Mamici ce asteapta al doilea copil (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mendy spune:

Buna,
Abia am revenit si eu ieri din maternitate impreuna cu comoara mea...
Vreau sa multumesc tutror fetelor care mi-au facut galerie.
Nu a fost usor dar a trecut , acum a ramas doar o amintire ........
E bine acasa..........
O sa pun si eu poze in curand...
Pupici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

felicitari...ai reusit!!!asteptam povestioara ta...sper ca nu a fost greu...
SA AI MULT LAPTIC SI PUTERE SI incredere ca vei reusi in continuare...pupici la bebici

mami de cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mendy spune:

Buna, tot eu sunt, am postat cateva poze cu printesa, printesele mele.
O sa revin si cu povestea nasterii care pe cat m-a stresat a fost chiar foarte bine....

http://community.webshots.com/album/568474141ixheGw

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

mendy, bine ai revenit!Am vazut printesa dragalasa si pe suriora ei mai mare frumusica foc!!!Si ce mareata era ea cu bebelusa in brate!!!Sa-ti traiasca printesele si sa-ti aduca numai bucurii si impliniri!!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Abia am reusit sa citesc ce ati scris,nu stiu daca voi reusi sa raspund fiecareia,imi cer scuze de acum
Claudia,esti fantastica cum reusesti sa raspunzi mai mult decat complet fiecareia si ai timp si pentru casaAm vazut si pozele,ce repede a crescut Lucia,parca seamana cu Stefan
Ana,sper sa terminati curand cu renovatul si sa fiti multumiti si felicitari pentru felul in care rezisti cu pedeapsa(pentru amandoi se pare)
Amalia,Dianafelicitari pentru oile minuni din viata voastra
Mendy,ai niste printese frumoase focAsteptam povestea nasterii
Cami, dovlecelul, gargarita si pe tine
Crengu,m-a amuzat si pe mine faza cu sotul.La multi ani pentru grasunica de luni care e astfel datorita lapticului tau
Onyx,bine ai revenit!Poate scrii mai des
Oana ,si Alex la fel spune,,noapti,, cu accent imposibil de redat in scris.Si-a dat drumul la vorba foarte mult in ultimul timp.Ma bucur ca sunteti bine
Sanziana, cum reusesti sa te descurci cu 2 copii asa mici.Mi se pare greu cu dormitul la pranz,cu iesitul afara,hmmm,dar cred ca daca te organizezi bine...Oricum,nu e usor
Dana,am uitat la ce vroiam sa-ti raspund
am avut si noi botezul sambata si scoaterae din mir duminica.Totul a decurs bine,am avut si vreme buna.Acum uploadez pozele de sambata,pe cele de duminica nu stiu cand voi reusi sa le postez.E greu cu administrarea timpului,asa ca va admir inca o data pe cele care reusiti sa postati si sa va ocupati de bebe si de treburile casniceIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Uploadez acum si pozele de duminica,caci nu stiu cand voi mai avea timp.si mi-e un somn...Asta mica doarme de la 22.30 si sper sa doarma bine sa ma odihnesc si eu putin.Ce tarziu e...Revin cu linkulIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Poze botez
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata fete cucuiete.

Claudia succes la pediatru si abia asteptam noutati despre Lucia.

Crengu ... majoritatea baieteilor de varsta asta vor sa fie batman sau spiderman.. asta e ok sa vezi cand mai cresc. Avem niste prieteni si au un baietel de 7 ani si anul asta a vrut sa fie ... schelet..

Ana...incapatanati amandoi huh? da imi place ca nu te lasi..imi si imaginez cum dadeau in clocot toate cele

Mendy scumpe foc printesele.. Bine ai revenit si refacere rapida.

Iulia sa va traiasca micuta crestina ca tare dulce e..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salut mamicilor
in sfarsit am apucat sa intru si eu sa va mai povestesc de noi
suntem in sfarsit bine, am scapat cu greu de raceala
deocamdata am lasat baiatul sa stea acasa sa pot sa-i fac vacinul de 2,6 ani- bineinteles cumparat de mine, ca sanepidul nu mai are bani de vacinurile gratuite
maine sper sa-i facem vacinul si de luni incepe iara calvarul de fiecare dimineata- adica plansul ca nu vrea la gradinita
in rest eu evoluez cu sarcina, saptamana viitoare ajungem la jumatate
am vazut ca ati mai scris - ma apuc sa citesc din urma si mai revin

19+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

varsta bb2
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Julax, ai o printesa minunata, mi-a venit sa rad ca am vazut la botez slaninuta de pe spate.Asa are si iepurica mea.Doar au fost doua buldozerase la nastere, nu? Foarte frumos si costumasul de printesa de a 2 a zi si tortul.

Mendy si tu ai doua printese superbe. Mi-a placut aricica mica dar si fetita mare e frumoasa foc. Unde esti tu? Vreau sa te vad si pe tine.

Cami, supertare faza cu scheletul. Si al meu are 2 schelete cu care se joaca toata ziua. Dar costum inca nu mi-a cerut, doamne nici nu m-as fi gandit la asta.

Fetele, revin ca-s super aglomerata.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput