Mamici ce asteapta al doilea copil (18)
Raspunsuri - Pagina 9
Dodo-pui spune:
Mendy
felicitari pentru
sa fie sanatoasa ,norocoasa si fericita.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ClaudiaH spune:
Buna fetele!!!
Felicitari, Mendy!!! Sa fiti sanatoase si fericite amandoua!!!
Ana, imi pare tare rau pentru Matei! Parca e cam devreme cu antibioticul dar daca e musai... nu stiu ce sa zic, mai mergi la un medic e mai sigur. POate ceva inhalatii saline ajuta; mai degraba sa-ti prescrie un aparat de inhalatii pentru cateva zile, pare mai inofensiv. In plus, dupa umila mea judecata: fara febra nu cred ca e vorba de infectie, iar daca nu-i infectie, la ce e bun antibioticul? Zic si eu, da' tu nu te lua dupa mine, mergi la inca un medic, chiar doi si daca spun la fel... atunci inseamna ca e bun antibioticul.
Oana, sanatate si la puiutii tai! Uite un pupic de la mine si o compresa cu ceapa coapta (virtuala doar din pacate) ca sa treaca raceala.
Ada, si mie imi cade parul de vreo 2 saptamani dar mie imi cadea si inainte de a fi insarcinata. Ce-i drept cat am fost gravida nu mi-a picat nici un fir. Mai cade se mai regenereaza... sper sa ramana constanta cantitatea macar desi nu-i placut sa vad par prin casa. Am reinceput sa iau vitamine (le intrerupsesem tt cam cu 2 sapt. in urma) si acum astept sa vad ce se intampla, se mai opreste cumva caderea parului? Te tin la curent daca gasesc vreo solutie.
Crengu, ce mai faci? Sunteti bine???
La fel, restul fetelor, mai spuneti cate ceva, macar cate doua randuri daca de mai mult n-aveti timp, sa stim ca totul e bine.
noi suntem ok, Stefan a mers la gradinita desi eu as fi vrut sa-l mai tin acasa macar pana maine dar nu m-am mai inteles cu el ca el vrea la gradinita , m-a tocat la cap pana cand am zis ok, te duci. Sambata si duminica nu a mai facut deloc febra si alte simptome oricum nu are asa ca... l-am lasat sa se duca. Aseara am facut ceva sedinta foto ca vreau sa tiparesc ceva poze cu noua conformatie familiala sa mai pun prin niste rame primite cadou sa schimbam pozele pe care le avem in portofel ca inca nu avemsi cu Lucia. Cea mai faina e asta. Au iesit mai multe faine dar din lipsa de timp am pus doar una pe net, asa ca sa v-o arat si voua. Va las acu' fug sa desenez cu Stefan ceva ca la cata lene are in el nu prea vrea sa faca nimic singur. Si avem si cantece de repetat... deci am treaba. Va pup pe toate si va urez o dupa-miaza placuta in continuare!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
rromanitza spune:
Salut mamici!!!
Mendy, felicitari si multa sanatate tie si printesei tale, sa va intoarceti cu bine acasa!!!!

Oana, sanatate copiilor cu ochi frumosi si sa auzim de bine!!! Eu acum ma gandesc cu groaza ce va fi dar pe de alta parte sunt constienta ca o sa se aranjeze toate si/sau eu ma voi mobiliza in asa fel incat sa nu simt greul!!!!
Claudia, stiu ca ati avut in ultima vreme probleme cu Stefan, dar vorba ta, trec si le uiti pana data viitoare...Ce incurajator suna...scuze!!! David este bine, nici nu imi vine sa cred, noaptea nu a m ai facut febra deloc si azi pe zi a fost ok...Cred ca a fost totusi ceva de la gat ca altfel nu imi explic ce s-a intamplat.... Am auzit si eu de echinaceea (nici eu nu stiu cum se scrie!!!) dar inca nu am incercat....Imi amintesc ca odata mi-am cumparat un ceai ce continea echinaceea...mi-am facut o cana seara si dupa... o noapte alba.....Dimineata am citit pe cutie ca provoaca insomnii...era prea tarziu...si de aceea am omis sa mai cumpar...
Va pup si aveti grija de voi!!!!
Ada, multumimi de incurajari, suntem bine, si va dorim asemenea....!!!
Ana, din experienta mea de un copil deocamdata cred ca este mult prea devreme pt antibiotic...David a primit asa ceva abia la 3 ani, deci eu zic sa astepti sau sa mai ceri parerea unui medic....Nu te grabi cu asa ceva....
Dana,
31+, mami de David 9.11.2004
OanaRusu spune:
Ana, zic si eu ca si Claudia, tare-i mic pt antibiotic, si mai ales ca n-are febra.... la bebei asa mici ar tb sa aiba febra nu gluma dc ar fi de antibiotic.... din pacate mult prea multi medici sar cu antibioticul una-doua... noi mergem la homeopat acuma, sper sa scapam curand de raceala
Felicitari Mendy

restul
cu mult drag
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
Ada_S spune:
Neata fetele, cafeluta-i gata... poftiti, poftiti, cu curaj
Claudia si eu exact la fel am patit cu parul, inainte sa nasc imi cadea foarte tare si de cand am ramas insarcinata cu Alvin asa frumos si-a revenit, mi-a cazut si atunci dupa ce am nascut dar dupa un timp iar a fost la fel, apoi am ramas insarcinata din nou. Cu vitaminele la fel si la mine, nu am luat 1 luna dupa ce l-am nascut pe Alexander si ma intreb daca nu cumva din acest motiv imi cade parul, acum am inceput sa iau din nou de cateva zile. Te anunt si eu la ce concluzie am ajuns desi nu cred ca voi avea una caci asa am facut si dupa ce l-am nascut pe Alvin si nici acum nu stiu sigur daca vitaminele au ajutat sau nu. Totusi e bine sa luam vitamine, mai ales ca alaptam, numai parca acum ca nu mai e bebic in burtica nu le mai iau asa in serios.
Ana, cum ai hotarat pana la urma, te-ai folosit de antibiotic sau nu? Daca as fi in locul tau as proceda si eu la fel ca fetele, dar totusi nu sunt medic asa ca cel mai bun sfat e sa mai consulti un medic pt siguranta. Si al meu mai fornaie asa din nasuc si din gat, eu ii pun apa salina si apoi daca nu ii trece folosesc batista bebelusului si gata pt cateva sapt nu mai am treaba. Refacere rapida.
Azi am tare multe de rezolvat asa ca nu o sa fiu pe acasa si deseara sigur o sa fiu varza asa ca nu cred ca mai revin. O zi insorita.
Ada_S spune:
Era sa uit din nou: Diana(vrajitoarea), esti bine, ai nascut? Cum te descurci? Cand poti mai da un semn sa stim daca esti bine.
Restul fetelor pe unde umblati?
Ada_S spune:
Amalia, tu esti urmatoarea in listuta asa ca dau startul la incurajari

, mai e foarte putin.
Cum te simti, esti pregatita? Hai povesteste-ne si noua cum stai cu bagajul si restul, sa retraim si noi emotiile dinainte de nastere.
Amalia spune:
Ada iti multumesc pentru incurajari!

La mine se pare ca bebe sta foarte bine in garsoniera lui, ca nu da semne ca ar vrea afara!
Bagajelul mi l-am facut de vreo cateva saptamani si asteapta cuminte langa usa...dar n-a apucat sa se puna praful pe el ca ma mai gaseste pe mine scotocitul prin el sa vad daca am pus una sau alta..si oricum sunt convinsa ca exact de lucrul lasat acasa voi avea nevoie la final..![]()

Momentan, David e in vacanta, asa ca cel putin am privilegiul de a dormi ceva mai mult dimineata, fara sa ma mai scol la 6:45 sa-l pregatesc si sa-l duc la scoala. Oricum, dupa ce vine bebe, o vreme se va ocupa de dusul si de adusul lui de la scoala tataie.
Nu stiu sa spun cate emotii am...cred ca cel mai tare ma omoara ca nu stiu momentul cand se va intampla. De nascut voi merge pe nastere naturala, fara epidurala. Pana una-alta tin si eu galerie fetelor de la odisee care au inceput sa nasca pe banda rulanta...Mendy e una dintre ele
...si voi vedea maine la control ce va fi. Mi-a spus sa vin cu bagajelul, dar eu cred ca am sa ma intorc acasa
.
Va tin la curent, oricum!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
ana_a spune:
Salut fetele!
Da, i-am dat antibioticul....
Nu stiu, de azi dimineatza incerc sa ma impac cu gandul, imi zic mereu ca trebuie sa am incredere in doctorita. Ea a spus ca a auzit "ceva" cand la ascultat la plamani.Am mai fost la o dr care mi-a zis acelas lucru. Chestia este ca Matei avea o tuse uscata de vreo 4 zile insa nu am bagat-o de seama pt ca nu avea febra. Una din dr mi-a zis ca poate face bronsita si fara febra....io stiu??? A luat ceva de la Stefan pt ca si el sa plans ca il doare rau gatul si este ragusit.
In fine...nu am mai stat asa mult pe ganduri cu antibioticul pentru ca am patit-o cu Stefan. Era mai micut, avea un an si 4 luni cand mi-a facut prima data laringita. Nu avea febra insa haraia din piept. Dr mi-a dat amoxicilina si eu nu i l-am dat pe motiv ca ar trebui sa las copilul sa lupte cu boala. Dupa 2 zile a facut febra 40 cu 5 si nu mai stiam cum sa-i scad febra...am incercat toate modurile posibile pt ca antitermicele nu prea faceau mare lucru.Si uite asa...in final am ajuns la ampicilina injectabil si abia dupa 3 zile de ampicilina a scazut febra. Stefan a slabit atunci ffff mult, am poze cu el...arata ca o stafie. In fine....no mai lungesc.Nici eu nu stiu cum este mai bine...
Asa, acum sa va spun ca Matei este tot asa...nu vad vreo schimbare. I-am facut aburi toata noaptea, chiar si acum ii tot incalzesc oala cu aburi si o pun langa patut. Am cumparat esenta de eucalipt si am pus in lampa, si sper sa fie bine.
Fug sa-i schimb oala cu aburii, acuma doarme dar se va trezi in curand
Ana - mami de
Stefan (19 august 2004) si
Matei (14 iulie 2008)

Felicitari Mendy, sa iti creasca fetita frumoasa si sanatoasa si tie refacere rapida.