Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Asa este stefany dar asa sunt eu mai plangacioasa! E asa ceva unic acel moment dar asta e capul sus si important e sa il vad ca o sa ia in greutate si de ce nu o sa fie si tati mai fericit, adica sa se bucure si el de titi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Buna dragele mele,

Sunt si eu o mamicuta de mladita de mai-iunie 2008 si mi-am facut curaj in sfarsit sa va salut si sa va felicit ca puteti fi atat de active pe forum.
Va citesc inca de cand erati cateva la odisee si va admir foarte mult dar nu prea am timp si nici nu-mi sta in fire sa ma bag in seama.

Acum am citit mesajul trimis de Miss prin Cleo si cred ca seamana mult cu problemele pe care le-am intampinat cu alaptatul.
Cred ca Miss m-a facut sa ies din barlog....mmm

to be continued...

pisica mama

Fetelor avem o noua mamica de mladita Belleane! Draga bine ai venit la noi, ma bucur ca ai scos nasul din barlog.
Mai ai 2 mesaje si scapi de moderare, te vom vedea toate in timp real..

Am citit povestea ta si sunt impresionata de lupta cu alaptatul, ma bucur ca pana la urma ai invins.

Leeloo am inteles ca ai luat deja Imodium??Mama lua 2 la nevoie si trecea in partea aialalta...ma rog, poate scapi. Ufff...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele.

Ne pregatim si noi de diversificare,ca lapticul e pe duca. Inca citesc mama si copilul ca sa extrag ce e mai bun din tot ce se zice...daca exista o metoda mai buna.
Cred ca am sa incep cu mar, nu cu morcov, inlocuim masa de fructe si apoi bagam supita.
Mirci e numai zambete toata ziua, baiat cuminte, cand iesim in parc papa si bibe ca nu are incotro, il legam pana adoarme Si ne plimbam linistiti vreo ora.
Miss, bine ai revenit, ne-a fost dor de tine!
Ai luat o decizie buna sa lupti cu sanul, puiul tau a crescut foarte bine de la san si uite ca nu mai ai nici tu mult si-l diversifici. stiu ca e greu sa nu dormi, dar decat sa speli bibe si sa dai banii pe lapte praf..
Iulia o sa fie bine, sunt sigura. O a doua sansa are dreptul oricine. Iar sotul tau e tanar, pueril, intr-adevar. Sper sa realizeze ce greseala a facut.
Ylarice calvar si pe tine iarasi...cum sa ne suparam ca ne scrii problemele tale...OF! macar de am putea sa te ajutam cumva...
Dana Hce mare mancacioasa ai tu acolo! Sper sa scapi si de stresul asta de la sv si de maseluta.
Socrate ce flacau mare s-a facut Edvin!!
Leeloo sanatate multa!
Lily arati foarte bine tunsa scurt, te intinereste!
Luminel e superba Cristiana, am vazut montajul!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

nu am apucat sa citesc din urma dar vad ca deja ati terminat un capitol si umplut un sfert din celalalt...am fost sa ma vopsesc, tundm, aranjez, m-am inchis putin la par...acu ies cu fata ca poate doarme putin.imi doarme pe zi cate 30 min in 2 reprize si seara pica lata...ma termina. ce sa-i fac sa doarma pe zi???

am fugit..vb mai pe seara

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Belleane, bine ai venit si tu printre noi

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Iulia nici al meu nu prea doarme peste zi. In cas. Dar il duc in parc, stau pe bancuta si 1 ora pana il adorm leganat in carut si apoi plec la plimbare. SI leganat asa, tot doarme vreo ora.
Belleane am citit povestea ta. BA dimpotriva e f util sa stim tot felul de astfel de povesti...
Felicitari pentru insistenta cu lapticul de mama!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Bravo Iulia ca te faci frumoasa si-ti ridici moralul. Ar fi bine sa-l implici si pe soul tau in cresterea copilului sa nu creada ca e floare la ureche.

pisica mama de Ana Maria si Elena Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetele !!!
Multumim de urarile de la multi ani !!! Si de aprecieri la filmulet !!!
Lorich uitel www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=728ac8d520dfa2053f8874&source=category&category_id=all" target="_blank">aici

Mai am de citit, poate reusesc pana maine, va pup !

Edit: va mai pun colaje care leam mai facut ]

edit, trimit mesajul si pun alea mai tarziu ca dureaza mult sa le incarce

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna seara fetele!
Abia mai reusesc sa respir, daramite sa mai intru si pe net...
Miss ma bucur ca ai revenit!
Iulia, scumpa, eu iti doresc putere, rabdare si sa iei decizia care te va face pe tine si fetitza fericite.

Noi suntem f bine, va povestesc mai tarziu.
Va pup pe toate.

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Colaje www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=2745625334&albumId=255045102&ownerId=62590254" target="_blank">aici

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput