Mamici ce asteapta al doilea copil (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ana_a multa sanatate puiului si refacere cat mai rapida!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Buna fetelor!
Am ramas singuri si e tare bine. Acum sa nu supar pe dzeu, ca mi-a fost de ajutor soacra, dar si pagubele pe masura: a reusit sa sparga o farfurie de la un serviciu primit la logodna de la nasi si m-am suparat tare pe faza asta, mai ales ca tot ea mi-a mai spart alt serviciu si atunci atat s-a mai cait si jelit ca-mi cumpara altul, dar nu a gasit la fel...in fine au trecut 2 ani de atunci si probabil tot cauta! Acum la fel a inceput sa-si faca procese de constiita, sa se lamenteze, eu chiar nu i-am zis nimic, ca fapta era consumata, dar cred ca m-am albit la fata cand am vazut ca scapa farfuria si se face tandari!
Daca mai statea cred ca ma si certam cu ea, ca incepuse sa-l rasfete pe Dragos peste masura, adica se lasa condusa de el, de duminica eram la un pas de o criza de nervi, ca Dragos cum nu-i faceai ce si cum vroia, punea placa cu maraitul. I-am zis ca-i place asa marait cum e? Ca nu are atata putere sa-i spuna unui copil de 2 ani: NU si gata, fara atatea compromisuri si negocieri?
Raspunsul ei: am crezut ca fac bine daca nu il las sa planga
Saptamana asta nu mai vine si cred ca nu o mai chem nici sapt. viitoare, ca atunci se mai oferise!

Mandy felicitari pt fetita!
Multa, multa sanatate tuturor bolnaviorilor!

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salut fetele,
Noi suntem bine numai ca nu reusesc sa termin cu treburile casei si sa mai iesim si pe afara ca e tare frumoasa vremea. De forum nu prea mai ramane timp. Na, va rog sa nu va suparati pe noi.

Mendy, felicitari pentru fetita!Sa fiti sanatoase si crestre usoara.

Ana, eu as zice ca poate ai facut bine ca i-ai dat antibiotic, trebuie sa ai incredere in doctor. Si mie mi-a mai zis odata ca pot face diverse si fara febra , ca poate nu are destula imunitate si inca nu poate organismul sa lupte cu boala si deci sa faca febra. Adica nu stiu ce sa zic, dar, decat sa se agraveze ...Sau poate sunt eu mai fricoasa, nu stiu.

Claudia, foarte frumoasa pozica cu comorile tale. Ma bucur ca este mai bine Stefan. Si noi toaman asta am facut-o cu o laringita si niste afte dragute. Speram ca de acum sa fie mai bine. Mie nu-mi cade parul, chiar l-am avut mai frumos si in sarcina si acum. Iau vitamine in continuare , una pe zi, nu stiu daca are legatura.
Cat a costat kitul acela in care ati lasat amprentele palmutelor si picioruselor?

Sanziana, era sa ma faci sa cred ca exista soacre mai bune si mai de ajutor decat a mea, dar.....raman la parerea mea.Te ajuta dar te si enerveaza inzecit. Pentru mine....mai bine nu.Si a mea cat a stat cu Cristian mi-a facut zeci, sute, mii de nervi, iar de spart ...nu mai zic ....ca nici nu stia sa-si stearga urmele, gaseam cioburi pe sub mobile , noroc ca eu n-am din astea scumpe, doar ieftineli, dar tot ma enerva , ca sunt canite, farfuriute cu care ma invatasem eu. Mai gaseam paine si salam pe jos, urme de untura pe frigider si pe vesela, ca nu se spala pe maini dupa ce taia ceva de mancare. Am gasit si pe o camasa noua car era in dulap pe umeras, niste slanina de pe degetele ei , ca probabil mi-a admirat-o , dar a uitat , ca de obicei, sa se spele pe labe.
La capitolul soacre.......sper sa nu devin si eu la fel...., ca ma impusc.

Amalia.

Julax, Mada, Dany, ce mai faceti si voi?

Oana, ce mai face Ana?
Cami, pupam fetele.
Romanitza , AdaS, Dodo, pupici si voua.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Nu ma dati disparuta,dar asta mica mai are colici si in rest Alex sau treburile casnice.Mi-e dor de voi...Va citesc cand pot,dar nu reusesc sa raspund.
Mendy, felicitari pentru fetita!
Ana,multa sanatater piticuluiAsa mici si bolnaviori...
Imi cer mii de scuze ca nu pot raspunde fiecareia,acum trebuie sa fac baie Ioanei,apoi lui Alex.Noroc ca mai sta bunicul pe aicicu unul din copii,sotul vine dupa 8 si rupt de oboseala,asa ca vreu sa fac cat mai multe.Sambata avem botezul,duminica scoaterea din mir si masa,sper sa fie ok.
A trecut o luna foarte repede,printesa ara 5 kg si e bine.
Va pup pe toate!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salve mamici!!!

Azi am fost in plimbari ca trebuia sa imi cumpar cate ceva de imbracat....si am gasit!!!! uraaaaaa!!!! O pereche raiati si o bluza...2 mil si ceva pt doua luni...dar zic eu ca le voi mai purta o vreme si dupa ce vine bb!
Mai mamicilor, eu tot timpul am zis ca cuvantul soacra este format din doua cuvinte: "so" din lb engleza si "acra" din lb noastra, deci so-acra!!!!! Dar si daca ele nu ar fi ce ne faceam noi? Vb Claudiei, daca ele nu erau nu ne cunosteam sotii!!! Asa ca "rau cu rau, dar mai rau fara rau!!!"

Eu am o problema: de cand am ajuns acasa am o mancarime in cot..la inceput a fost o pata micuta dar acum a inceput sa se intinda...si ma tot mananca. Am ajuns sa ma gandesc ca este raie....in cel mai fericit caz..... Pai d c sa ma gandesc la si mai rau? Dar de unde sa o iau? Cred ca din avion....ala cu care am plecat din China...clar!!!!

Amalia, curaj mami ca inapoi tot nu poti sa dai!!! Sa ai o nastere usoara si sa veniti cu bine acasa!!!

Va pup si marele absente sunt asteptate cu vesti dintre cele mai bune!!!

Dana, 31+, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salutare fetele.
Nici o cafeluta azi?
Dau eu una
Eu am avut o noapte super najpa, m-a mancat undeva sa dau cu clor pe un perete in camera in care dorm eu cu fata ( era o tzaruca de mucegai de pe vremea cand nu a fost caldura) si nu am mai putut dormi acolo seara. Am dormit toti 4 in cealalta camera, am crapat de cald, copii se foiau, sotul sforaia , m-am dilit toata noaptea. Acum sunt franta de oboseala.
Am si o stare de nervi de la oboseala. Asata mica a facut caca si nu stiu cum s-a murdarit toata , mi-a murdarit si hainele si lenjeria de pat, off, off, toate s-au adunat. A si vomitat apoi pe mine si am avut alte rufe de spalat, facut dus, etc.

Romanitza, poate incerci cu niste clotrimazol sau nidoflor pe cot. Trebuie sa fie ceva comun , foarte posibil sa o fi luat din avion.

Ana
, ce mai face micutul?
Julax, cred ca e greu cu colicile.Pupam burtica sa treaca.
Claudia, cum se simte Stefan? Sa pui poze cu lampasul, ca n-am idee cum poate arata.

Hai ca va pup pe toate si mai revin ca asta mica se smiorcaie.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Zilele astea am cursuri si nu prea mai ramane timp. Acu' sunt cu Lucia in brate ca e cam agitata asa ca scriu scurt.
Crengu, n-am idee cat a costat chitul de amprentare. Am primit doua diferite, unul pe baza de ceva argila si ipsos si unul pe baza de ceva cu acryl. Astea sunt unu' din Germania si unul din Belgia dar cred ca se gasesc si in Ro. Daca iei sa stii ca e mai fain ala pe baza de acryl. Cat despre lampas nu-ti face griji ca pun poze, doar ma stii ca-s laudaroasa insa nu e inca gata; e mult de munca si Stefan isi pierde repede rabdarea si n-are sens sa-l faca tata singur. In week-end terminam cred cu el.
Ana, multi pupici si multa sanatate micutului bolnavior!!!
Rromanitza, e posibil sa fie blestematul de psoriazis care apare in conditii de stres si care nu e contagios. Stiu ca apare cu mancarimi si pete albburii de obicei pe coate. E bine sa mergi la un dermatolog ca nu stii ce e si decat sa se agraveze...
Sanziana, si eu ca si multe alte fete m-am convins ca e bine sa ai mama si soacra da' cu care e mai bine sa pastrezi o relatie mai de la distanta; cand amesteci rufele la un loc... apar conflictele asa ca, merci, mai bine ma lupt singura fara ajutor si nu ma cert cu nimeni.
Iulia, spor la pregatiri! Astept cu nerabdare poze de la botez.
Amalia, iti tin pumnii, acus vine barza!

Noi suntem ok. Stefan merge de luni la gradi. El se reface pe atat de repede pe cat cade la boala. Zici ca nici n-a fost bolnav. Am initiat mai multe chestiuni educative cu el da' n-am timp acu' sa va povestesc. O sa revin zilele viitoare. Va las acu' ca nu-mi vad capul. Pupici, pa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salut fetelor!

Se vede treaba ca aveti multe de facut, acum de cand cu doi ingerasi, ma rog..unele..., dar inca va mai asteptam cu noutati!

Crengu, maine merg la dr si o sa ii arat minunea mea din cot! Iti multumesc pentru ideea cu clotrimazol, pentru ca si eu ma gandeam sa ma dau cu ceva dar nu stiam cu ce!

Tre sa va intreb ceva: cum vedeti voi cadita ideala pt bb? Simpla sau cu suport pe care sta copilul? Am inceput sa ma gandesc si eu pt ca acusi trece timpul si cand va mai intreb? La Dvd am avut una fara suport...a fost ok dar vazandu-le pe celalalte m-am gandit sa va cer parerea!

Noi suntem tot pe acasa...in pat...maine mergem la dr....si am inceput sa imi bat capul cu ce sa ii cumpar la bb 1, de ziua lui!!!!!!
Eu inca va astept, aici, prezenta!!!!

Dana, 31+, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Crengu chiar ca ai avut o noapte si o zi horror! Eu i-am luat lui Dragos kit pt amprente de pe net. Parca idei cadou am dat pe google.
Iulia incurajari sa treaca repede colicii.
Claudia astept pozele produsului finit!
Romanitza cum sa fie raie eventual o exema; daca te incalzeste mai mult sau chiar o deshidratare a pielii, bei apa?
Noi avem caditza simpla si am folosit-o pana a facut Dragos 1 an, abia apoi a vrut sa treaca la cada mare! Spuneau alte mamici ca-i destul de incomoda cea cu forma anatomica si trebuie schimbata cand creste bebe, ca nu-i foarte spatioasa.
Ana cum se simte Matei?
Amalia incepem pregatirile pt galerie!

Noi suntem bine: in plin proces de imblanzire a scorpiei (adica incerc sa scot figurile si rasfatul din comportamentul lui Dragos.
Nu mai vrea pempers, dar nu spune cand face pisu, asa ca sta in chiloti si se pisa fara nicio retinere. Doar la somn ii mai pun pempers, daca asa e mai bine....
Azi a reusit sa adoarma singur, il asezasem in pat si a plans David, i-am zis sa stea cuminte, a varsat 2-3 lacrimi, cred ca le are pregatite, numai clipeste si ies instant si pana am revenit deja dormea!
David e tot cuminetel, mai are si el crampe la burtica, ii dau bonisan si deocamdata facem fata! Azi l-am rugat pe Cristi sa ia cantar, am avut din ala clasic mecanic pe care si-a cantarit Dragos toate titzele (fetitele), daca l-ati fi vazut cum se uita la scala sa vada kg ati fi murit de ras si l-a dereglat de tot.
Asa ca maine va dau raportul cum stam cu greutatea!
pupici tuturor

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fetelor, multumesc frumos pentru galerie!
Momentan bebe pare ca sta foarte bine unde e el. Am fost de dimineata la control, cu tot cu bagajel, si ne-am intors acasa. Colul e inca inchis, doar putin scurtat, bebe sta cuminte in pozitie craniana...si daca pana luni nu iese, luni dimineata va induce nasterea...dar sa speram ca nu vom ajunge aici..
Tare mult imi place sa intru si sa va citesc ce faceti cu puiutii pe acasa! Imi pare rau sa nu apuc sa mai raspund la fiecare, dar sa stiti ca sunt la curent cu tot ce se intampla pe aici, sufar alaturi de voi pentru orice guturai si-mi sunt dragi fratiorii care mai de care mai gelosi sau mai grijulii!
Va pup dulce si o sa va tin la curent cu evenimentele!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput