2500 g...

Cura de slabire

Didi , si Mihaita s-a nascut cu 2,500 kg si la 37 de saptamani.... Fiecare copil are ritmul sau de dezvoltare, unii sunt mai precoce, altii nu. NU e nimic in neregula cu Aida...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Buna fetelor,

Cu ciclu mie mi a venit la 6 saptamani de la ceza.
Cu celulele stem : ale mele sunt pt pacient de 94,5 kg si s arecoltat undeva la 134 ml.
Didi eu nu cred ca i cazul sa ti faci probleme ame anu vrea sa stea pe burta si pana de curand nu si a ridicat caputul, pediatra m a speriat la inceput dar acum sta in fundulet vrea sa se ridice si sa mearga dar nu pe burta si nu si ridica , capul daca e pus ape burta.Fiecare cu personalitatea ei.Nici prima fetita nu mi a stat pe burta si sa ridice capul, deci...
Mada multumim de informatii
Caprioara tu ma convingi sa intru si eu pe site ul ala unguresc! cat poate sa fie transportul daca comand singura?

Azi am fost la Reg Comertului cu Karina, sincer atata prostie la informatii nu am vazut...ii spuneam ca mi a dat formularul gresit si muscand dintr -un covrig spunea ca e cel bun si ca nu o invat eu pe ea...oricum, in 5 minute m am intors sa mi dea formularul corect. Erau la rand 4 persoane si deabia a 4 a persoana mi a dat voie sa intru in fata ei , in ideea in care Kari plangea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Aha, am citit si ce scrie pe site-ul ala, merci Anca. Da, pai nu eram chiar speriata de treaba asta, era doar un semn de intrebare. Stiu ca pana la urma toti sunt diferiti si nu trebuie sa ii comparam pt ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare, stiu asta

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Kimmy hai ca ti-am pus ginerele la panou ... pupam Timi

Al meu nu se intoarce de pe burta pe spate, doar se balanseaza si tipa ca nu-i iese In schimb, stand pe burta, se deplaseaza in fata si in spate, parca zici ca-i la armata cu mersul pe coate ...

Nu mai stiu cine intreba de operatie: pe mine nu m-a durut deloc cand mi-a venit ciclul.

Mergi la inceput