Mamici ce asteapta al doilea copil (18)
Raspunsuri - Pagina 6
CamiM spune:
'salut!!
Azi dau o ciocolata calda ca a venit toamna... ![]()
Rromanitza bine ai revenit. Spor la cumparaturi.Eu am facut ambele cezariene cu epidurala si nu am avut nici o problema. Nu am ramas cu dureri de nimic nu am avut dureri in timpul sau dupa operatie(in afara celor normale dupa ce s-a dus anestezia). Mie a doua oara mi-a fost frica tare (cred ca unde eram si fara sotz in sala de operatie) am facut aproape un atac de panica, nu ma intreba de ce ca nu stiu dar asa am simtit dar totul a fost ok. faptul ca doctorul mai glumea cu mine in timpul operatiei chiar a ajutat, apoi mai ma intrebau una alta si pac apoi aud:"uite bebe.. are o gramada de par.. acum o scoatem,(aici baga doctorul gluma cu ce ne facem daca are putza..
) si simt asa un fel de presiune pe burta si gata o aud tipand si imediat o si vad peste paravan pe ghemotoaca.Si asta a fost operatia "mai grea", prima data am fost ceva mai relaxata, si chiar a fost ok.
hai ca o sa fie bine si la voi sa vezi.

Z_Iulia deci si voi sunteti familie de lungani.. cam asa si noi (ceva mai mititei dar nu cu mult)![]()
Crengu nu zice de mos ca deja fac depresie. Aici au asa un stil ca deja au bagat in magazine chestii de Craciun, brazi si globulete si restul. Sunt putinel umbrite de chestiile pentru Halloween dar peste cateva zile dupa ce trece si asta nu o sa mai aiba masura. Sa nu ma intelegi gresit ador sarbatorile de iarna dar deja sa stai cu doua luni inainte intre globuri si beteala
e extrem.
Ada felicitari pentru bebe papacios..da
de la noi.
Mendygaleria e in functiune..

hai curaj!!!

Nelia vin si eu cu raspunsul: la mine prima sarcina a fost de vis, nu am avut nici dureri nici greata nici contractii nimic.. eram ca un cintezoi. doua a fost mai cu problemute(greata, dureri de spate, amintatre de placenta praevia, etc) dar au trecut toate si suntem ok. Concluzia: nici o sarcina nu seamana cu alta. Si noi suntem singurei aici si fara a jutor si mai sunt si alte fete asa,e greu dar nu imposibil si rasplata e pe masura sa stii.
Sorineatza bine ai venit la noi
sedere placuta si bebe sanatos peste vreo... 8 luni..
La intrebarea cu analizele eu nu ma pricep sa iti rapsund ca nu stiu. Mai povesteste despre voi.
Ah!! Sanziana eternele babe cu sfaturi ...

- uite asta imi place aici ca stau in banca lor. rar se baga careva sa comenteze, poate doar asa ce dragalas copilul dar nu cum si cu ce e imbracat.
Claudia ufff.. da
lui Stefan sa treaca degetelul si gripa rapid si tinem pumnii sa nu luati si voi.
Scuze ca nu am raspuns la intrebarea ta cu pompa..
pur si simplu nu am fost pe faza..
Iulia
primadona mica..![]()
Ana ce copil cuminte auzi adoarme singurel.. sa imi dai si mie samanta de cumintenia din asta.. ca ale mele galagioase nu cunosc notiunea de adormit fara mami.![]()
gata ca m-am intins ca foiletonu'. Va
pe toate si o zi buna.. eu ma duc la 
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
ana_a spune:
Buna dimineatza si de la Bistrita!
Cu cer innorat....a plouat peste noapte catzva picuri si acu e ceata si intuneric....sper sa se lumineze de ziua pana la amiaza ca am in plan iesit la supermarket pt pampers si dulciuri!!!
Cami sar'mana de ciocolata!
mmm chiar as bea o ciocolata calda! Moama ce pofticioasa sunt de parca ios aia gravida!!
Si apropo de Craciun....si la noi deja au umplut supermarketul de grilande si brazi impodobiti....mi se pare asa de aiurea....Stefan inca nu le-a vazut insa dupa ce le vede va trebui sa dau explicatii peste explicatii de ce noi nu avem inca brad pentru ca el asteapta de muuuult pe Mos Craciun ![]()
Si apoi...as vrea sa stiu si io cum se pastreaza semanta asta de cumintenie pe cand o ai...ca nu merge tot timpul! Dar cand aflu marele secret va anunt pe toate !!![]()
mendy 

asa ca sa prinzi curaj!!! Stii vorba aia?"curaj gaina ca te tai!" No fix asta o aveam eu in cap in momentul cand ma duceau asistentele sa-mi puna sonda si incepea balamucul cu operatia! ![]()
Rromanitza, si eu am avut ambele operatii cu anestezie rahi,in coloana, si la a doua operatie mi-a fost teribil de frica....cre ca mai aveam un pic si nasteam natural
tremuram toata si anestezistul ala nesimtit na vrut sa ma intepe pana nu i-am dat banii....ca apoi ofcourse sa-si ia bani si sa se care! in fine....Noroc cu medicul meu care este un dragut si tot glumind si zicand bancuri m-am trezit cu Matei tzipand si dr mi-a zis " 3 kile900, lasam asa?sau il punem la loc?" eu nu stiam ce vrea de la mine
...
z_iulia, ma bucur ca este totul ok cu bebele!Si ofcourse ca va fi un lungan ca si voi!
pup you all
si sa auzim numai de bine!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan ![]()
Matei - poze
ana_a spune:
am mai pus cateva pozici cu Matei la semnatura.
Stefan nu mai sta la pozat....da ce bine ca acum am pe cine poza care inca nu stie sa protesteze ![]()
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan ![]()
Matei - poze
mendy spune:
Mersi mult fetele pentru incurajari, mai am putin si e duminica si mergem in spital.... O sa treaca foarte greu duminica, singura fara familie si stiu ca va veni si luni....
VA tin la curent cum pot, internet pe telefon am dar nu merge decat mesengerul.....
rromanitza spune:
Neata!!!!
Fetelor azi e prima zi dupa nu stiu cat tp (ba stiu...de cand am ramas...) am baut o cafeluta.....tocmai acum cand Cami ne da ciocolata calda... Dar aveam asa o pofta...si clar ca e apa chioara mai mult dar ce conteaza, macar sa miroasa a cafea...
Cami, multumesc pentru impartasirea experientei tale cu nasterea, sincer nu imi este frica de durere cat imi este de operatie in sine, de taietura si mai ales de sonda care trebuie pusa pt pipi...Cred ca asta ma seaca cel mai tare..... Sper ca si dr mea va fi la fel de inspirata sa imi distraga atentia de la macel....Sincera sa fiu daca as avea o oglinda deasupra in care sa pot vedea chiar ar fi interesant!!!! Sinistru, nu?
Sorineatza, bine ai venit pe la noi si iti dorim sarcina usoara!!!
Claudia, sanatate la Stefan si spor la cantari si lampioane!!!! Luci s-a schimbat foarte mult de cand nu v-am mai vazut....a crescut si fizionomia i s-a modificat....Tot asa sa o tineti!!! Cred ca o sa fie tare frumos la voi de Sf. Martin....Of cat de mult imi doresc sa ajung si eu in germania....mai ales ca sotul meu a lucrat pe o perioada de 5 ani in Bremen si stie fff bine germana...Dar cum ne-o fi dat!!!! Cand am venit din china am vruta sa zabovim vreo 2-3 zile la munchen dar era oktoberfast, si peste tot era ocupare 100%...Asa ca m-am multumit cu o turta dulce mare.....Pompa de san am avut tot manuala, am dat-o si nu am mai vazut-o inapoi, iar acum am una tot manuala...Am intgeles ca cele electrice nu sunt foarte indicate....
A cam venit frigul fetelor si, Cami, ai dreptate chiar merge o ciocolata calda!!!!
Va pup pe toate dragele mele mamici!!!
Dana,
30+, mami de David 9.11.2004
sanziana27 spune:
buna cafeluta,dar si ciocolata!
azi noapte la 3 s=a trezit David cu nasucul infundat si pana i s-a desfundat s=a chinuit sa pape ca era rupt de foame. Vai ce mila mi-a fost de el!
azi cred ca e la vreun puseu, oare cel de 2 sapt, ca tot din jumatate in jumatate de ora sunt cu el la san!

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
Z_IULIA spune:
Cami foarte buna ciocolata! Mai ales ca am tremurat un pic pana am ajuns la serviciu !
Mendy incep acu cu galeria ca sa ai curaj !
HAI MENDY
HAI MENDY
NeliaCris la mine nu a semanat prima cu a doua sarcina. Dar dupa parerea mea indiferent cat e de diferita conteaza sa fi pregatita pentru asta. Eu am zis ca las sa treaca 4 ani, am asteptat 5 si am ramas insarcinata cand a implinit baiatul 6 ani! Prima paret adica pana la 4 luni mi-a fost foarte greu dar acu deja am uitat! Astept cu nerabdare sa-mi tin minunea in brate !
Sortneatza bine ai venit. Sarcina usoara si la termen!
Claudia sanatate multa lui Stefan, sa-i treaca repede ca inteleg ca are treba cu tati! Pupici Luciei!
Iulia mama e obigatoriu sa fie de fata la concertul ficei, nu?? ![]()

si pe mama si pe mica soprana!
Ana_a pe Matei cred ca il jeneaza gingiuta de sta si cu degetelul in gurita, cu toate ca e cam micut pentru primul dintisor! 
Sanziana de sfaturi nu o sa scapam niciodata. Sper numai ca la batranete sa nu facem la fel ![]()
![]()
!
Rromanitza te invidiez! Sincer! Eu nu suport nici acum cafeaua, nici macar mirosul! Si imi e asa de dor sa savurez o cafea! Am incercat eu inlocuitori, dar... E, mai am un pic!
Multi
la toata gasca!
WE placut!
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
zsuzsu spune:
salut mamicilor
in primul rand 

pt mendy
suntem alaturi de tine si te asteptam acasa su bb ul in brate, BAFTA
sorineatza bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si bb sanatos
sanziana- lasa ca probabil areo zi mai nasoala
si isi revine el, numai sa nu ia vreo raceala
de la noi
romanitza bine ca ai mai iesit din casa un pic ca nu strica, dar vezi cu virusurile astea ca pe noi ne-a cam prins
ana sunt superbe pozele cu matei- se vede ca ii place sa pozeze- inca cand cresc mai mari nu mai stau, asa e si dani- cand era mic poza, acum fuge![]()
cami mersi pt ciocolata e f buna
iulia sa speram ca iti va lasa printesa un pic de timp sa ne mai pove ce faceti
claudia insanatosire la stefan, las ca recuperati pana la sf martin
din pacate noi nu suntem prea bine, dani de la rosu in gat a facut si o faringita f urata si tuseste si acum de numai- nici sa doarma nu poate
si bine intzeles ca am luat si eu raceala de la el si ma simt f f f rau
de luat nu am luat numai oscilo si faringosept vreo 2 tablete
problema e ca sunt f slabita si m-i se infunda nasul f tare
nu pot dormi si nu pot respira
am furat cateva pufuri din olynth-ul lui dani dar stiu ca nu e voie si ma abtin cat pot
dar cand nu mai rezist mai pufai cate una
va las ca tare m-am intins
va
pe toate
17+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
poze cu noi
sanziana27 spune:
Bun venit noilor gravidute, sarcina usoara si bebei sanatosi!
Sanatate multa bolnaviorilor, atat copii cat si mamici (Zsuzsu)!
Noi nu prea avem noutati, v-am zis aseara cu nasucul infundat si acum cred ca de vina a fost caldura prea mare si aerul uscat, deseara voi pune umidificatorul.
Dragos acum e in cumlea fericirii ca e soacra mea la noi si se ocupa de el, plimbat, joaca, fandoseli....sa vedem de saptamana viitoare cum ma voi descurca ca raman iar singura cu ei pana seara.
Dragos nu-l baga in seama pe David, cand e la mine in brate mai vine ca vulturul sa-l mangaie si eu repede il indrept spre piciorele lui bebe, sa-i dea pupici! La patut nu ajunge si David doarme si in ladou pus in pat, deci e ferit de un eventual atac!
va pup pe toate inca o data si scuzati-ma ca nu am raspuns inca fiecareia, dar parca sufar de amnezie; citesc si cand sa raspund amestec subiectul cu personajele si nu as vrea sa gafez chiar asa![]()
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
Dodo-pui spune:

Mendy
Bogdi pare mai bine,azi a stat pe regim poate ii trece burta.
Insanatosire grabnica bolnaviorilor mici si mari.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!