Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
andreap spune:
Iulia..mancare,ceai...oau
..pai il cam rasfeti
...eu una sunt cam comoda,mai ales de cand cu 2 copilasi....dar nici el nu cere,asa ca mananca ce gaseste,isi face singur...se descurca.ma bucur sa aud ca esti mai optimista
.cat despre compot de ananas..cel din comert....mai bine nu.vezi ca exista diverse piureuri de fructe sau sucuri de la Nestle sau HIpp...vezi ce merge ptr.varsta BBlusei
MissP,asociezi aparitia petei cu laptele praf?o prietena a avut astfel de probleme cu baiatul,nu accepta decat lapticu de tzitzi,de la alt fel de lapte se umplea de bube.
fug la nani..sunt
o noapte linistita
BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreap o prietena a avut astfel de probleme cu baiatul,nu accepta decat lapticu de tzitzi,de la alt fel de lapte se umplea de bube. |
Eu am avut pb asta cu Milupa si Nan...acum Similac papa...se spune ca e cel mai asemanator cu laptele de mama...Ptr bebeii care nu vor formula, incercati=o pe asta!
simonacip spune:
Iulia,
de la mine scumpa, si fa cum simti tu. N-are sens sa te mai stresam si noi cu asa e bine, asa nu.
Cu fata, eu uneori ziua il adorm pe picioare si daca il las asa in perna mare si pufoasa
doarme minunat. Iar la fel cind venim de afara la prinz, doarme bine in carut inca macar o ora...(nu mereu).
Andreea, te astept dc reusesti sa ajungi.
Va pup, bb doarme si eu stau pe net, ma bag si eu la nani...
Ahh, Vianne, n-am apucat sa ne sincronizam
, sa-mi dai si mie muzica buna..Si eu sunt toata ziua pe afara, iar cind intru pe mess intru repede, putin schimb citeva vb ci Sis, etc.Dar vom reusi noi
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
niatsa
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui simonacip Iulia, de la mine scumpa, si fa cum simti tu. N-are sens sa te mai stresam si noi cu asa e bine, asa nu.Cu fata, eu uneori ziua il adorm pe picioare si daca il las asa in perna mare si pufoasa Andreea, te astept dc reusesti sa ajungi. ![]() Va pup, bb doarme si eu stau pe net, ma bag si eu la nani... Ahh, Vianne, n-am apucat sa ne sincronizam , sa-mi dai si mie muzica buna..Si eu sunt toata ziua pe afara, iar cind intru pe mess intru repede, putin schimb citeva vb ci Sis, etc.Dar vom reusi noi![]() Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
m-ai luat! pana am baut un calciu sandoz, pana am fo la buda, si m-am scarpinat, poate dorm/poate dorm... pana am terminat de cetit din urma, tu ai si postat
iulia, cred ca sunt intr- situatie asemanatoare. Cu cupilu! ziua doarme in 1-2 reprize de 30 min. Rar vad 40min. Io fiind praf de oboseala, incerc sa adorm si io, si cand gata-gata adorm, ghici cine chiraie/chitsaie/vorbeshtr/striga la mine? Ai ghicit! fiica mea! Mai nou, se lipeshte de plasa patului, si priveste prin, si face la mine "HA"! si rade. Dormi cleo, de mai poti...
cat despre barbatu tu, e fix ca al meu- rac- are nevoie de momente de tandrete, de alintat, dar de asta am si io nevoie, asha ca ne gasim moment4e sa ne giugiulim din cand in cand. Atat ca io l-am mai 'dresat', ca tare nasol l-au invatsat parintii, asha ca, de gatit, gatesc ce imi place, care nu se intersecteaza cu ce ii place lui, si cand nu e incantat de ce este, isi face gratar, comandam de pe net, etc.
Si ash vrea sa iti mai zic ceva. Cupilu mic preia tensiunea de la tine. Mi-a luat ceva sa ma prind, de ce in ultima sapt fiica mea se trezeshte des, e agitata rau, plange, maraiita, nu stiu ce sa ii mai fac. Sunt f. suparata, si ea se pare ca e la fel de agitata.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
CamiM spune:
'Neata si de la noi!! Stam in umbra dar nu am ratat majoritatea montajelor si filmuletelor si pozelor.. ce placere sa vezi asa bebei dulci..![]()
Multumesc tuturor pentru aprecierile la adresa montajelor noastre. Fiind ceva mai vechi nu am avut toate optiunile de acum dar sunt ok, mie imi dau mereu lacrimile ...
moaca ce sunt. cand am vreme trebuie sa fac unul cu fetele amandoua si musai unul cu Sabina dar astept sa faca 1 an.
Simona
aici sunt dar nu prea apuc sa intru sa povestesc.au fetele mele grija sa ma tina in priza.![]()
Melly multumim pentru montajul colectiv este foarte dragut..
M-a distrat tare ca melodia aceea este melodia de la Miss America..![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
simonacip spune:
Neata si de la mine, ca pe la 4 cind am postat nu m-am gindit sa salut, n-am stiut ca e treaza Cleo
. Eu m-am trezit ca a facut fiu-miu kk in toiul noptii...Apoi pina l-am schimbat, pina m-am gindit sa-mi iau laptopul..Hmm, si eu sunt cam obosita, si se vede- lapte mai putin.Cleo, chiar voiam sa-ti spun ca faa simte tensiunea si stresul tau din sapt asta..Ce a mai rez tati?
Cami, normal ca melodia de la Miss America, doar avem cele mai frumoase mladite aici
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui simonacip Neata si de la mine, ca pe la 4 cind am postat nu m-am gindit sa salut, n-am stiut ca e treaza Cleo . Eu m-am trezit ca a facut fiu-miu kk in toiul noptii...Apoi pina l-am schimbat, pina m-am gindit sa-mi iau laptopul..Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
coshmaru meu - kk noaptea. Bine ca pana acu nu o fo nevoie. Cum ti-ai dat seama? ca de obicei io o aud cand ... si apoi ca miroase... in afara de kk afara, si sters la 4 miini, sub rasetele Iasminei, alte senzatii tari nu am incercat pe tema asta. Si nici nu ash vrea
edit: ma duc la plimbare de dimineatsa. Si trec pe la cofetarie, sa iau eclere ca simt ca am o cadere de glicemie. Daca ma duc in fatsa la spitalu 9,oare ma consiliaza cineva sa imi ridice moralul?
Fiindca treaba la tati e tare inputita, ca a venit si canadianu sa incheie actele (presupun ca pun firma la conserva juma de an... ), azi a zis ca preda mashina, tel., tot. Si ma gandesc sa il corup sa mergem undeva la munte 3-4 zile, un weekend prelungit. Si sa isi programeze interviurile marti, de ex. Suntem obositi amandoi, io ieri am avut o portie de plans, ma mai mir ca a trebuit sa dau bibe la fata (noroc de ce mai am congelat); si daca oricum ratam concediul propus de sarbatori, macar o ieshire scurta ne-ar prinde bine. Mai nasol e ca tre sa luam trenul. Dar cred ca o sa fie interesant pt fiica mea de mers 2-3 ore cu trenul, nu?.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
mi_bebelina spune:
Buna dimineata si de la noi. Fetelor sa stiti ca va citesc dar uite ca nu prea apuc sa raspund pentru ca nu prea stau mult pe la calculator, doar uhn pic dimineata si asta daca nu se trezeste fiica-mea prea devreme....
Mai am 2 pagini si ajung la zi......
Revin.........
Deliutza Broscutza
mi_bebelina spune:
Am vazut colaje foarte dragute cu piticei frumusei….Miss, jos palaria …

.
Iulia, ce pot sa zic? Faci cum crezi, insa eu zic sa nu inteleaga gresit efectele palmei…….sa creada ca tu te simteai vinovata ca nu il mai cocolosesti, iar palma te-a trezit la realitate ……in fine, fiecare reactioneaza diferit……cel putin din partea mea iti spun ca o perioada nu ar fi vazut mancare calda, nici haine spalate si calcate. Dar gata cu sfaturile, vorba Simonei, fa ce crezi tu ca e mai bine…
Belleane, bine ai venit! Si eu am avut probleme ca n-a mai vrut sa pape tzitzi printesa mea chiar de la inceput……si n-am avut ce face…..ma mulgeam si manca la biberon.pana cand a secat….acum mai am 10 ml/zi…
Reallaura, am mai auzit mamici care au inceput cu fructe si s-au poticnit la legume ca nu erau asa dulci….Mai gandeste-te. Oricum marul cred ca e bine sa fie copt sau fiert ca e prea acid…..eu am probleme cu stomacul si imi face rau sa mananc un mar, dar unui copilas asa mic…….
Simonix, si noi papam de 4 saptamani aceeasi supica si cred ca ne-am cam saturat…..Daca asa a zis dr….Dar azi mergem al controlul de 5 luni si vad ce imi zice de fructe, apoi vad cum fac sa nu mai fie aceeasi mancare in fiecare zi…..M-am saturat eu, nu mai zic de Delia……
Deliutza Broscutza