Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna seara fetele
Belleane, bine ai venit si felicitari pentru insistenta de a alapta in continuare.
Fetele care au probleme cu bbii care nu vor sa suga!
AM O PRIETENA IN PARC CARE AVEA ACEEASI PROBLEMA, BBLE EI ARE VREO 4 LUNI. A FOST MA NSPE DOCTORI NU STIA CE SA MAI FACA, DUPA 5 MINUTE COPILUL NU MAI VOIA LA SAN...uLTIMUL DR I-A PRESCRIS DEBRIDAT SI S-A LINISTIT FATA. AVEA GAZE.
acuma nu zic ca asta e solutia pt oricare, dar de mult voiam sa va zic si uitam. Ah, copilul primea si INFACOL dar degeaba..tot debridatul i-a facut bine.
SIs, deci incepi cu fructele...cum crezi tu,dar bine ca incepi odata!!!Pup Mirciulica fara frica.
Lilly, f. bine iti vine tunsoarea!!
Luminel, frumos colaj , frumoasa bebeluna ai tu acolo
Socrate, felicitari pt cm/kg lui bb!!

Am fost si noi la vaccin azi, bb are 9350, deci a luat doar 850 gr in 2 luni. Nu-i bai, chiar ma bucur, oricum tot are un kg in plus. Nici o reactie la vaccin pina acum. DOamne Ajuta!!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Mai, la o adica eu ma gandesc si la mine: i-as da cu placere biberon, daca-i place, da' nu cu pretul ca-mi pleznesc mie sanii... Acum tocmai i-am dat ambii sani (sa-l umflu pentru la noapte) si i-a mai dat si Bogdan un biberon, a tras 80 ml...

Iar la noapte, sper, numai san, ca am baut azi mult ceai din ala special... sa mai mareasca productia...

Ia sa vedem daca se vede si montajul nostru: www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">DAVID

Astept cu nerabdare pareri, sper sa va placa. A se observa ca am muncit atat de mult la el incat sa se vada stelute cand tipa canta de "shine like the stars" si inimioare cand tipa canta de "my heart"... Sper sa-mi fi iesit cum mi-am dorit eu, daca nu, o sa-l mai prelucrez inainte de a-l pune la semnatura...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Mai, la o adica eu ma gandesc si la mine: i-as da cu placere biberon, daca-i place, da' nu cu pretul ca-mi pleznesc mie sanii... Acum tocmai i-am dat ambii sani (sa-l umflu pentru la noapte) si i-a mai dat si Bogdan un biberon, a tras 80 ml...

Iar la noapte, sper, numai san, ca am baut azi mult ceai din ala special... sa mai mareasca productia...

Ia sa vedem daca se vede si montajul nostru: www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">DAVID

Astept cu nerabdare pareri, sper sa va placa. A se observa ca am muncit atat de mult la el incat sa se vada stelute cand tipa canta de "shine like the stars" si inimioare cand tipa canta de "my heart"... Sper sa-mi fi iesit cum mi-am dorit eu, daca nu, o sa-l mai prelucrez inainte de a-l pune la semnatura...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

FELICITARI!
M-am emotionat pana la lacrimi!... ce sa-ti spun mai mult... mi-a placut foarte mult

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miss, e super colajul, cum ne-ai inavatat tu pe noi la chestii d'astea, facut cu migala si "gindit".Sa-ti traiasca zambiliciu, si sa te bucuri de el, mamica fericita!!
Uitasem sa-i spun DaneiH, ca exact asa cum l-a descris pe Alexandru asa-mi face si mie David...Gica contra, ma exaspereaza uneori..
Getutza, f. frumu si colajul tau..Moama da' ce rabdare aveti fetelor, eu cred ca nu m-as descurca sa fac toate efectele respective...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Miss este extraordinar!!!!

getutza pe al tau nu reusesc sa il vad.nu mi se deschide!!

lilly areti superb!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

MissParker e super montajul.M-am uitat la el fara sunet ca sa nu-mi trezesc fata , dar ma voi uita la el si cu sunet.

iulia83 asa dormea si Julia 2-3 etape de cate 30 de minute.
Pt ca astazi a dormit 3 ore dimineata, 30 minute afara si acum doarme iar de aproape 3 ore ma tot minunez ce-a patit fata mea.Nu i-am facut nimic in plus sau in minus.Problema e la noi ca adoarme doar in carucior, la san, sau in cazuri exceptionale in brate leganata.

simonacip ce bebe mare ai. Tinem pumnii sa nu aiba reactii de la vaccin

socrate, leeloo2004 ce baieti mari aveti. Observ ca multe dintre voi mergeti in fiecare luna la bilant. Noi doar la 2 luni dar o mai cantaresc eu din cand in cand pe Julia acasa.

Reallaura va pregatiti de diversificare? Si eu deabia astept sa incepem. Eu mi-am propus sa incep doar in 15 noiembrie. Mai am ceva pana atunci.

andrada79 mai devreme sau mai tarziu tot trebuie sa ne intarcam puii. Asa ca nu fii suparata. Da-i lapte praf si mai da-i si de la tine. Pana mai vine laptele ala transparent tot mai poti sa-l pui la san, nu?

Luminel ai dreptate. Esti tunsa mai scurta decat mine. Imi place cum iti sta. Cristiana e o frumoasa.

Merci de aprecieri reallaura, simonacip, andrada79, leeloo2004, MissParker, mihaser gabitzam la adresa tunsorii . Nu tineam neaparat sa fac o schimbare radicala, dar nu mai suportam sa vad pumni intregi de par pe perie. Macar asa daca e scurt nu mai este aceeasi impresie, desi tot cade .

Fetelor care faceti pireuri de fructe cu ce-l faceti? Cu blenderul? Ma gandeam sa-mi cumpar ceva robot de bucatarie cu blender + storcator de fructe.Merita oare investitia? Am un storcator de fructe cam subred si arunc cam multe resturi si deasta m-am gandit sa iau un robot cu de toate.

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Vianne, nu am reusit sa fac montajul mai mare. Mi-ai explicat cumva cum ai facut si am sarit eu peste mesajul tau? Daca da, scuze, mii de scuze.

Vlady

Alysh, nu ti-am scris inca, stai linistita. Si chiar daca nu vedeai, nu era nici un bai
Uite cum merge la mine:
1) intri in contul tau. acolo vei vedea clipul, da?
2) click pe el. iti vor aparea in dreapta cateva optiuni
3) click pe "share and post online"
4) click pe share by e-mail. acum ar trebui sa iti apara clipul in marime mai mare. In dreapta ai niste coduri, cel din dreptul url e adresa care duce direct la clip in formatul asta. (Gabitza, vezi ce eleva buna sunt)
No, sper sa mearga!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna seara :)

Imi bag si eu coada pe aici ;) Lily - eu fac mar la blender - si la fel voi proceda cu para, restul fructelor nu stiu inca Iese super bine, un piure fin, e suficient de lichid, nu trebuie sa ii mai pun apa sau suc de porto. La fel voi face si cu legumele.

Sa va spun repede schema de diversificare a la Belgia E super lenta, mi se pare, sper ca pana la 18 ani sa apuce si fiu-miu sa manance o friptura Deci, mi s-a spus sa incep cu fructe: dupa amiaza (ora 6) - un fruct pe saptamana timp de 3 sapt: mar, para si piersica. Dupa fruc sa dam lapte. In a 4-a saptamana amestec totul si pun si un biscuite si nu ii mai dau laptic. Stam asa 15 zile si apoi bagam legume, in acelasi ritm, la masa de la ora 10. O leguma pe saptamana, peste 3 saptamani amestec totul. Apoi mai discutam To be continued prin decembrie. Am intrebat dar iaurt/cereale/carne etc ? Pai discutam dupe legume si fructe :)

Maine merg si la pediatrul privat sa vaz ce mai imi zice, dar fac pariu ca imi zice la fel ;)

Voiam sa multumesc mult fetelor de urari si sa le urez si eu bebicilor nascuti azi LA MULTI ANI !

Trebuie sa ii fac baie piticotului... Miss am vazut rapidos montajul tau E un super scump Daviducul ! Getutza - nu am reusit sa il vad pe al tau Sper sa revin dupa baie si nani de bebe

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

Fetelor care faceti pireuri de fructe cu ce-l faceti? Cu blenderul? Ma gandeam sa-mi cumpar ceva robot de bucatarie cu blender + storcator de fructe.Merita oare investitia? Am un storcator de fructe cam subred si arunc cam multe resturi si deasta m-am gandit sa iau un robot cu de toate.

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Lili Braun combi max face de toate si e la un pret super de 200 de ron la real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Vianne, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire, noroc bucurii!!!! A MERS! YUPIIIIIIIIIIIII! Lucrez acum de zor sa-i dau o fatza mai frumoasa. Oricum mai las sa treaca timp sa uitati montajul lui Miss ca l-ar eclipsa prea tare pe-al meu. E super Miss, fara civinte!!!

Simo, felicitari pt bebe mare si curajos!!! Ne apropiem si noi curand de vaccin si de 6 lunitze. Brr, abia astept sa scapam, pana la un an nu mai facem vaccin!

Laurita, am facut si eu schema cu babetica si s-a stricat Vlad de ras. SAru'mana pt pont. Iti dau si eu unul: il dai in bouncer mai taricel asa, apoi opresti brusc bouncerul, ii spui ca-l princi si ii dai iar drumu repede....la leganusul asta al nostru merge perfect. Si lesina de ras. O sa pun si eu filmulete....dar stau prost cu timpul.

Vlady

Mergi la inceput