Mamici ce asteapta al doilea copil (18)
Raspunsuri - Pagina 14
ClaudiaH spune:
Am terminat cu felinarele. Am facut poze bineinteles. Aici puteti vedea "minunile creatiei" si inca vreo cateva poze de pe acasa si cu Lucia, si cu Stefan... Pupici, fug sa pregatesc masa de seara. Paaaa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
onyxg1998 spune:
Buna, fetele mele dragi
mi-a fost tare dor de voi, dar nu mai aveam internet acasa asa ca n-am putut sa va mai scriu.
Cum mai sunteti?
Noi bine, crestem din zi in zi, acasica, si fericiti. In rest toate bune, cat de cat.
Pupici
Amalia spune:
Veste buna...s-a nascut LUCA GABRIEL, 3 kg, 50 cm, scor Apgar 10, vineri 31.10.2008, ora 3:20 .
Si mami si bebe sunt sanatosisi fericiti!![]()
De duminica am venit si noi acasa, dar cum ieri s-a terminat vacanta si David s-a intors la scoala, am revenit "in forta" acasa!. Oricum am fost o mamica prevazatoare...am nascut dupa ce am terminat de calcat copilului hainele pentru saptamana asta de scoala si dupa ce si-a terminat lectiile!
Sunt o fericita...ma simt ca intr-un carusel...nici eu nu stiu ce simt mai intai..oboseala, fericire, implinire..
Puiul mic e dulce foc si o iau cu maaare drag de la capat. Fratiorul lui e tare incantat de el, se implica in tot ce facem pentru el si e mandru ca are un frate! Se minuneaza de el in fiecare clipa si ar sta, exact ca si mine..sa se uite minute in sir la el, sa-l contemple cand doarme!
Ne luptam deja cu colicile din prima zi si nu dormim asa bine noptile, dar daca suntem sanatosi, suntem fericiti!![]()
Va pup dulce si va las "cadou" si pozicile calde!
http://community.webshots.com/album/568454635IoHVtt
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel
CamiM spune:
'Neata si poftiti la
-
- ia te uita doi pui mici nou nouti..![]()
Amalia felicitari

!!! sa va traiasca micutul .. e dulcel foc. si asa mic si delicat..

Vrajitoarea(Diana) felicitari si voua

si sa va traisca micutul!! Refacere rapida si abia te asteptam sa mai povestesti despre voi.
Ana merci
si nu uit ca ne esti datoare cu povesti haioase despre sotul tau..
Cum merge cu "pedeapsa". asta pare mai mult pedeapsa pentru mami..decat pentru copil..![]()
Claudia multumim
si ai dreptate cu costumul dar sincer asta il aveam de anul trecut si cum inca ii era bun nu am mai cumparat altul..mama rea!! Azi am trecut pe la reducerile de Halloween si i-am luat costum pentru la anul..iar Sabina va deveni gargarita..
Super dragute pozele, Lucia pare asa mare. parca ieri abia se nastea si iata gata domnisoara si cu o fatzuca de ingeras dulce foc. Foarte simpatice lanternele..
iar faza cu caca...LOL am fost si noi in situatie... un copil de 2kg a facut un kk de 5!!![]()
Crengu sar'mana
,si hai sa ne plangem impreuna pe umar ca eu incerc de o saptamana sa imi fac o pedichiura, de epilat nu mai vorbesc ca deja imi creste parul pe picioare in contratimp ca nu apuc nicodata sa le fac pe amandoua odata.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
revin ca am trimis inainte din greseala:
Onyx bine ai revenit, mai povesteste despre voi. Ce mai fac dragalasii tai?
Oana, Mada, Dany, Julax,Ada si restul chiulangioacelor suntei ok?
pentru toata lumea si o zi super!!
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
ClaudiaH spune:
'Neata!
Amalia, bravo mamico!!!! Felcitari! Sa-ti traiasca puiutul si sa fiti fericiti cu totii! Ce fericita esti tu intre trei barbati! Sunteti frumosi cu totii. Asteptam mai multe povesti.
Cami, si aici se sarbatoreste Haloweenul asa imprumutat de la americani si deci inca nu se sarbatoreste in masa. Anul asta nu i-am luat lui Stefan costum, poate la anul...
Eu am martea si miercurea cursuri asa ca de azi... cam putin timp pana joi. MAine dimineata insa am si programare cu Lucia la control si vaccin la pediattru. Daca reusesc intru sa va spun ce rezultate vm avea. Pana una alta, va pup pe toate si va urez o zi frumoasa!
ClaudiaH spune:
Onyx, felicitari!!! Sa fiti sanatosi! Vad ca sunteti deja mari. Frumoase pozici. La mai multe! Asteptam mai multe povesti. (Ti-am scris de ieri un mesaj dar se pare ca s-a pierdut in neant si abia acu' am observat).
crengu75 spune:
Salutare !!!!!!!!!!!
Amalia, sa fiti sanatosi si fericiti!!!!! Sa-ti traiasca comoara!!!!! Crestere usoara si mult laptic!
E tare scump puiul tau, mi-a placut la nebunie poza aia in care sta asa de incuntat la tzatzi. Este durere.
Si tu esti foarte tinerica si frumoasa. Eu nu cred ca te-am mai vazut pana acum in vreo poza. Sunteti frumosi toti si tati foarte devotat, nota 10.![]()

Onyxg, bine ai revenit, sa-it traiasca si tie puiutii!!!!
Claudia, foarte fain lampasul, frumoasa si mare si Lucia. Am vazut si chestia de invatat sa mearga . Mi-a placut si spatiul ala de joaca in care sta Lucia, am si eu asa unul, alte culori dar si a mea sta acolo si da cu manutele desi nu prea le nimereste deocamdata.
Intinde mana, o fixeaza cu privirea si apoi o aduce incet spre ochi ..si ..poc...se loveste peste fata. Vai, e mortala.

Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
crengu75 spune:
Amalia, am uitat sa te intreb, ce e cu firul ala legat de micut?
Cami, pupici multi la frumoase. Al meu cupil ar vrea un costum de batman( am scris bine?) sau spiderman. M-am epilat ieri!!!!! Yes!

Claudia spor la cursuri.
restul?Sanziana, Ana, Dany, Oana, Julax etc........
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
ana_a spune:
vrajitoarea felicitari pentru bebelina! Refacere rapida iti doresc si sa vi sa ne mai scrii despre tine!Varsa tot aici si trece depresia!!! Suntem aici sa te ascultam!
Amalia, felicitari si tie pentru baietel!!! Am vazut pozicile!Sa va traiasca si sa scapati de colici!!!
Onyx felicitari pentru baietel!Ma bucur ca ai revenit!Te asteptam mai des pe la noi!!!
Claudia, vazut pozele cu felinaru!Luat modelul si cat de curand executam si noi ![]()
Si fetelor...DAAA se poate si fara desene! Ieri doar o data a intrebat de ele...i-am spus ca ramane cum am stabilit, o saptamana fara ele...si gata.
In schimb...m-am jucat cu el de-a ferma de animale...am iesit pe afara cu ceasul power rangers sau cum so fi chemand....si a facut o balaceala mai prelungita "in apa adanca" cu jucariile. Dar eu zic ca merge treaba....si pana sambata nu mai este asa de mult ![]()
Cu sotul? hai sa va zic daca tot am timp, Matei doarme.
Ne-am certat vineri dupamasa, ma rog...dintr-un motiv pueril,...de...io inca sunt varza cu hormonii si imi sare tzandura de la orice...numa ce ma trezesc suparata si nervozata si asta al meu este genul care nu stie cum sa ma imbune cand sunt ofticata...in fine...ma enervez io asa ...rau de tot, ies cu matei in curte si il dau lui si-i zic :Ia tine un pic copilul" el il ia si eu ies pe poarta afara si dusa am fost!!Am plecat la o prietena, 2 case mai incolo la o poveste sa-mi treaca nervii. Am stat cam o juma de ora. Cand m-am intors, usa incuiata. Dau si bat la usa...nimeni nu-mi raspunde...no, zic, astia s-au dus undeva cu taxi si m-au lasat in slapi in fata usii...in final, deschide sotul geamul la bucatarie si ma intreaba "ce vrei?la ce ai venit?" Hop...zic, l-am suparat
io..."pai cum de ce am venit?" in final, deschide usa, era incuiata si sus si jos, plus cheile bagate in partea de jos, in caz ca am cheie sa nu poci deschide usa
Stefan era la desene, Matei era sub brat la Paul maraia plictisit iar el cu o mana tinea copilul si cu alta mesteca in biberoane. A pus la fiert biberoane si tetina si era o cutie de lapte praf pe masa gata sa o desfaca sa prepare si lapte praf ca masa copilului denaturata a fugit de acasa si ia lasat balta pe toti 3!!!
Era asa haios si disperat ca fierbeau alea in draci acolo, si apa de lapte, si biberoanele si copilul maraia sub bratul lui, ma bufnit un ras de nebuna numa abia m-am abtinut sa nu creada ca am luat-o pe ulei
. Ah...si cand a deschis usa mi-a zis ca "alta data cand mai pleci asa sa te intorci cu un avocat"
pe motiv ca i-am parasit....
In fine...a trecut...pana data viitoare cand mi se suie mie nervul la cap
mda...hormonii astia...
Gata, sa trezit manzul!Fug sa-l schimb si sa iesim un pic afara.
pana la reauzire numai bine!!!
Ana - mami de
Stefan (19 august 2004) si
Matei (14 iulie 2008)