Mamici ce asteapta al doilea copil (18)
Raspunsuri - Pagina 4
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crengu75 Salutare fetele! Vai.....ce de-a ati mai scris!!!!!!!!! In primul rand multumesc de raspunsurile cu premergatorul, si bineinteles fiecare are dreptul la o parere. La mine, ce sa zic, a ajutat mult. Dupa ce m-a obosit multe luni cu plansete si etc, etc, pe la 7 luni l-am pus acolo si a fost super de atunci. Eram mereu cu ochii pe el, ma rog, stateam la garsoniera si nu prea aveai cum sa te misti fara sa-l vezi, dar am putut si eu sa mananc ceva linistita, sa ma spal pe fata fara sa alerg, sa stau pe buda ca oamenii, etc. Baiatul a invata sa mearga super usor, la 11 luni deja mergea singurel, la taiatul motului...ce sa mai zic, alegra prin casa. Am dovezi. Dar bineinteles, fetele, nu ma supar ca voi aveti alta parere. .... Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori) |
Crengu, sa stii ca premergatorul pe care l-am primit pt Paul inca nu l-am dat... ca n-am de unde sa stiu cum va fi Ana.... eu sper sa umble de-a busilea, da' cum o vrea ea, dc o sa ma "oblige" cum a fost la tine, o s-o pun precis, ca stiu eu ff bine ca nu-s doi prunci la fel, chiar daca-s facuti de-aceeasi mama si inca deodata (ex gemenii lui frate-meu

Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Sanziana, ce zici de Dragos tare-mi pare cunoscut... cam asa era cu Paul..... si acuma mai are momente in care se vara in mine ca vrea atentia mea in special dc atunci suge Ana, dar s-a temperat f mult
Pupam bebelushul cumintel - ce frumos suna, suge, doarme, suge, doarme.... bravo 
Oana, mami de
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Pupam cu mult drag toata gashca 
fara nici un fel de exceptii 

Oana, mami de
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
CamiM spune:
iar nu am apucat sa mai intru rapid.. ![]()
uite de asta imi place aici, putem sa fim de pareri diferite si nimeni nu se supara..![]()
Nici eu nu sunt fan al premergatorului, mai mult la Sofia nici macar playstation nu am avut acum la Sabina am luat o jucarie din cele in care sta ca in premergator dar nu se misca.. stiti voi ce zic ca acu' am un bec care fileaza si nu imi aduc aminte cum ii zice. poate la al treilea ma duc si mai departe si iau premergator de-a dreptul..
la Sofia aveam maini libere si, desi nu s-a tarat, a mers repejor pe la 10 luni. Acum am nevoie de cat ajutor pot primi.![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
ana_a spune:
Cami, cumva se cheama "Intellitainer"? Eu asa ceva de la Fisher Price am avut la Stefan, ca un premergator dar fara roti. Bine....Stefana fost si genul de copil cuminte asa ca nu pot sa zic cum as fi facut daca era genul activ care vroia miscare. El si acum a ramas un puturos...
In legatura cu fontanela, la Stefan i sa inchis pe la 8 luni iar Matei ii seamana, are fontanela fffmica. Cu Stefan m-am speriat si eu...dar un medic mi-a spus sa stau linistita ca este un copil "capos" si fontanela nu se inchide de tot, exact cum a zis Cami, pare doar inchisa. Cu Matei refuz sa ma mai panichez, desi medicul de familie a zis ca o are mica si mi-a spus sa-i dau doar o picatura de vigantol...eu ii mai picur si cate 2 uneori din gresala si nu cred sa aiba ceva....
Fetelor, Matei are multe balute....oare chiar ar trebui sa-i creasca deja mugurasii in gingie??? Si uneori noaptea tzipa tare prin somn. Asa facea Stefan pe la 7 luni insa lui i-au iesit dintii abia pe la 8 luni!!!
Revin maine cu completari, ca sunt rupta de oboseala....
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan ![]()
Matei - poze
CamiM spune:
'neata fete!!
uite si cafeluta ..
Ana toata ziua m-am gandit si am ajuns la concluzia ca nu stiu cum le zice in romana(
si
si
) aici le zice in multe feluri: activity center, play station, exersaucer, activity jumper si altele, in functie de firma de care sunt facute.
Cu balutele ce sa zic Sofia mea nu a balit nici o zi si i-au iesit frumos si fara probleme dintii la 10 luni si ceva. Sabina baleste de cand o stiu
si inca nimic. Acum de cateva zile tot mi se pare ca are gingia putinel umflata jos in partea dreapta dar sotzu zice ca am vedenii..
Azi a papat asa bine Sabina, ptiu sa nu fie de deochi..
ca maine incercam si cartof dulce sa vedem ce parere are..![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
rromanitza spune:
Neata fetelor!!!!
Ce bine ma simt ca sunt din nou cu voi.....

Ieri am fost pe la cumparaturi si se pare ca nu mi-a stricat...pai deja prinsesem mucegai in casa si nu mai zic ce panze de paianjen aveam dupa mine!!!!! Macar sa fi avut oua la clocit.....
Fetelor experienta noastra cu premergetorul nu este de lunga durata...chiar daca a mers de la 1 an si o luna Dvd nu a vrut sa mai stea in el cand a inceput sa mearga in 4 labe...deci in total vreo luna... Va imaginati ca la bb 2 nu mai cumpar...
Dragele mele cu cezariana prin peridurala, vreau sa stiu ce senzatii ati incercat deoarece mie mi se pare super naspa sa aud tot ce vb medicul, sa nu cumva sa intru in panica, sa imi creasca tensiunea...si mai stiu eu ce....Intr-un fel m-am cam calmat dar parca tot imi mai vine cate un gand mov cateodata....
Am vrut sa imi cumpar ceva ghetute pt vreme rece dar ce, credeti ca am gasit? Si mai imi tre si niste pantaloni....ca tot ce am sunt mai pentru vara-toamna....
Fetelor va pup pe toate!!!!!
Dana,
30+, mami de David 9.11.2004
Z_IULIA spune:
Buna dimineata!
Cami multam pentru cafeluta si pentru raspunsul de ieri. Da, copilul e dezvoltat normal, e mai inalt decat restul copiilor de varsta lui 1/2 de cap!
Dar are si cu cine semana , eu de cand ma stiu am fost cea mai inalta( am 1.80 cm) si taicasu la fel(1.87cm). Si craniul cred ca e dezvoltat normal de cate ori am fost la medic nu mi s-a atras atentia ca nu ar fi asa! mutumesc mult inca o data!
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
crengu75 spune:
Neata fetele .
Multumim de cafea Cami, incep de dimineata ca sa nu raman iar in urma.
Cu balutele nu stiu ce sa zic. Si Cristian a balit la fel cam tot timpul si i-a iesit primul dinte pe la 7-8 luni, nu mai stiu exact.
Noi suntem bine, crestem, papam, mai plangem seara si tot asa. Lasa ca indata vine Mos Craciun si va fi atmosfera de sarbatoare. Abia astept.
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
Ada_S spune:
Merci de cafea Cami
Si Alvin a salivat de pe la 3 luni pana la 6 cand i-au iesit primii dintisori, dureri nu am observat sa aiba, manca normal doar facea un pic de febra cu 1 saptamana inainte sa ii erupa dintele. Si Alexander a inceput sa saliveze deja, sunt curioasa cand o sa ii apara dintisorii.
Si noi raportam 5600 de grame la aproape 3 luni, sunt multumita de cum se dezvolta.
Pupici multi la toate mamicutele cu sau fara burtici.