Mamici ce asteapta al doilea copil (18)
Raspunsuri - Pagina 16
sanziana27 spune:
Felicitari prospetelor mamici, sa va traiasca bebelusii!
Cami ma bucur ca esti putin mai libera si ai revenit cu cafelele! 
Claudia frumoase creatii si superbi copii tai!
Crengu asa e si la noi cum sta sotul cu copii, cum vor la mama, le e sete, foame, fac pe ei....ceva ce numai eu pot face
Dragos adora sa stea dezbracat seara pana il imbrac in pijama si intr-o seara eram noi 3 la Tv si Dragos se distra de minune si aud in interfon ca plange David, fug, la care sotul diperat:pai nu-i pui pempersul? Nu ca plange david, vai si eu ce fac? Nu stiu, noapte buna!
Ana parca sunt faze de la noi! ![]()
Iulia zau ca cel mai greu ma descurc cu sotul
Zau ca face unele faze sa-mi atraga atentia, mai ceva ca Dragos....plus ca numara saracu' cele 6 saptamani de interdictie...![]()
Dimineata se ocupa sotul de Dragos, ii da biberonul, ca dorm impreuna, eu ma ocup de David, schimbat alaptat, apoi urmeaza Dragos.
mergem la bucatarie, pun mancarea la foc (nu gatesc zilnic), mancam noi 2. Urmeaza David la alaptat. Pe la 11,30 ies afara cu ei.
Revin il alaptez pe David si apoi il culc pe Dragos. de obicei am 2 ore de respiro, cat dorm ei sincron. Se trezeste Dragos,papa si merge la joaca in camera lui sau daca il alapez pe david vine si se uita la desene cu noi. Dupa masa il mai scoate sotul afara la runda a 2 a, daca vine prea tarziu ramane doar cu o iesire.
Suna la usa! 
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
crengu75 spune:
Aaaa, uitasem sa-i raspund Anei, ca citisem ieri si nu am avut timp sa si scriu.
Mai, am ras cu lacrimi la faza dscrisa de tine, super, super tare, imaginea sotului tau care fierbea biberoane si cu copilul sub brat e mortala!!!!!!!!!!!!
Si eu l-am amenintat de cateva ori pe al meu ca plec in oras si eu sa ma relaxez si il las cu plozii. Iar el imi zice : si ce facem cu fata? Iar eu ii zic, nu stiu, o alaptezi tu, ca ai si tu tzatze, treaba ta. Si ma ameninta si el ca lapte praf se gaseste pe toate drumurile si asta o sa-i dea si n-am decat sa plec daca nu mai pot ......Si am vazut intr-o zi la o emisiune pe unul care purta o tzatza din plastic in care ii pusese mama bb-ului lapte de mama si
ala se chinuia sa "alapteze" dar era plin de nervi.....am zis ca mor de ras nu alta. Si i-am zis ca ii cumpar tzatze de plastic , ma mulg si gata, n-are decat sa -mi tina locul macar cateva ore.
Sanziana, bravo, mi-a placut si la tine faza cu noapte buna.Ei nu se descurca 5 minute cu un copil iar noi stam cu doi + mancare+ curatenie, +, +, +, etc.
Al meu ca sa scape zice mereu: eu nu fac concurs cu tine, nu te pot egala.Da, recunosc, esti mai buna decat mine, eu as muri fara tine. Dar cine il pune sa ma egaleze????? Vreau doar un mic ajutor.
Gata, plec ca ma lungesc .....
pupicti la toata lumea.
Ada, ceva vesti si de la tine mamicuta??????
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
rromanitza spune:
Salutare fetelor!
Claudia, ai fost mortala cu facutul de kk, dar ia gandeste-te daca erai in rom!!! ala da film de actiune!!!!! Si nu numai...sa vezi nervi si ce iti mai imbunatatesti repertoriul la injuraturi!!!![]()
Analizele mele nu au iesit inca deoarece dureaza 5 zile lucratoare.....pt un pipi.....
! Mai dar stiu ca aveti talent la lampioane si ce fericire are pe fata Stefan....doar el l-a facut, nu? Despre arsuri....acum am, acum nu mai am...probabil ca depinde si de pozitia copilului... Spor la cursuri!!! Va pupam si multa sanatate! 
Cami, nu dai gargarita cea bucalata? Am si eu un crai si tot cu buclute! Sunt superbe, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de comori!! Cum ii spuneam si Claudiei, cu arsurile acum sunt acum nu-s....Eu le astept inarmata cu pastile si, clar, lapte ca am observat ca merge!!!! Va pupam! 
Ana, treaba cu desenele este o incercare mai mult pentru tine decat pt boboc! Noi avem program la televizor care nu tre sa depasasca o ora juma! Dar evitam desenele animate violente si absurde, deci traiasca Minimax!!!! Sau mai avem ceva discuri si le vizionam si pe acelea de le stim pe dinafara!!!!!!Hai ca mai ai putin!!!! 
Oana, mortal puiul cu ochi frumosi!!! Iti dai seama ce inseamna pt ei o ora de stat afara si de ce nu le place "noatia"!!! Este greu si pt noi, sa vedem cum la ora 5 juma', deja nu mai vezi lumina zilei! Dar imi aduc aminte cand eram in Moscova si acolo sunt noptile albe...ma rog...in St. Petersburg...Dar se puteau observa si in Moscova si iti dai seama ce straniu este sa te bagi in pat la 10-11 seara iar afara se ingana ziua cu "noatia"!!!!Va pupam!
Vrajitoarea, felicitari pt bb!!! Sanatate multa, laptic din belsug si mai ai de trecut un hop....cel cu starea ta...Hai curaj ca se rezolva!!! 
Amalia, felicitari pt bb Luca, si te asteptam cu ganduri la fel de frumoase ca si cele prin care ai relatat venirea acasa!!! 
Mandy, hai ca noi suntem aici si asteptam povestea!!! Felicitari!!!
Julax, sa va traiasca micuta crestina, este o superba si o cumintica, sper ca v-ati distrat de minunesi ca ati avut o zi superba!!! Sanatate rotunjoarei mici si voua!!!
Zsuzsu, cu vaccinul se rezolva dar partea cu gradi...Asa era si Dvd la prima gradi....La inceput a fost ok, dupa...urlete....Dar se vede treaba ca nu ii placea deoarece am inlocuit gradi cu alta si nu a mai fost nici o problema....Eu asa i-am inteles palnsul si ma bucur ca am facut schimbarea.... Dar poate la fel de bine sa nu fie asta pricina si atunci sa fie nevoie de rabdare mai ales din partea parintilor!!!
Fetelor, maine este o zi mare deoarece mergem la gradi...in Romania!!! Ei, sa vedem ce va fi si acolo, el este foarte entuziasmat si nerabdator sa ramana singur la gradi (fara mama si tata)!!! Este o gradi particulara, program de la 7 la 2.30 asta deoarece are cine sa il ridice mai devreme de la gradi... Si ne pregatim intens pt ziua lui, unde va invitam pe toate cu puiutii!!!!
Va pupam!!!! 
Dana,
33+, mami de David 9.11.2004
OanaRusu spune:
Intei pupam toata gashca
cu mult drag. Apuc sa citesc, de raspuns la fiecare doar in gand 
Iulia, super pozele de la botez, doamne ce mamici tinere sunteti toate, doar eu deodata cu piramidele... si zilele astea chiar asa ma si simt ![]()
Sa va bucurati de mica crestina 
Dana, bafta la gradi 
felicitari Amalia si Mendy, sa va creasca puiutzii mari si sanatosi 
Inca o data multi-multi
la cei ne-nominalizati, cu mult drag la toate mamicile, burticile si pruncutii 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
rromanitza spune:
Neata mamici!!
Azi, e prima zi de gradi...in Rom!!!! Era asa de fericit puiutul meu de parca ma simteam si aiurea!!!!
Stiu ca este bine pt el insa in sufletul meu sunt trista...cresc si deja nu ma iau nevoie prea multa de noi, devin independenti pe zi ce trece!!! Acum abia il astept p nr 2 sa ma simt si eu utila!!!! ![]()
Oana, pai cu asa copii frumosi langa tine mai ai timp sa te simti batrana?
Dana,
34, mami de David 9.11.2004
ClaudiaH spune:
Buna fetele mele dragi!
De vreme ce ma laudau fetele ca scriu mult iata ca azi ma dezmint si scriu scurt. Tre sa merg acusica la ergoterapie cu Stefan si apoi ne pregatim caci diseara e marea seara in care are loc colindul de Sf. Martin. Asa ca azi n-am timp dar o sa revin maine si cu poze. Acum am intrat sa va spun ca Lucia a primit ieri vaccin (infanrix hexa), primul vaccin, n-a fost deloc bucuroasa ci a tipat din toti plamanii. A facut aseara si febra 38,5 si i-am dat totusi un supozitor cu paracetamol desi medicul a zis cca pana la 39 sa nu-i dau nimic insa chiar mi-erra teama ca peste noapte sa nu adorm cumva si sa-mi faca convulsii sau stiu eu ce. IN rest, declaram 5610g, 59cm lungime si 39cm capsor. NU e mult dar ma bucur ca a iesit binein toate graficele, se situeaza pe la medie. Pe Stefan l-am avut mereu peste medie dar ...asta e, Lucia e mai mignona, esi fetita si e si cu 6 sapt. venita mai devreme pe lume. Medicul a zis ca e foarte foarte multumit de evolutia ei (a accentuat pe foarte) si a zis ca e foarte puternica pentru o fetita. Dpdv al dezvoltarii neuromusculare e totul in ordine, se tine super bine. I s-a parut ca ar duce capul mai mult spre dreapta decat spre stanga si m-a rugat sa o urmaresc cu atentie.
Gata, fug sa o alaptez pe Lucia si apoi plecam in oras. Va pup pe toate si abbia astept sa revin cu comentarii personalizate ca am ceva de zis, in special Oanei care m-a suparat cu aprecierile la varsta ei. Ii spun eu vreo doua cand am timp. Paaaa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
julax spune:
Buna dimineata la amiaza si de la noi!Nu am mai scris de mult la oara asta.Am cam terminat treburile si am vreo jumatate de ora pentru mine.Stau cu Ioana in living si ii mai dau suzeta la nevoie.
Multumim de aprecieri pentru poze
Oana,dar ce-ti veni cu batranetea?Eu cred ca arati foarte bine,nu te mai stresa inutil
Crengu,are sunculite din plin,dar ,e drept,au avut un start bun,dar avem si noi un merit,nu?![]()
Dana,o sa vezi tu curand ce utila te vei simti cand va veni bebe si probabil vei dori sa devina mai repede independent![]()
claudia,asteptam poze 
sanziana,Alex nu prea se joaca singur,cel putin nu in camera lui ,ci doar pe langa noi.Oricum,e super ca mai ai si 2 ore pentru tine
cami,
zsuzsu,ma bucur ca sunteti bine.Sarcina usoara in continuare
pe toate,merg sa-i dau papa IoaneiIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete
rromanitza spune:
Salve fetelor!
Ce ma bucur, Oana, ca ai reusit sa iti pui toate fetele in cap, legat de batranetea ta!!!!
Asta ti-a lipsit, acum o ai!!!! Te pup!
Claudia, felicitari pt Lucia cea luptatoare si invingatoare, totodata!!!! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa si la anul sa ne colinde si noua de Sf. Martin!!!! Sa iti povestesc ce am patit eu cu Dvd: pe la 3-4 luni, am constatat ca are capul adus mult in partea dreapta, ceea ce m-a cam speriat si am contactat medicul pediatru. Acesta m-a sfatuit sa duc copilul la masaj pentru ca nu este prea bine dar nici ceva iesit din comun! Am plecat val vartej la masaj cu speranta ca nu voi ramane cu un copil cu gatul stramb....si mai ales ca era si primul am facut o adevarata criza....!!!! Dupa prima tura la masaj, mi-am jurat ca nu o sa mai calc acolo!!! A facut copilul febra musculara la gatut si saracul, cand venea vremea sa manance la sanul meu stang, nu putea intoarce capul si incepea sa urla de foame si poate si de durere!!!! Intreband un alt medic despre acest lucru mi s-a spus ca nu trebuie sa ma ingrijorez deoarece totul este de la faptul ca muschii incep sa se matureze....si nu toti in acelasi timp!!! Dupa 2 sapt aveam din nou un copil cu gat drept si fara masaj si chinuri la supt!!! Acum frate-meu chiar mai face misto de mine si ma intreaba daca pe nr 2, o sa il mai duc la masaj!!!! 
Julax, va pupam, sa fiti sanatosi si voinici!!!! Cred ca ai dreptate, o sa fiu din cale afara de utila dar parca mai bine asa decat sa simt lipsa!!! De cand l-am dus la gradi si pana acum mi s-a parut ca a trecut o juma de zi si ca nu mai vine odata acasa!!! 
Va pup fetelor si o zi buna!!!! 
Dana,
rromanitza spune:
Neata fetelor!!!!
Unde sunteeeeeettiiiiii???????????
De ieri de cand am postat ultima oara.....nimeni! Pustiu! Nu imi vine sa cred! Haideti dati un semn de viata!
Dana,
neliaCris spune:
deci sa cred ca nu mai sunteti in strainatete?ci in ro?ar fii ffrumos ca si eu m-as intoarce dar mai am de stai vreao 2 ani.e frumos numele "david".al meu bebel se chiama cristian ionut.fetele ma mai stiu ...em intrat si eu pe aici sa ma familiarizez cu locatia cand o sa vine bebe 2 sa cunosc lumea sa nu ma simt ca o straina.si tu esti in asteptare de puiutz?
pup toata gasca chiulangioaica.rusinica...parca sunteti ca noi cand eram la scoala.chiuleam in serie iar cand vena profu gasea sala goala de se intreba daca nu a gresit orarul!!!
mami de cristian 14 martie 2008