Mamici ce asteapta al doilea copil (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salutare!!!

Nelia, am venit din CHina acum o luna juma deoarece mi-a fost cam teama sa nasc acolo...nu aveam asigurare si eram nevoita sa merg la un spitalchinezesc...si cum la chineza sunt k si la araba.....am zis mai bine in tara!!!! Am si probleme cu placenta, mai exact este praevia si de cate ori mergeam acolo la eco tipa turuia vreo 5 min iar mie mi se traducea totul in 2 vorbe!!!
De intors ne vom intoarce in china si sper din suflet ca nu vom mai face pureci multi pe acolo...suntem satui de ei!!!
De bb 2 sa nu iti faci griji...o sa vina atunci cand va fi timpul...intre ai mei va fi o diferenta de 4 ani pe care acum o regret...mai bine mai devreme!!! Pe David al meu il mai cheama si Cristian ca asa a vrut tac-su!!!!
Te pup!!!
Asa e: mai chiulangioaicelor, pai se poate una ca asta?

Dana 34, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Semnez eu la chiulangioace

Hehe.... na, ca am reusit sa atrag atentie asupra mea cu varsta. Adevarul e ca tare as fi vrut sa fiu mamica macar cu vreo 3-4 ani mai tanara - da' n-a fost sa fie, si poate de aceea observ ce mamici frumoase si proaspete sunt pe aici
Uneori ma simt chiar batrana, nu-i vorba sa umblu dupa complimente... da' daca n-ajung sa ma vopsesc in timp util se vede rau de tot, iar dupa 3-4 nopti nedormite nu fac fata si ma loveste nostalgia dupa energia pe care o aveam acum 10 ani

Cam atata de vreo 2 zile Paul e mai mult acasa si mi-e tare-taredrag insa nu mai am timp deloc de mici placeri personale - gen forum

Va trimitem multi pupici balosi de la Ana si mai putin balosi da' zgomotosi de la Paul

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Iulia, ca de obicei, am vazut poze frumoase. Sa-ti traiasca mult si bine micuta crestina! Si asa cum remarcai tu ca Lucai seamana cu Stefan cam asa mi se pare si mie ca si ai tai seamana bine intre ei. Oricum si tu si sotul tau aveti multe trasaturi asemanatoare.
Zsuzsu, curaj, o sa treaca si etapa asta in care plange ca nu vrea la gradinita si o sa vina etapa in care vrea sa mearga si in week-end la gradinita si atunci n-o sa te simti bine gandindu-te ca puiutul tau abia asteapta sa plece de acasa.
Sanziana, meci de complimentele la adresa micutilor mei! Auzi, de ce-i da sotul tau biberon lui Dragos? te mulgi tu sau ii dai si lapte praf? Intreb pentru ca ma tenteaza ideea de a-i mai da si eu cate un biberon cu lapte praf din cand in cand da' mi-e teama sa nu-mi pierd laptele.
Rromanitza, nu mai stiu cum e in Ro. Acu' doi ani cand am plecat eu incepusera sa apara si in Iasi pe ici pe colo pe la mall cate o masa de infasat. Ma gandeam ca pana una alta s-au mai inmultit ca pana la urma e vorba doar de o scandura prinsa in perete si o salteluta de infasat, nu trebuie lux, doar un minimum ca sa te poti descurca in cate o situatie critica. Despre felinar... Stefan a muncit mult la el. Taica-su l-a conceput, desenat iar Stefan a decupat, desenat si lipit sub indrumarea tatalui. Talent... n-avem fata de ce fac astia pe aici. Aici se fac tot felul de chestii, au magazine speciale unde gasesti toate natiile de hartie, culori, forfecute, carti cu modele... si fac tot felul d4e chestii si decoratiuni interioare...noi suntem incepatori. Merci ca mi-ai povestit despre chestia cu gatul lui David, m-am linistit. Oricum medicul a zis ca nu e o drama, doar ca sa fiu atenta si daca intr-adevar duce capul mai mult intr-o parte sa incerc sa stimulez si cealalta parte ca asa e mai bine.
Oana, nu stiu cati ani ai da' stiu ca nu pari mmai batrana decat mine. Asa ca daca zici ca tu esti batrana inseamna ca si eu sunt si nu accept asta. E firesc sa ni se para ca acu' x ani ne-am fi descurcat mai bine dar eu zic ca daca tot nu putem da timpul inapoi... n-avem decat sa ne iubim prezentul.
Crengu, Ana, Ada, Dany, ce-i cu voi?

Noi suntem bine. Am fost aseara si am colindat cartierul cu felinare, famfara si un nene calare costumat in Sf. Martin. Am crezut ca Stefan o sa lesine de bucurie, radea prosteste incontinuu, n-a mai cantat nimic de bucurie desi stia 2 cantecele din cele 4 date de la gradi. A mers tot drumul cu felinarul intr-o mana si cu cealalta mana o tinea strans de mana pe prietena lui de la gradinita. Din pacate am plecat grabiti si am uitat aparatul foto acasa. Mi-e o ciuda de mor. V-as povesti mai multe despre cum a fost dar Lucia e cam agitata si tre' sa ma duc la ea. Va pup pe toate si revin cand oi mai putea.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Claudia, de ce te tenteaza sa-i dai biberon fetei? daca creste bine si a crescut fata ta super bine, parerea mea este sa mergi pe alaptat exclusiv.
Dragos este baiatul cel mare al Sanzianei, de aceea ii da cu biberonul. Plus ca el nu a supt san...povestea cu prematuritatea. Ca si la mine.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Claudia, Dragos e cel mare, care inca bea cu biberonul, face in pempersi, are translator cand vorbeste, pe ma-sa....DAR are numai 2 ani si o luna!
Sa stii ca eu lui David ii dau o data pe saptamana o masa cu biberonul, dar ma mulg eu. Am citit un sfat al unei mamici care spunea ca pana la 4 luni nu a folosit deloc biberon si apoi copila nu l-a acceptat si s-a chinuit enorm cand a trebuit sa-i dea lapte praf. La al 2 lea copil i-a dat si cu biberonul, asa cat sa stie de el si a fost foarte usor sa treaca de la san la lapte.

sa nu ma treceti la chiulangii

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Fetele, sper sa nu va suparati pe mine dar parca simt nevoia sa iau o pauza la scris. Poate o sa va mai raspund din cand in cand , daca o sa simt ca poate experienta mea o sa ajute. Am scris ce am de gand sa fac, ca sa nu ziceti ca vreau sa tot intrebati de mine ca sa-mi fac aparitia sau sa dispar in cetata dupa atata timp petrecut impreuna.
Voi citi in schimb ca sa vad ce mai faceti. Imi sunteti tare dragi, prietenele de la odisee si nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul si aproape toate suntem mamicute cu doi copii.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Da, mai fetelor, m-am tampit si eu. Sunt cam obosita, am dormit prost ultimele 3 nopti iar ziua nu se pune problema de somn la noi. Nu stiu de ce, da' am procesat gresit mesajul Sanzianei. Doar era clar ca cel care doarme cu sotul e cel mare nu cel mic... Sorry! La doi ani mi se pare ok sa bea inca cu biberonul, nu-i nimic deosebit, astia pe aici beau si la 4-5 ani cate 1-2 biberoane pe zi. Ma gandesc la cate un biberon asa cand nu am timp sa ma mulg si tre' sa plec la cursuri si sa-i las sotului lapte, sau cand se trezeste de 100 de ori pe noapte si ma gandesc ca daca i-as da lapte praf poate s-ar culca mai repede... asa ... o data-de doua ori pe saptamana. Dar... nu voi face asta probabil, mi-e teama, da' mai intreb incolo si incoace sa stiu si eu cum fac altii.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

LA MULTI ANI !!!! tuturor celor care poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de fericire

Am revenit si eu pe forum , gata am terminat cu mutatul si am instalat si netul , pana acum nu am avut deloc net de asta nu am dat nici un semn de viata , va doresc numai bine si o sa revin cu noi forte proaspete , va pup si va doresc un weekend placut tuturor

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

La multi ani si de la noi tuturor celor care poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril
Claudia,si eu cred ca seamana bine si Ioana cu Alex
Dany,ma bucur ca ai revenit.Astept sa ne scrii ce ai mai facut
Azi am lenevit,am stat la o ciocolata calda cu o prietena(vreo 5 ore),m-am relaxat si tocmai m-a invitat si sotul in oras(face sonste de ziua lui).Ioana a fost supercuminte(si-a scos parleala dupa ziua de oeri,cand a dormit ziua 2 ore adunate),Alex e la bunici la Moinesti,relaxare...
tuturor!!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani cu ocazia zilei Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril!
Gabriel de Onyxg
Dilara Gabriela de Mikycris
Dragos Mihai de sanziana27
Gabriel de alexutza_26

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput