Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
andreap spune:
saluatre si de la noi
mai..noroc cu meciul asta,a lasat al meu laptopul si eu hopa pe el!!!!!
Miss,pana la urma nu vrea sanul sau nu se satura la san?ai incercat sa te mulgi si sa-i dai lapticul tau la bibe?
Iulia,sunt alaturi de tine...si de aceeasi parere cu Alysh
..eu in aceasta privinta sunt ffff hotarata:NU violentei,oricum ar fi ea(fizica,verbala....).si vorba mamei mele,decat vai d enoi,mai bine vai de mine.Iti doresc liniste si sa iei decizia cea buna
Simona,poate ajung maine in aprc.te sun daca e
Lilly,super arati
Sara mananca destul de bine cerealele...azi a papat 50 ml,din care a mai curs ceva si pe jos,dar eu sunt multumita.Mi_bebelina m-a sfatuit sa incerc laptele cu bibe intr-un moment mai 'linistit' nu seara,dupa baie,cand e somnoroasa...desi eu vreau la masa aceea sa-i dau laptele,sa doarma si ea mai mult
...asa am facut si am reusit sa o mai pacalesc...a mai mancat ceva si oricum nu a urlat.acum sper sa nu refuze sanul(iar scenarii
)....
Fetelor,va pup si mai vb
BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
iulia83 spune:
seara buna si de la noi! am avut o zi incarcata
si mi-e cam somnic. dar tot citesc si mai raspund...
miss - se pare ca un copilas cat e el de mic schimba mult viata de cuplu.voi 2 sunteti oameni maturi, deci n-o sa va fie greu sa reveniti la ceea ce erati odata poate chiar mai mult. noi, mai avem de lucrat. azi m-am tuns si vopsit, mi-am schimbat culoarea,
si sotul n-a stiut ce am de gand sa fac ca a fost plecat toata ziua cu treaba. acu 30 de min cand a ajuns acasa a gasit mancarea pe masa, ceaiul facut, pastilele pregatite (e racit ),prosopul, pijamalele si cada pregatita si eu cu schimbarea de rigoare. mi-a zis pt prima data dupa muuulta vreme ca sunt frumoasa, ba chiar a repetat, ca-mi sta bine cu noua culoare / tunsoare, m-a sarutat si mi-a mai dat si bani 
sa am ca eu sunt cu micile cumparaturi pt fata si casa. deci, incepe sa apara soarele si pe strada noastra
luminel - am vazut frumusetea ta de fatuca studioasa. sa-ti traiasca!!!
lilly - foarte frumos iti sta tunsa scurt. am avut si eu o tentativa ca imi cadea foarte mult parul, dar a inceput sa nu-mi mai cada asa rau, deci, am renuntat
fetelor, nu gasesc vaccinul ala odata. le-am capiat pe farmacistele de la sensi, catena, city, dona, bajan, etc...sunt disperata. in buc se gaseste sigur? ca-l trimit pe husband pana acolo daca e...
alta problema..nu-mi doarme fata pe zi. e rupta, adoarme, ii fac liniste in casa, plec din camera, nu bag masina, nu fac zgomot si se trezeste in 30 min. e ca pe arcuri. de la 14 la 14.30 si seara de la 16 la 16.30 fix!! ca dupa ceas! 30 min! am scos-o la 18 ca ziceam ca doarme afara. a adormit fix 15 min cat m-am plimbat cu ea prin parculet si apoi s-a trezit. iar cand se face ora 20, dupa baie si papica, chiraie si adoarme in bratele mele dupa un concert de 30 min, adoarme cantand a somnic...nu stiu ce sa-i fac sa doarma pe zi sa nu mai fie asa obosita seara.
ca-mi pare asa de rau de ea..
dau send ca ma intinsei. mai revin
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

mihaser spune:
Iulia ai mare grija de tine si de fetita!
Cred ca trebuie sa te linistesti tu ca sa aiba si ea un program cu somnic...cred ca iitransmiti tu starea ta...Asa ca incearca sa te linistesti cat mai mult! Fii egoista! Iubeste-te tu...ca sa te aprecieze si cei din jur! 
Eu am citit ca uneori si sotii au pb cand apar pe lume bebeii...insa comportamentul a fost sub orice critica...Sincer...nu te merita!
iulia83 spune:
fetelor, va rog spuneti-mi are ceva daca ii pun putin suc de ananas din compot in sucul de mere maine dimineata?? sa-l mai aromatizez si sa-i mai schimb gustul ca deja a inceput sa se sature de mar-morcov-portocala-piersica-para si toate combinatiile lor...

azi am luat pampers nr.4!!! si mai am vreo 50 de nr 3. si nu prea-i mai inape funduletzul in ei. sa vad ce fac cu ei, ca mai am juma de bax de nr. 1
ylari - draga mea!!! tot cu soacra aia te zbati? of! ce nasol!
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Povestea nasterii

gabitzam spune:
Mai Iulia, il rasfeti prea tare, o sa se invete asa si o sa vrea mereu doar asa! Iti ridici singura stacheta foarte sus.
Eu una recunosc ca n-as face asa ceva in vecii vecilor
Eu l-am "dresat" mai bine pe barbata-miu, nici macar nu se asteapta, chiar s-ar soca si s-ar intreba daca n-am facut vreo prostie si nu stiu cum sa=i spun 
Vezi ca ananasul din compot este cu zahar. Doneaza pampersii, sigur gasesti amatoare, poate pe la dispensar, la pediatr, la spital, gasesti tu.
Si sa-ti fie de bine tunsoarea si culoarea, sa ne atrati si noua fata frumoasa 
Miss, am cazut pe spate de la montajul tau, se cunoaste ca esti perfectionista si Scorpioanca ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Vianne spune:
Iulia83, sper sa fie intr-adevar mai bine cu sotul tau. Incearca sa fii sincera cu tine! Tin pumnii!
Are dreptate Gabitza, daca il inveti asa tot de tine va fi greu.. Intr-o casnicie lucrurile se fac impreuna…
Lilly, iti sta superb asa tunsa!
Mihaser, multumim frumos!
Tin pumnii sa fie bine la doctor!
Belleane, cata rabdare ai avut! Slava Domnului ca acum accepta sanul si a luat in greutate!
Morcovi 100% bio nu sunt, de asta aici se recomanda morcovul gatit la 7 luni iar cel crud nu mai devreme de 10 luni. Asta din cauza nitratilor care exista in morcovi intr-o masura mai mare sau mai mica. Iar bebelusii mananca mai multa mancare pe kg corp decat noi. Iar ei sunt f vulnerabili la pesticide/nitrati pt ca sistemul lor imunitar , organele sunt inca immature. Academia Americana a Pediatrilor recomanda ca morcovii, sfecla rosie, pastarnacul, telina radacina, spanacul sa fie introduse dupa 7 luni. Din cauza acestor nitrati copii pot avea un anumit tip de anemie, methemoglobinemia (in engleza).
Leeloo, sanatate multa! La multi ani pt Tudor!
Socrate, 8 kg! Bravo!
Andrada, sper ca Tiberiu sa recupereze rapid!
Miss, woooooow, ce montaj!!!!!!!!!!!!!!!! Superb!!!!!!!!!!!! Si David e minunat!
Alysh,hihi, nu ai de ce!Toate cele bune si voua!
Getutza, pup Bogdanelul scump!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
iulia83 spune:
eu raspund pe rand 
belleane - bine ai venit printre noi!

alina - multumesc. ce face scortisoara draga?
getutza - filmuletul l-am vazut. colajele, ba! ca apare pagina de logare a hi5-ului. numai eu n-am avut timp sa fac colaje.
fetei mele, am descoperit asta seara la baita, i-a aparut o iritatie la fundulet, dar exact la gaurica acolo, e a si carnea vie. cred ca o deranjeaza cand face caca. nu vad cum a putut face ca dupa siecare caca o spal cu apa calduta, si o dau cu crema de fundulet. asta seara dadui cu bephanten acolo. voi cu ce ii spalati la fundulea???eu dau cu gel de dush johnson's, imi place gama verde cu ulei de masline, miroase mortal.
miss - ca de obicei, cu multa imaginatie! ziceai tu ca esti perfectionista! superb montajul!
lilly - ia blender!!! le face pe toate! deocamdata doar de el ai nevoie. si daca storcatorul scoate prea mult din fruct, ia ce s-a strans si mai pune odata la stors. mai fac si eu asa cand vad ca imi scoate bucatile intregi. succes
citeam de bone platite cu 15 mil.
vai steaua mea!!! aici cu 4 mil iti spala si wc-ul
scump d-le scump...
gata, cred ca ma retrag si eu. va pup pe toate. noapte buna 

Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Povestea nasterii

mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 fetelor, va rog spuneti-mi are ceva daca ii pun putin suc de ananas din compot in sucul de mere maine dimineata?? sa-l mai aromatizez si sa-i mai schimb gustul ca deja a inceput sa se sature de mar-morcov-portocala-piersica-para si toate combinatiile lor... ![]() ![]() ![]() |
Eu i-am luat hipp cu ananas ptr 4 luni..ala din compot are zahar, iar ananasul crud nu ti-l recomand ca e cam acidulat..am incercat eu sa-i dau lui cri
Si eu tot ca Gabitza sunt...saracii soti!
maine ii fac lu` Eli papaya la blender

iulia83 spune:
sa nu-l mai rasfat? ce sa fac..ca e dependent de dragalasit. daca nu-i acord atentie iar considera ca-l neglijez, se simte ignorat. of nicicum nu-i bine.
nu apucasem sa citesc si ultima pag...acu chiar fug la somnic ca nu mai pot. nb tuturor!!!
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Povestea nasterii