Mamici ce asteapta al doilea copil (18)
Raspunsuri - Pagina 8
Amalia spune:
Mendy nastere usoara, iubita! Multa sanatate si tie si la bebic si sa revii cu vesti bune cat mai curand!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
ana_a spune:
Mendy 

Nastere usoara si un bebe sanatos si necolicios!!!
Asteptam cat de curand vestile!Te-am atasat la lista mea de YM
la toata lumea
Ana - mami de
Stefan (19 august 2004) si
Matei (14 iulie 2008)
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
ClaudiaHieri am dat o mica petrecere ca sa evidentiem sosirea varstei de 6 ani(care va avea loc miercuri
.
Eu mai greu la Pc azi,
caci inca n-am terminat cu serbatul si petrecutul...
Azi petrecem pentru Dan(Dumitrul-nostru).
Petrecerea lui Bodo a fost super...s-au jucat copii ,au mancat dulciuri
cat au vrut si au cantat la tort.Dar surpriza lor ce-a mai mare au fost lumanarile dupa tort
..o locomitiva cu cinci vagoane ce avea fiecare cate o lumanare 
Ce a primit?!
- o bluzita cu locomotiva Thomas
- o bluzita cu ceva litere adaugate si o geaca groasa
- o alta bluzita
- un elicoptec+masinuta+o pereche de papuci de casa
- O jucarie de marime medie din plus un taur boxer

Se bucura mereu cand vine copii la el
,la inceput se uita necajit ca-i folosesc jucariile,ii trece rapid si se joaca cu ei iar cand vede ca pleaca deja iar suparare cand mai vin.

MendyBlogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
rromanitza spune:
Claudia, ma bucur pentru Stefan si sa dea Dumnezeu sa nu mai aveti asa des probleme... Ai dreptate, o sa vad eu ce si cum peste putin timp dar sper sa nu fie nevoie si voinicii mei sa fie bine...cel putin o perioada pana ma dezmeticesc ca am doi!!!! David a facut 39,5 acum si sunt deja la sosete cu otet de imi put mainile....Dar ii dau si antitermice.... Sotul ma ajuta si el mai ales ca acum este in convalescenta dupa operatie si trag de el cum pot de mult
!!! Va pup si multa sanatate!!!
Dodo, deci a fost distractie pe cinste la voi....Bravo voua dar lasa ca mai e putin si o sa trecem si noi prin asta in nov. la ziua puiului.....Spor la curatenie ca dupa cum ati petrecut......![]()
Dana,
31, mami de David 9.11.2004
ClaudiaH spune:
Dodo-pui, sa va fie de bine petrecerea si sa foloseasca sanatos cadourile!
Rromanitza, si eu sper sa nu ai probleme asa des cu David asa cum patim noi, luna si boala. La nooi e si clima altfel, e muult mai multa umezeala si toti copiii sunt de toamna pana primavara aproape tot timpul raciti. Nu am vrut sa-ti spun ca o sa fie si la tine la fel, nu ma intelege gresit, am vrut sa-ti spun ca sa te descurci, oricat de greu ti-ar parea acum. Mai ales daca spui ca sotul e saritor de felul lui. Pupici si curaj bolnaviorului!!! Insanatosire rapida! Eu ii dau lui Stefan si sirop cu eccinacea (nu stiu daca am scris corect) si nu stiu daca ajuta prea mult dar vad ca isi revine foarte repede, ca si acuma, 24 de ore cu febra intensa apoi brusc in urmatoarele 24 scade temperatura pana la normal. Fata de datile trecute cand imi zacea cate o saptamana. POate e doar coincidenta sau poate chiar ajuta, ine stie....
Va pup, fug sa pregatesc baiatul de culcare. Paaa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
OanaRusu spune:
Pupam fetele repede de tot - Dana, si noi cu 2 bolnaviori la activ, Ana e cu varianta soft (din fericire), Paul e mai rau, speram sa iesim curand la liman.
Cum zice si Claudia, se "aranjeaza" cumva sa nu planga chiar in acelasi timp - iar cand plang deodata, trece si atunci... ca nu tine chiar o vesnicie (desi asa pare
)
Ma gandesc cand amandoi au nevoie de mine in acelasi moment, ca o sa mai creasca putin si fiind apropiati la varsta vor avea lumea lor si atunci o sa-mi lipseasca sa aiba nevoie de mine ![]()
Fug la treaba si la nani...
gashca 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
Ada_S spune:
Neata fetelor, haideti ca am facut
-luta
Ce rau imi pare ca sunteti bolnaviori destul de multi, sper sa va treaca repede la toti. Noi inca suntem bine, o singura problema dar nu asa de grava si anume: a inceput sa imi cada parul... dar foarte tare, inainte nu imi cadea nici un fir si acum.... sper sa nu cada foarte mult si sa imi revin cat de repede, noroc ca am tuns parul ca acum era plina toata casa de fl.. lungi. Voi cum stati la capitolul asta? Am inteles ca e normal si ca se intampla la toate mamicile dupa nastere.
Dodo pui, felicitari lui Bogdi pt cei 6 anisori si felicitari voua pt petrecerea organizata.
Claudia
, ce bine ca sunteti mai bine, sa speram ca e pt ultima data anul asta, dupa 3 raceli ar fi cazul sa devina imun la virusii care circula anul asta.
Oana, pupici si pt bolnaviorii vostrii sa treaca cat de repede.
rromanitza, voi cum sunteti se simte mai bine David? Si nu iti fa griji sigur o sa te descurgi la fel de bine si cu 2 copilasi.
Ana
, am vazut pozicile voastre sunteti tare dulci.
zsuzsu
, voi sunteti mai bine?
Mendy
, oare ai nascut deja? Abia astept sa te intorci sa ne povestesti cum a fost, imi plac asa mult povestirile despre nastere.
Eu trebuie sa ma ocup zilele astea de dosarul pt CIC, nu prea am chef si cu 2 copilasi dupa mine... dar o sa ma descurc eu cumva.
O zi buna in continuare.
ana_a spune:
salut fetelor
Mendy a nascut o fetita, 3300 gr 52 cm apgar 9!! Deocamdata atat mi-a scris pe YM, se simte bine si in curand o sa imi mai scrie
FELICITARI!!! mamico! Sa-ti traiasca printesa Hanna si sa va aduca numai bucurii alaturi de surioara ei mai mare!!!
Te asteptam cu povestea nasterii cat mai curand!!!
Ana - mami de
Matei (14 iulie 2008)
ana_a spune:
Salut
nu am citit inca din urma, am vrut doar sa va spun ca am venit mai devreme de la medic. Azi dimineatza Matei avea o haraiala in piept specifica laringitei. Doctorita zice ca a auzit ceva inpiept...ma rog...nu stiu ca febra nu are de loc insa ne-a dat antibiotic....
Stau cu flaconul in mana si nu stiu ce sa fac...mi se pare asa de mic pt antibiotic. A tot "chehalit" de vreo 4 zile insa am pus pe seama salivei , ziceam io ca se ineaca copilul cu saliva ca este tare balos...si azi dimineatza haraia in piept urat, insa am facut aburi langa el si ia trecut.
Acum am pus eucalipt in abusi si sper sa nu se agraveze.
Cred ca diseara ma duc sa mai consult un medic....mi se pare asa de mic pentru antibiotic...
Ana - mami de
Matei (14 iulie 2008)
Z_IULIA spune:
Felicitari Mendy, sa-ti traiasca bebelusa, sa fie sanatoasa si mancacioasa !

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008