Mamici ce asteapta al doilea copil (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

mendy , curaj mamicuta, o sa vezi ca v-a fi totul ok. Nu inteleg de ce te interneaza de duminica, eu am fost internata in ziua operatiei cu cateva ore inainte de marele eveniment, chiar asa eu inca nu am scris povestea nasterii ca nu am avut timp dar poate ma urnesc si o scriu deseara.

sorineatza, bine ai venit la noi, sa ai o sarcina usoara.

Cami, merci scumpo ca ne alinti in fiecare dimineata.

Pt bolnaviori, insanatosire grabnica, tare rau imi pare ca aveti probleme de sanatate, scuze ca nu raspund la fiecare dar si eu ca si Sanziana, decat sa amestec sau sa uit pe careva afara mai bine nu scriu. Eu va citesc zilnic si ma gandesc mult la voi, sunteti ca o familie pt mine. Scriu putin pt ca ma tot sacaie Alvin, cum ma vede ca ma asez la calculator tzup pe mine sa nu imi gasesc gandurile si imi apasa si el tastele, ba imi sterge mesajul cand e aproape gata, dar cred ca stiti si voi cum e.
Alexander gangureste de cu zori, de cateva zile rade cu sunet, in hohote si e asa un scump. Deja se chinuie sa se ridice, exact ca si Alvin la vremea respectiva, se ridica la 45 de grade si de acolo normal ca nu poate mai sus si sta asa minute in sir pana nu mai poate de oboseala si cade inapoi pe pat, apoi o ia de la capat pana se enerveaza si incepe sa planga.

Ajunge deocamdata, revin mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Am intrat sa va spun ca Stefan e mai bine nu mai face febra asa des dar cam la 6-8 ore tot trece peste 39 si tre' sa-i dau antitermic (medicul a zis ca numai cand febra depaseste 39,3 sa-i dau antitermic sau daca il doare ceva altfel tre' sa las febra sa-si faca treaba). Asa ca inca e miorlait si nu prea mananca... stiti cum e un copil bolnav. Sotul si-a luat azi zi de concediu ca altfel nu stiu cum ma descurcam ca deja casa era un dezastru. Am fost dimineata la gradi si am luat textele pentru cantecele si am participat si eu la primul set de cantece sa prind melodiile, am luat materialele pentru confectionarea lampasului si modelul ca sa facem acasa pana una alta, sa nu ramana de caruta. Lucia e in continuare cuminte, papa se joaca, doarme. Stie ca trebie sa ma ocup si de frate-su asa ca imi usureaza existenta. Sper sa se faca mai liniste si lumina pe la noi in curand. Va pup pe toate si va urez numai bine!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'neata fetelor!!
Azi am avut o zi super incarcata si daca tot am avut o tona de treaba Sofia s-a gandit de dimineata sa ma "ajute" asa ca a incercat sa ii dea ea Sabinei sa pape si a rasturnat tava cu mancare in sufragerie pe covor si pe canapea si in tarc la Sabina.. pe jucarii.. am muncit de numa' sa spal tot. Nu va mai spun ce fum iesea din capul meu.., norocul ei ca am apucat de am trimis-o la ea in camera ca o incasa altfel..

Ana am vazut poze cu Matei.. sa ii dai de la noi pe falcute.. ce scump e... Am remarcat ca sunteti gata de Halloween..

Mendy curaj!! hai ca acum il tii pe bebe in brate si uiti tot de frici si alte cele.

Rromanitza te inteleg., sa stii ca si mie imi era frica de sonda, la prima cezariana am rugat asistentele sa mi-o puna dupa ce imi fac anestezia (de frica durerii..) la a doua am vrut sa fac la fel dar am uitat si m-am trezit cu ele in camera si mi-a fost jena sa mai zic ceva. pana la urma nu doare asa tare. totul e sa stai cat mai relaxata, sa nu te crispezi si la scos la fel. Operatia e scary, mai ales cand o vezi la inceput.Eu m-am speriat tare ca parea asa mare... dar se strange foarte mult si durerea trece destul de repede, primele zile de dupa operatie sunt mai greute apoi e ok.
tinem pumnii sa fie bine

Sanziana ce mai faceti voi? A trecut puseul?

Zsuzsu multa sanatate si tie si puiului mic.

Dodo multa sanatate si voua

Ada pupam ganguriciul mic si pe fratior.

Claudia ce bine.. asteptam vesti bune in continuare si spor la facut lanterne si invatat cantecele..

va pe toate si weekend placut si fara probleme.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineta dragelor,

Noi suntem drepti de la 6,caci Bogdi isi asteapta musafirii.
In rest pare mai bine...dar ...vom vedea daca-i asa.

O sambata frumoasa va doresc si insanatosire grabnica celor bolnavi mici si mari.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Neata!!!!
Z_Iulia, apropos de cafeluta....nu am avut probleme cu mirosul sau cu altceva pur si simplu nu am mai vrut sa beau deoarece la mine merge doar neagra fara pic de zahar.....Si m-am gandit sa o tai...Dar stai sa vezi ca dupa ce ca era doar o umbra de cafea...mai mult miros decat gust, am facut noaptea aproape jumate alba !!!!! Asa ca azi de dimineata am inlocuit-o cu ceaiul....mai sanatos!!!!

Zsuzsu, este asa bine afara si sa vezi cum cad lata seara exact ca si un copil mic scos afara....Ai mei au fost raciti dar pana acum pe mine m-a sarit..Multa sanatate voua si aveti grija sa nu patiti mai rau!!!

Sanziana, cand povesteai de cei doi viteji ai tai, parca ma inchipui pe mine!!! Stai sa vezi cum o fi si Dvd al meu cu fra-su...Deja ii spun sotului sa aiba grija ce jocuri mai inventeaza cu el sa nu cumva sa il inspire si sa faca si el la fel cu nr.2!!!!! Deci o dam pe chestii cat mai pasnice!!!!

Claudia, ne bucura vestile bune, si ca Lucia este intelegatoare si simte prin ce treceti!!! Sa nu zicem noi ca ei nu "vad"!!! Va pup si asteptam pozite de la Sf. Martin!!!

Cami, multumesc de pont, chiar suna bine asa si sper sa nu uit sa le zic!!! Cand vad ce mari sunt printesele tale si cand citesc si despre celalalte mamici curajoase, parca mi se ridica moralul si abia astept sa vina ziua cu pricina!!!

Imi vine sa urlu in casa...dar revin la sentimente mai bune cand ma gandesc ca lui bb tre sa ii fie bine si sa stea cat mai mult acolo in burtica....safe...dar tot as face o mie si una de lucruri: as spala covorul, as zugravi, as tine cura de slabire.....ce face plictiseala din om...noroc ca imi trece repede!!!!!!
Va pup pe toate, toate si sa aveti un "uichend" placut!!!!

Dana, 31, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Romanitza hai ca nu mai e mult si dupa...nu mai ai timp de toate cate iti vin acum in cap. Cum va reactiona David al tau?Ma gandesc ca bine ca-i mare, are totusi 4 ani si intelege, al meu are abia 2 ani si o luna, iti dai seama ca vorbesc singura
La noi se intampla ca la Oana si Cami, de ex. ma "ajuta" la baia lui David (ia sapunul si fuge cu el prin casa si eu strig la el in surdina, adica mai mult printre dinti sa vina cu el )
Ziulia si eu am mai baut cate o cafeluta in sarcina, ca mi-a recomandat si dr, avand tensiunea tare mica.
Claudia sa ne pui poze cu rezultatul creatiei!Si multa sanatate lui Stefan!
diana, mendy nastere usoara!

Noi stam la caldura in casa, e urat afara, a venit toamna....iar baietii sunt in momentele lor de cumintenie, adica dorm

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Mendy, curaj, incurand o sa iti ti bebelusul in brate. Sa ne anunti si pe noi daca ai nascut.

Va pup pe toate si in special pe bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mendy spune:

Mersi mult fetelor pentru incurajare. In mare m-am pregatit, maine dimineata plecam spre spital. Sper sa se termine totul repede si frica sa ramana doar o amintire.
Cum pot va tin la curent. Id-ul meu de messenger este : mendy4ever_2006, asta pentru ca la spital am net doar pe telefon si merge doar messengerul.

Va puup pe toate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Neata!!!!
A venit tp sa avem si noi ceva probleme..Azi noapte Dvd a "dat la rate" pe langa febra nu prea mare...38,4 si asa s-a speriat ca acum nu mai vrea sa stea cu capul pe perna de frica sa nu vomite iar....Si eu ganditoare...Doamne cum o fi cand or fi doi si unul e bolnav iar celalalt mic????????? Acum se uita la desene animate si am reusit sa ii dau sa manance o juma' de felie de paine prajita cu putin cascaval si o ceasca de ceai....plus do doza de nurofen...

Sanziana,cred ca ai dreptate, dar oare nu crezi ca ii incearca aceleasi sentimente indiferent de varsta? Acum cateva zile Dvd si-a imbracat ursuletul preferat cu o pijama de-a lui, micuta....Apoi a pus "bebelusul" intre mine si el.... Dupa cateva minute a spus ca bebelusul nu trebuie sa stea acolo (adica intre mine si el) asa ca l-a mutat pe o alta perna, iar el a trecut langa mine!!!! Il si vedeam facand la fel cu bb 2!!!!!!

Mandy, te asteptam sa te intorci cu bine!!!!
Va pup fetelor!!!!

Dana, 31, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Stefan si-a revenit complet si are o energie de parca vrea sa recupereze zilele in care a stat la pat. Abia astept sa-l duc din nou la gradinita ca ma capiaza de cap toata ziua.
Cami, saracuta de tine, ce distractie ti-a facut Sofia! Te admir ca n-ai atins-o, Stefan cred c-ar fi luat-o desi intentia a fost buna si trebuie tinut cont de asta.
Dodo-pui, ce musafiri asteapta Bogdan? Eu cred c-am pierdut firul.
Rromanitza, un pic mai ai de asteptat, cateva saptamani si gata o sa vezi cum e cu doi. Imi pare rau ca David e bolnavior! Sper sa treaca mai repede. Cat despre cum e cu unul bolnav si cu un bebelus... e grelut dar nu asa greu cum te temi. Asta iarna, prin februarie mi-a fost Stefan bolnav vreo saptamana si tot asa ca tine ma gandeam ingrijorata cum o sa ma descurc cand voi avea inca unul. Insa Stefana deja a trecut a treia oara prin diversi virusi in 3 luni de cand o am pe Lucia si m-am descurcat. Ma ajuta si sotul e adevarat. Cand e Stefan bolnav, preia el noptile si se duce sa-i verifice temperatura, sa-i dea medicamentele si eu raman doar cu alaptatul iar ziua... ne descurcam, Dumnezeu aranjeaza lucrurile in asa fel incat sa nu planga chiar amandoi in acelasi timp.
Mendy, tin pumnii sa fie cat mai bine. Asteptam vesti.
Mada, Dany, pe unde sunteti fetelor?

Gata cu rasfatul la calculator! S-a trezit micuta mea si vrea papa. Va pup pe toate si mai revin. Pa!!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput