Mamici ce asteapta al doilea copil (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mendy spune:

Buna fetele,

Azi am fost la dr sa vb de programarea la cezariana si pana la urma luni , pe 27 va fi ziua cea mare, ma interneaza de duminica dimineata, nici nu stiu ce sa simt in momentul de fata, simt si frica si bucurie..... Tineti-mi pumnii.........
Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

logic ca iti tinem pumnii si asteptam cu sufletul la gura sa intrii pe dc si sa ne povestesti nasterea bebelului tau mult asteptat.eu am auzit ca cezarienele sunt mai dificile ca nastrea naturala asta dupa ce nasti...nu stiu motivele tale ca nu am tinut minte tot tot! dar sper ca totul sa se termine cu bine si sa fiti sanatosi!!!pt tine

ACUM AM SI EU O NELAMURIRE....mie de ce nu mi-a raspuns nimeni la intrebare?cea de caum 2 sau 3 pagini?eu tot astept mai fetele...

mamica de cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mendy spune:

mersi mult Nelia, am citit si intrebarea ta de cateva pagini, in legatura cu cele 2 sarcini nu au semanat deloc intre ele, greturi nu am avut cu nici una, dar acum la a doua sarcina am fost mai sensibila, am avut si iminenata de avort la inceput, a trebuit sa stau mult in pat, au fost niste luni grele pentru mine, dar cu ajutorull lui Dumnezeu am trecut cu bine si luni imi intalnesc printesa...
Iar cezariana trebuie sa fac din mai multe motive: si prima fata tot cu cezariana am nascut-o, fetita e in pozitie transversa deci nici o sansa sa nasc normal.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

si eu am avut iminenta de avort spontan la 7 sapt...si clamydia in sarcina ,antibiotice,iminenta de nastere prematura la 34 sapt si multe altele...dar acum daca o sa trec iar prin toate astea cu cine o sa il las pe cristian?in it sunt doar eu cu sotul si bebe...asta e marea nelamurire.nu am murit cu primul nu mor nici cu al 2 lea(doamne ajuta ca mie cu primul chiar mi se parea ca mai aveam putin sa ma duceam dar a trecut)dar ce fac cu bebele?il chinui si pe el?
il inscriu la cresa sa fiu sigura?of doamne...

Atunci te mai auzim dupa 1 sapt cand totul va fii bine...
ps:sper ca spitalul tau e mai omenesc ca al meu a lasat de dorit desi e judetean(sibiu)culmea e ca acum dupa ce am nascut e la renovarii.hi hisi personalul medical a fot jale...am plecat pe semnatura acasa dar am avut mari probleme cu sanii si am mai refuzat sa mai dau copilului sanul si doar ma mulgeam...apoi a disparut laptele cu totul...dupa 2 sapt.acum vreau ca totul sa iasa perfect la al doilea si chiar mi-as dori niste gemeni(dar sa fie si o fetita printre ei).pup

mamica de cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Mendy, ce sa iti mai zic decat curaj si totul o sa fie bine!!! Si uite cum te incurajez pe tine ca la mine nu cred ca ar tine!!!! oricum tu esti la a doua experienta de genul asta asa ca: Oricum ne mai auzim cu tine pana Duminica si o sa te sustinem ca la carte!!!!! Curaj si fii bucuroasa ca scapi de bagaj si iti vezi bb-lina!!!

Nelia, cele doua sarcini ale mele au fost total diferite...la Dvd am lucrat pana in luna 7, fara greturi, sau probleme legate de starea mea...Acum....greturi, nu am reusit sa imi aiu vitaminele pt bb, placenta praevia, cezariana....cum nu se poate mai bine....Dar crezi ca imi vine sa ma plang? Bb sa fie sanatos si cu Dumnezeu inainte sa le trecem pe toate!!!!
Cu salivatul chinezii au ajuns la o concluzie: nu mancati carne de crab cat sunteti insarcinate...deci....fetelor v-ati cam facut e cap!!!!!! Acum serios vb, difera totul de la copil la copil.....
Va pup dragelor!!!

Dana, 30+, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorineatza spune:

Dragi burtici si mamici,

Sunt si eu nou venita printre voi..
Am un baietel de 2 ani si 7 luni si sunt insarcinata in 9 saptamani!
In primul rand multa bafta burticilor ce trebuie sa nasca in viitorul apropiat(celorlalte le voi spune pe parcurs.
As avea si eu o prima intrebare la voi... referitoare la analize... la prima sarcina am facut si analizele optionale (toxoplasma, rubeola, citomegalovirus, herpes, listeria si chlamydia). Sunt mamici care au facut si ele analizele la prima sarcina? Pentru ca acum vreau sa le fac iar si astea se platesc separat (IGg si IGm). Mie la unele mi-a iesit IGg-ul pozitiv asta inseamna ca am avut candva resp. virus deci aveam anticorpi... Intrebarea mea ar fi... oare mai trebuie sa repet IGg-ul daca a iesit pozitiv acum 3 ani?.

Astept raspunsul vostru!
Va doresc o zi frumoasa... ce a mai ramas din ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Salutare!
Azi nu am avut curent pana la 16,30 vai greu a mai trecut ziua!
Am fost la plimbare cu David vreo jumatate de ora.....ce vremuri sa te plimbi si sa doarma dus, nu sa fugi, sa te invarti in cerc, sa culegi ambalaje, dopuri, sa stai la toate gardurile ca si cainii.....cand ies cu Dragos Ah si au revenit in schimb babele cu sfaturi cu ocheade, ca-i prea gros, ca-i prea subtire, ca seamana, ca nu seamana, ca eu ar trebui, si nu ar trebui....dar zau daca am retinut ceva din ce au zis !!!
pe toata lumea si revin

Mamica fericita de bobocei de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)

poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Intru si eu sa-mi motivez absenta sa nu ma dati disparuta. Am o saptamana de cacao. Stefan s-a taiat marti la un deget la gradinita si a trebuit sa merg cu el miercuri la spital ca accidentele de la gradi sau scoala nu sunt preluate de cabinetele pediatrilor ci de catre spitale. Lege tampita. Apoi am avut curs iar azi-noapte pe la 3 s-a trezit cu febra 40; la trei ore dupa antitermic avea din nou 39,7. Logic, dimineata am fost la pediatru. Diagnostic: gripa. Tratament: antitermice, multe lichide, odihna la pat si 5-7 zile in casa. Ca de obicei cand il apauca in prima faza imi face cam la fiecare 3-4 ore febra peste 39 asa ca miauna incontinuu, n-are energie pentru nimic asa ca timpul liber e o notiune fara reprezentare reala. Ca sa fie frumusetea maxima, diseara avea la gradinita ora de construit impreuna cu tatii cate un lampas pentru Sf. Martin. Asta-i o sarbatoare in care seara copiii defileaza pe strazi cu aceste lampase de hartie (pe care si le fac impreuna cu parintii) si canta cantece in cinstea Sf. Martin. Asa ca diseara nu poate sa fie prezent la confectionarea lampaselor. Educatoarea ne-a zis ca o sa ne dea acasa sa faca cu taica-su cand s-o simti mai bine ca sa aiba si el lampas ca si ceilalti copii. Maine e zi de repetitie a cantecelor pentru Sf. Martin dar bineinteles ca nu o sa ne ducem. O sa incerc sa ma duc eu maine sa invat melodiile si sa iau textele sa repetam acasa. Sf. Martin e pe 6 nov. asa ca are timp sa-si revina. Asa ca nu prea am timp nici sa mananc linistita zilele astea pana cand se mai intremeaza Stefan. Va pup pe toate si sa stiti ca ma gandesc la voi desi nu am timp sa va scriu. Inca ceva: medicul a zis ca nu trebuie sa-mi fac griji pt. Lucia caci daca nu se pupa sau nu beau/ mananca unul dupa altul nu o sa ia virusul si ea. Iar faptul ca o alaptez ii confera o mare protectie prin anticorpii mei. Deci inca o data: CE BINE E CA POT SA ALAPTEZ!
Iar cum Dumnezeu are totusi grija intotdeauna de noi, Lucia mea e o dulceata de fetita: suge, gangureste, isi face de lucru chiar singura daca nu am timp de ea si cand ii e somn se culca singura daca e in patut sau la mama in brate.

Legat de pompa, nu mai am nevoie de informatii caci mi-am cumparat deja una si sunt super-multumita de ea. Am dat vreo 50 euro, e manuala dar e super. Gata, ca m-am lungit cam mult. Fug sa vad ce mai face Stefan care a adormit rapus de febra pe canapea. Va pup pe toate si va urez numai bine!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Claudia,sanatate multa lui Stefan!ma gandesc ca la noi la gripa ar fi dat antibiotic"pentru siguranta".Sper ca lucrurile sa revina curand la normal.
asta mica concerteaza,of,va pup si sunt pe aici.Am reusit sa citesc zilnic,dar de raspuns...
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

buna fetele!

Matei inca nu doarme, insa l-am lasat inpatut ca parea aproape adormit si acum va d ca a inceput sa "ne strige" pe limba lui, inca nu plange dar nu-i place singurel...
Inainte sa fug la el vreau sa va multumesc pentru raspunsurile cu balutele, deci nu este singurul "balos" Eu nu mi-l amintesc pe Stefan asa devreme cu balute....daia zic ca poate fi un dintisor

Cami, super ca papa Sabina! Astept si eu cu mareee interes sa vedem cat de mancacios va fi Matei fata de Stefan care a ramas un sclifosit

crengu, si eu ma gandesc la Craciun si astept cu nerabdare atmosfera din ajunul Craciunului cu miros de sarmale din varza acra si ofcourse....cadourile de sub brad.

Fetelor in legatura cu suptul degetelului....cam nasol ca Matei insista cu degetelul, azi de exemplu dormea de ceva vreme si eu tot asteptam sa se trezeasca sa-i dau sa pape dar nu am intrat in camera ca eram cu Stefan. Pe la 18.20 vazand ca nu mai misca nimic prin camera intru sa vad ce face...el era trezit si sugea degetelul in liniste, banuiesc ca de multisor pentru ca era plin de balute. El fff rar cand plange si habar nu am avut ca el este trezit.Acum i-am pus manusi in manute si asa l-am asezat in patut.

mendy hai curaj ca va fi bine! Odata internata o sa vezi ca te vei linisti si vei astepta cu emotie sa-ti ti puiul in brate!!!

Sorineatza bine ai venit printre noi!

sanziana, sa se fi inteles astia de la electrica? Pentru ca nici noi nu am avut azi curent pana la 16.30 si sa facut un frig in casa....brrr noroc ca in dormitor avem soba pe lemne si am facut un pic de foc.

Matei a adormit singure; ca nu mai aud nimic din dormitor Numai ca mai am unul de adormit care se uita la M.Mouse si ma tot abureste ca "imediat ma duc"

Claudia, multa sanatate lui Stefan sa-i treaca repede pentru a putea confectiona cu tati lampasul de hartie!Super! Sa ne arati poze ca poate confectionam si noi un lampas de hartie Stefan al meu adora activitati de genul asta cu tati.Pupam si nora noastra!Dati inainte cu lapticul de la san!

Fug sa culc copilul nr.1 si daca nu adorm revin

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan
Matei - poze

Mergi la inceput