Mamici ce asteapta al doilea copil (18)
Raspunsuri - Pagina 18
julax spune:
la ora asta lumea doarme si eu caut informatii.Aseara am simtit ca ma ia cu frisoane si ma durea capul.M-am bagat in pat si la 1 ,cnd s-a trezit cea mica,am alaptat-o,dupa care mi-am luat temperatura-38.1.Eu nu fac febra de fel,dar simteam ca iau foc si...La 4 s-a trezit din nou Ioana,i-am dat sa suga la un san si apoiam intrat aici,caci stiam ca daca ai febra peste 37.5 e indicat sa intrerupi alaptarea.Acum jumatate de ora am luat un oscciloccocinum si acum mi-am luat iar temepratura(desi e cam repede-37.9)Ma dor si picioarele si capul,sper ca nu am vreun soi de gripa.M-am mai uitat si pe alte postari si as vrea sa continuu alaptarea,mai ales ca febra nu e totusi exagerat de mare.Ati trecut prin asa ceva?As incerca niste impachetari,dar ma ia cu frisoane cand ma gandesc sa pun ceva rece pe mine.Sper sa ma luminati cumva si sper totusi sa treaca repede.Va pupIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete
julax spune:
acum am 37.5,dar ma dor f tare picioarele.va pup.cred ca profitati de vremea buna si ati iesit pe afaraIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete
sanziana27 spune:
Multumim de urari.
Iulia multa sanatate, poate ai facut febra de la oboseala sau de la sani, nu cumva au fost prea plini? Dar ai mentionat si dureri de altecele....
Crengu te asteptam cand vrei tu sa ridici embargoul!
Claudia eu nu cred ca un biberon dat din cand in cand ii face sa refuze sanul.
Dany bine ai revenit!
David ieri a implinit o luna are 4185g si 54cm. Tot cuminte foc papa si doarme, rar de tot il chinuie crampele, caci colici nu pot spune ca are. Doamne ajuta sa fie tot asa in continuare!
pupici tuturor

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
OanaRusu spune:
Iulia, se poate sa ai frisoane de la sani prea plini, sa vezi cum pui termometrul, sa nu atingi deloc sanii - il pui invers, din spate.
Daca ai avea un termometru de frunte sau de ureche ar fi mai bine.
Pune dc nu sosete cu otzet - alea sunt ff bune, eu am folosit de multe ori, de ex la Paul nici un antitermic n-i scadea febra (odata) si dupa ce i-am dat tot ce puteam, i-am pus si sosete - abia atunci a cedat...
Sanatate 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
ClaudiaH spune:
BUna dimineata!
Am avut un week-end plin si abia acum am reusit sa deschid calculatorul.
Iulia, imi pare nespus de rau ca nu stiu ce sfat sa-ti dau privind febra. N-aveam idee ca la peste 37,5 nu e indicat sa alaptezi. Sper ca intre timp ai rezolvat problema. Te pup si tin pumnii ca totul sa fie bine.
Danybv, bine ai revenit! Banuiam eu ca a fost un motiv intemeiat caci tu de altfel esti o participanta ferventa. Asteptam mai multe povesti.
Sanziana, sa va fie de bine si la mai multe kilograme! Si sa dea Dumnezeu sa nu cunoasteti colicile! CAt despre cumintenie... o sa mai creasca si n-o sa mai doarma atat dar daca e unc opil cuminte sigur va ramane cuminte. Si Lucia mea la inceput papa la 4 ore si intre timp dormea. Acum insa... ziua e belea meare ca sta mai mult treaza (1,5-2 ore) si vrea sa-i faci de joaca, sa-i arati diverse chestii, vrea sa stea numa'n sus, mereu da' sa se scoale sau sa se-ntoarca, nu mai are stare. Dar e cuminte, nu pot sa-i reprosez nimic. Noaptea insa doarme de pe la 22 pana la 8-9 dimineata cu o repriza sau doua de supt intre timp.
MAi... noi suntem parca pe zi ce trece mai ocupati. Sambata am facut sarmale si papanasi, asa ca repetitie pentru o masa romaneasca pe care am promis ca o facem pentru ceva prieteni nemti. Asa ca a zburat ziua iar ieri am iesit putin afara, am fost in vizita la cineva... si iarasi a zburat ziua. Acum e iarasi luni... asta e... trece timpul printre degete. Fug ca s-a plictisit micuta mea de leagan. Va pup, pa!!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
ana_a spune:
Salut fetele!
Sa nu ma dati disparuta!Stiti si voi ca eu apar asa la 2-3 zile ![]()
Claudia si eu imi tot propun sa bag cate un bibe insa....lenea e cucoana mare la mine..prefer sa pun puiul la san decat sa mulg laptele si sa-l pun in bibe...asta este! Oi vedea eu cum va fi...stiu ca si la Stefan am avut mariii probleme cu trecerea la bibe, a durat o saptamana plus ca mi-a scazut laptele brusc pe la 5 luni jumate....
Iulia, poate oboseala este de vina!
Gata pauza...sa trezit manzul!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
ClaudiaH spune:
Ana, eu oricum ii dau Luciei de doua ori pe saptamana cat sunt la curs sa pape cu biberonul dar pana acum nu i-am dat decat lapte de-al meu. Mi-am cumparat www.apocura.de/0760449/723631226327146/" target="_blank">asa o pompa si ma mulg foarte usor, e foarte conforatabil, nu doare...ma rog, problema e ca ma pompez dupa ce suge Lucai si nu mai resusesc sa scot prea mult asa ca trebuie sa mulg mai multe reprize ca sa scot 120ml cam cat vrea ea sa pape si deci pentru doua zile de curs 250ml in total. N-ar fi o problema numai ca uneori nu prea am timp si ma gandeam ce-ar fi ca din cand in cand sa-i dau si cate un biberon cu lapte praf dar e un gand tare indepartat, nu vreau sa ma trezesc ca nu-i mai place apoi laptele meu. De-asta intrebasem. Altfel si eu gasesc mult mai comod sa o pun la san. Si aporpos de tema, fug sa ma mulg ca maine am curs. Paaaa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
CamiM spune:
Salut fetelor si uite o cafeluta
amara ca sunt suparata zilele astea..
da pentru voi pun si un pic de zahar.![]()
sa nu ma dati diparuta ca sunt in zona numai nu prea imi arde de scris..
Pe partea buna am fost azi la controlul de 6 luni cu Sabina si totul pare ok are 7,300kg si 67cm. Au intepat-o iar de 4 ori
(noroc ca i le fac doua asistente simultan si merge mai repede).
Sofia a fost asa draguta ca ne tot povesteste cum "pige Abina" din ochi.. si dupa asta zice ok it's ok!!
ma duc sa citesc din urma si revin..
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Iulia uff imi pare tare rau ca nu am citit mai devreme.. eu am facut febra mare cand era Sofia mica( aproape 40C) si medicul tot mi-a spus sa alaptez ca nu o afecteaza pe bebelina. Sper ca intre timp ti-ai revenit si totul e ok.
Claudia cred ca e ok daca ii mai dai cate un bibe cu lapte praf. Noi ii dadeam Sofiei aproape zilnic cate un bibe cu lapte praf plus daca eram plecati sigur lapte praf primea ca de... nu puteam alapta asa oriunde. La maternitate ne-au spus sa evitam sa ii dam bibe pana pe la 6 saptamani (sa nu prefere biberonul) dupa .. e ok. Sabina refuza total biberonul asa ca..
mai repede papa cu lingurita.
Ahh
!! si la multi ani tuturor celor care au sarbatorit un Sf Mihail sau Gavril!

ok va
pe toate si ma duc la nani.. maine poate e o zi mai buna.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
ana_a spune:
Cami
pe sabinuta sa treaca bubu de la vaccin!!!De 4 ori chiar si mie mi se pare mult sa ma intepe...si cate 2 simultan???offf!
Si sa treaca supararea o
de la mine!
Gravidutele noastre ce mai fac???
Ana - mami de
Stefan si
Matei