Mamici ce asteapta al doilea copil (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

Suntem bine , nu ne dati disparute , dar nu stiu parca nu mai mi-a ajunge ziua mai fetelor , am atata treaba incat nici nu mai reusesc sa deschid calculatorul eu care aveam timp sa stau la pc .
Maria a crescut mare , are deja 10 luni , are 6 dinti , 4 sus si 2 jos .A invatat sa fac tai tai cu manuta , bate din palme facand bravo , merge tinuta doar de o manuta .
Julax iti doresc multa sanatate
pup toate fetele si incerc sa revin mai des , promit

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetelor, sa nu ma dati disparuta ca sunt aici, nu stiu cum fac ca nu imi ajunge timpul deloc si acum am ramas tare mult in urma. Am inceput sa scriu de vre-o 3-4 ori dar de fiecare data intervenea ceva(ba aveam musafiri, ba suna telefonul, ba plangea unul din baieti, etc.) si nu reuseam sa il termin ca sa pot sa il trimit, apoi pe cand ajungeam din nou la calculator, mai scria cineva ceva si nu mai era actual ce vroiam sa scriu si uite asa au trecut zilele. Noi suntem bine sanatosi doar foarte ocupati se pare. Baietii astia ai meu imi iau tot timpul.
Merg sa citesc in urma piculet, pana dorm copii si incerc sa raspund la fiecare ce stiu si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna, fetele!

Suntem cat se poate de ok. Ma pregatesc sa merg la curs. Pitica mea are zile cand papa cam la doua trei ore si zile cand ma rog de ea sa pape. Dar... sa fie sanatoasa ca si-o regla ea apetitul mai tarziu poate. Am si eu o intrebare: fetele care beti ceai pentru alaptat, cam cate plicuri beti pe zi? cati ml? sau litri?

Gravidutele, ce mai faceti? Nu mai ziceti nimic?

Pupici!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Sanziana,Oana,Claudia,Ana,Cami,,Dany si nu in ultimul rand,CrenguMultumesc mult pentru raspunsuri
Duminica am avut cam 37.5,seara mi-a facut mama o frectie cu otet,seara aveam 37.1,dar ma dureau inca picioarele.Luni m-am trezit doar cu durere de cap,iar la pranz n-am mai avut nimic,nici febra si nicio durere.Am luat doar ossciloccoccinum.Va pup,imi cer scuze ca nu va raspund,dar e Ioana e maraita,o tin in brate si in curand va veni si Alex.Bine ca voi aveti copii mai putin plangaciosi.Va veni si vremea nostra.Abia asteptIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Claudia,eu beau 500 ml/zi,uneori un litru,dar asta rar
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Sanziana, imi pare rau de farfuria sparta de soacra ta, poate acum se imbuneaza si iti cumpara un servici nou sa ai si tu unul intreg daca ti-a distrus deja 2 servicii. Sanziana sa sti ca din acest motiv am renuntat si eu la ajutorul parintilor, socrilor, odata pt ca sunt bolnavi si un alt motiv e faptul ca ei considera ajutor faptul ca vin sa se joace cu copii timp in care eu sa pot sa imi fac treaba cica, apoi dupa ce pleaca exact ca si la voi nu mai poti sa scoti figurile din capul copilului.

Crengu, ai cumparat pana la urma kit din ala pt amprentare?
Felicitari pt fetita papaciosa si in special pt mamica care o hraneste cu lapticul ei. Am ras una buna la faza cu sotul tau
Crengu, mie imi este dor de tine dar te inteleg, sper totusi sa nu scri foarte foarte rar.

Cami, tare rau m-am speriat de hallowen, hai sa te speriu si eu cu intarziere: Booohoho
Tare frumosi dovleceii si gargaritele de America, vrem si noi
De ce esti suparata?

Ana, ce tare e Stefan cu intrebarile lui

Romanitza, mi-a placut explicatia cuvantului soacra.Ai aflat de ce ai avut mancarimea la cot? Si pe mine m-a mancat cotul pe perioada sarcini cu Alec, dar din cauza ca era prea uscata pielea, am dat cu crema de corp de vre-o 2 ori si mi-a trecut. Noi am folosit cadita simpla la ambii copii.
Sper sa nu fie preeclamsie ca e destul de grav, cum ti-au iesit analizele?
In legatura cu gradi si eu ma gandesc sa il dau pe Alvin ca are atata energie ca nu ii mai fac fata si imi este frica de aceasi senzatie pe care o ai si tu dar nu cred ca o sa am de ales.

Claudia, imi place cum te ocupi de copii, e foarte buna idea cu harta, o sa o incerc si eu mai incolo si mi-au placut mult si pozele cu felinarul.
Ce pofta mi-ai facut cu sarmalele, ar fi timpul sa fac si eu ca ma gandesc la ele de cateva saptamani. In legatura cu ceaiul, depinde ce fel de ceai e, eu acum nu mai beau deloc dar inainte am avut vre-o 3 feluri si beam in functie de cum scria pe cutie deobicei 3 cani pe zi doar la unul dintre ele doza recomandata era 1 cana de 200 de ml/zi.

Diana, felicitari pt fetita, ma bucur ca ai scris, sper sa te refaci repede si cand ai chef sa ne povestesti mai multe.

onyxg, ce ma bucur ca ai revenit, de acum probabil o sa ne scri mai des

Amalia, felicitari pt puiutul Luca Gabriel, am vazut pozicile si te inteleg perfect cand spui ca esti implinita, sunteti foarte frumosi. Scuze ca iti scriu cu intarziere, am vazut mesajul mai demult si m-am bucurat enorm cand ai scris dar nu am reusit sa iti raspund decat in gand.

Mendy, ce bine ca nu a fost nasol cu nasterea, tare frumoase printesele tale, cred ca esti foarte mandra de ele.

Iulia, felicitari pt mica crestina.... mi s-a zbarlit parul pe piele cand am vazut poza in care urma sa o imbaieze, voi toti imbracati gros si biata micuta... noroc ca la noi nu este acest obicei. Sunteti o familie reusita. Ma bucur ca te simti mai bine.

Dani, ce bine ca ai revenit si tu, tare greu a fost fara tine, tu mai tineai frontul pe aici. Sa ne pove cum e in noua locuinta.

Cam atat deocamdata, dar mai revin mai incolo ca mai am de zis si aratat ceva. tot grupul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Buna seara

In legatura cu ceaiul de lactatie, si eu intre 500 ml si 1 litru - mai mult imi face rau, adica greata. Si eu il schimb la cateva zile - il alternez si cu mamma+ (ceva chestie din plante care se pune in apa plata).

He-he.. vad ca nu numai mie imi trebuie mai multe ore in zi spor la treaba mamicutzelor

Cami, hai spune ce te doare! sa treaca mai iute - de la Paul vine sa fie cu efect miraculos

Si un pic de tot despre noi - Ana a pus pe ea si nu ne mai bagam la manechine la aproape 5 luni are 6400 si 65 cm - se intoarce pe burta si invers, se impige pe pat si se deplaseaza ptin - dc o tin de subsoara se sprijina f bine pe picioare. Of, tare-s happy, ca asa-mi parea de slabutza acum 2 luni... da' a recuperat tare bine a, si raspunde la nume...
Acuma, ca vad ce-am scris eu, ce a scris si Claudia, si Dany, waw, ce copilasi mari deja!!
Dany, nu pot crede ca deja Maria merge de manutza... parca numai ieri am inceput aventura asta impreuna

Pupam gravidutzele, mamicile si toti copilasii si bebeii sa aveti o noapte placuta!!

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Am uitat, Iulia, sanatate multa, sa stii ca si la mine raceala a fost la fel - da' mai putin febra, inca su oscilo si cu miere si lamaie i-am dat de cap

Ana, in weekend mergem pana la BN, insa habar n-am cum o sa stau cu timpul... eventual da-mi un PM cu nr tau de telefon sa te sun

Zilele astea vreau sa pun ceva poze noi cu Ana - in albumul ei - asa dragutza a fost azi in sedinta foto mi-o laud eu (fata) ca dc nu eu, cine??

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

buna seara fetele
Sa-mi fie rusine , am uitat de dimineata sa va dau o felie de tort tort virtuala si o cupa de sampanie , azi Maria a implinit 10 luni de viata .
Daca azi am dormit ca o regina de la ora 18 pana la ora 20 sa ma vedeti pe mine cum stau de garda la noapte pe forum
Ma bucur enorm ca am revenit la voi , imi era tare dor de voi
Ada S saru`mana pot sa spun ca este foarte bine in acest apartament unde stam acum , toate camerele sunt orientate cu fata catre soare , toata ziulica bate soarele la noi si asta este bine fiindca se incalzeste cat de cat in casa, se simte .Este bine ca suntem apropae de socrii , desi cand ne-am mutat le-am spus care sunt conditiile puse de noi si asta a fost bine fiindca acum nu sunt discutii .Suntem foarte fericiti fiindca suntem aproape de centru , de biserica , de servici ( sotul ) de parculetul pentru copii .Inainte pana centru trebuia sa mergem 2 km , acum dureaza doar 5 minute
Claudia asa este cu apetitul la bebei , au zile cand mananca bine si zile cand te intrebi cu ce se hranesc ? asa a fost si Maria o vreme cand nu vroia decat lapte iar acum papa tot ce-i dau
Julax ma bucur ca te-ai facut bine
OanaRusu saru`mana asa este a trecut timpul foarte repede , cel putin eu asa simt , la primul copil parca a trecut mai greu .
Asteptam poze noi cu printesa ta

danybv

Album poze

Mergi la inceput

Vreau sa urez si eu bun venit noilor gravidute
Mendy felictari petru mica printesa , sa fie sanatoasa , sa va bucurati de ea intreaga viata

danybv

Album poze

Mergi la inceput