Mamici ce asteapta al doilea copil (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Rromanitza, am postat in acelasi timp acu' am vazut mesajul tau. Super tare ca n-aveti probleme cu fructele si legumele! Te invidiez. Cat despre preeclampsie, ia si te linisteste, si asteapta sa vezi toate analizele, multi medici se pripesc cu diagnosticele probabile si baga mamaele in sperieti. Sa speram ca totul o sa fie bine. E super faptul ca bebe creste bine. Si Lucia mea la 34 de sapt a avut 2420 si uite ca i-a fost de folos. Sarcina usoara mai departe si calmeaza-te! Imi pare rau ca despre arsuri nu stiu nimic, n-am avut ca ti-as fi raspuns mai demult. Asa ca iti urez si tie un week-end placut si te astept cu analize bune.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Raportam si noi cu mare mandrie 6400 gr si 60 cm .Si asta doar cu laptele meu.Fetelor, nu-mi vine sa cred, sunt tare happy, va dati seama? Din laptiucul produs de mine a crescut fata, nu-mi vine sa cred.

Ana, dar de ce s-a retras Mada? Sper ca nu s-a suparat pe noi.O asteptam cu vesti.
Si ma bucur ca Matei este mai bine. Mama, ce mult ai scris, ai avut ceva spor.
Si al meu e la faza de intrebari. Tot asa , tot felul de intrebari, dar nu am eu talent la scris sa va relatez.

Asta mica rade, gangureste, o iubesc de mor. Si este asa de dulce fetitza mea draga. Maine implineste 3 lunitze!!!!!!!!!!!

Cami, doar atat? ....Boooo?.... Sper ca nu te-am stresat eu cu sarbatorile de iarna. Promit sa nu mai aduc vorba.

Hai sa va zic ceva comic. Sotul meu cam trage chiulul la stat cu fata. Si una -doua , dupa ce o tine vreo 5 minute ,imi spune...." vreau la mami, imi este foame". Imi vine sa mor de ras, si acum cand scriu, el tine fata in brate si tot vorbeste singur, ca pentru el, dar ca sa aud eu......."vai ce foame imi este, da, da vine mami, vine mami..." si se uita cu coada ochiului sa vada daca am auzit. Ce smecher este!
hai ca deja este disperat.......am plecat.....pupam fetele!!!

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

am fetele toate si puiutzii
Ne-a mai trecut din raceala dar ma chinui sa recuperez din restantele de prin casa - stranse in ultimele 2-3 luni.

Mortal Stefan, Ana, abia astept sa inceapa si Paul...
Ma distreaza ca mai nou Paul e impresionat de "noatia" (noaptea) zice tare hazliu accentuand pe rand "noa" si "tia" - ne tot spune ca nu-i place, nici mie nu-mi place ca s-a scurtat ziua insa el cred ca a observat ca nu mai poate sta atata afara de cand ziua tot scade - in concluzie, nu-i mai place defel "noatia".

Tare as vrea sa pot raspunde la fiecare - mea culpa, nu-s in stare... doar seara tarziu prind cate putin pe la calculator si atunci ma stradui sa citesc repejor si sa fug sa ma culc....

cu mult drag la toata trupa de mamici, burtici si bebelashi

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata!!
uff...greu domnule cu timpul asta.. si zilele astea Sabina s-a hotarat sa doarma iepureste asa ca cel mai mic zgomot o trezeste si ma tine pe mine de garda..
eh... dar sa nu ma mai plang atata hai mai bine sa va arata ceva dragutz:
dovlecica si gargaritza

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

maii... ce pustiu aici in weekend..
hai ca dau o luta calda..

Si pana nu uit: cu scuze pentru intarziere:
la multi ani Bogdan Andrei de Dodo_pui

Claudia multumim mult pentru idei, super bune de tinut minte si de pus in practica

Rromanitza cum mai stai cu arsurile? la mine mai treceau cu lapte rece sau inghetata.. hai curaj ca mai e putinel.

Oana grozav Paul cu "noatia"..

Crengu hai fi serioasa, nu ma stresez eu asa repede... stii doar ca imi sunteti dragi si nu scapati asa cu una cu doua de moi dar acum am cam fost la inghesuiala.. si sa stii ca am inceput sa intru in febra sarbatorilor.. abia astept sa fac pomul.. la noi se pun pariuri cine il darama prima: Sabina sau Sofia..
Mi-a placut povestea cu sotul tau, asa si al meu mai gaseste tertipuri din astea sa se fofileze Mai nou imi zice ca nu mai sta pe langa mine ca de cum il vad ii gasesc o "misiune".
si felicitari pentru "gasunica" papacioasa.

Felicitari si pentru bebe David dulce si papacios de Sanziana.

Amalia in caz ca inca mai sunteti in formula 2in1 abia asteptam vestea cea mare.

Ana spor la treburi.M-ai omorat cu imitatul personajelor din desene si cu seria "de ce"-urilor

Mada si sper ca sunteti ok.

gata asta e prima parte de foileton, va pe toate si ma duc la nani ca-i tarziu si deja am ras o gramada de bomboane din colectia fetelor de la halloween.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

crengu, ma bucur ca bebelina este grasunica si creste asa de bine cu lapticul de la mami!!!

Mada nu sa suparat da cre ca ne tine pi jar, noi o asteptam sa ne dea un semn di viata sa videm ca ieste oki elnglezoaica si cu ase mesaj sigur nu se lasa fara sa ne salute! Ai grija ca se gata capitolul si cine ni-l mai incepe pe celalalt????
glumeam ofcourse!

bei...io ma bucur ca v-au placut povestile mele insa....va spun drept si cu mana pe inima...dau pe Tom si Jerry pe orice alt personaj fie el cat de fioros!!! Ca estia doi mi-au mancat saptamana trecuta toti nerviii!!! mama lui de copchil!

Insa...sambata a pus capat la toate cele si io mama denaturata si capcauna am fost nevoita sa pun si io capac pe TV si pe desenele cu pricina + orice alta forma de desen animat!!!pentru o saptamana intreaga! Asta este...mi-am facut-o cu mana mea!Am lansat regula si acu tre sa ma tin de cuvant! Si ia ghiciti cine na putut sa savureze cafeaua duminica dimineatza???ei bine...io!!! Si cine na avut vreme sa respire???sa faca dus, sa se uite pe pereti sau sa ceteasca in forum???da...tot subsemnata care a trebuit sa substituie respectivele desne animate care erau numa bune cand masa copilului isi bea cafeiul linistita...na! acu o saptamana intreaga am activitate berechet, anume sa distrez copilul cel mare din dotare! Dar sper sa iasa ceva bun din treaba asta si dupa o saptamana sa-i dau voie cu program strict la minimax.
greuuu....

Oana, grozav Paul cu "noatia" s-au prins ei ca se intuneca mai repede!

Cami, mortale dovlecica si gargarita!

Si la noi s-au organizat petreceri cu deghizari insa noi am ratat...asta imi trebuia!Sa-l fac pe Stefan sa creada ca este normal sa umble asa deghizat...io cred ca nu mai scapam vreo 3 ani de un astfel de costum...si asa tot eu mama nebuna i-am aruncat ultimul costum de nu stiu ce om cu foc pe cap...offf oare este el normal si eu nebuna???

crengu, mortal sotul tau!!las ca daca am timp, va povestesc ceva haios si cu sotul meu numai sa aveti chef si timp sa cititi

Claudia, pupam pe Lucia! Si Stefanelul vostru o sa va innebuneasca cu "de ce-urile" insa va mai trebui sa astepti nitel!Ia uite ca al meu are 4 ani asa ca...rabdare!!!rabdare!!!pana atunci sa-ti faci lectiile ca de te ia prins surprindere patesti ca mine! nu stii ce sa zici, o dai in balbaiala si rade copilul de tine

rromanitza, si eu am avut arsuri...ma ajutat carbunele medicinal.

sa trezit al mic...nici nu ma mira pentru ca am oameni la lucru, izolam cu polistiren casa (nu stiu daca v-am spus) daca ma repet...iertare!neuronu...
Asa, deci izolam si din aceasta cauza este galagie de bormasina si ciocaneli si alte dastea...si copilul doarme iepureste...

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

buna .am nascut si eu ,daca va mai amintiti de mine.a fost fff greu ,a doua cezariana si cu anestezie partiala.nu mai vreau sa-mi amintesc.fetita e bine deocamdata ,si aandrei la fel ,eu tot nu imi revin din atacurile de panica sau ce-or mai fi.de asat nu am mai sris.va pup.

Mergi la inceput

BUna fetle!
Crengu, bravo pentru papusica grasunica! Succes cu alaptatul in continuare! Simpatic sotul tau! Cum stiu ei barbatii sa se fofileze uneori!
Oana, si Stefan al meu gaseste noaptea nu prea simpatica. Era obisnuit ca atunci cand incepe sa se intunece vine ora de culcare. NOi ii spuneam: uite e intuneric afara, e deja ora 8, e tarziu. Acum cand vede ca e intuneric striga disperat: "o nnu! e deja 8, trebuie sa ma culc!" Iar noi incercam sa-i explicam ca desi e intuneric inca nu e 8 chestie care-l cam nedumereste putin.
Cami, m-am topit vazand micutele petrecarete. Una mai dulce decat cealalta. Ccred a Sofiei i-ar fi stat bine si cu un costum mai nazdravan, gen spiridus ca are asa o privire ghidusa....
Ana, stiu cum e cu tv-ul. NOi avem limita la maxim 90 min. pe zi iar in weekend ceva mai mult uneori si alteori deloc, in functie de cum avem programul. Noi chiar radem pe tema asta si zicem: "si-acum parintii o sa se bucure de putin respiro iar copilul o sa beneficieze de un program intens de spalare a creierului". Eu cel putin chiar ma simt vinovata ca il pun la tv. Dar uneori chiar nu mai pot si-mi vine sa-l rog pe pediatru sa-i monteze un buton de "shut down" da' stiu ca nu-i posibil asa ca dau drumul la tv. Insa pentru a scpa putin de sentimentul de vina pentru abandonul copilului in fata tv-ului ii inregistrez desenele animate pe care le consider eu educative si i le pun atunci cand am eu nevoie de timp liber. Macar asa ma sigur ca nu vede nici un monstru nici o batalie, nici un pic de violenta. Din fericire receptionam prin satelit programe ca "Disney Playhouse", "Disney Chanel" etc. sk am de unde alege desene de calitate. Mai imprumutam dvd-uri si incercam cat posibil sa-l tinem departe de lumea monstrilor animati. Stiu ca intr-o zi nu vom mai putea dar...
Vrajitoarea, felicitari! Crestere usoara si ce sa zic, fruntea sus, lasa temerile de o parte si mai treci pe la noi!!!!

Noi suntemm cat se poate de bine. N-am reusit sa ajungem la balci pentru ca a plouat tot week-endul o ploaie marunta si rece.Duminica am fost la biseica unde am fost dezamagiti de discursul mitropolitului. Slab, ne asteptam la mai mult. Preotul care slujeste de obicei are niste discursuri de 5 ori mai bune dar... asta e, si in lumea preotilor functia nu are intotdeuna de-a face cu priceperea si talentul. Apoi am fost la Burger King ( rivalul lui Mc Donalds) ca-i deja traditie sa-i facem pe plac lui Stefan care sta cuminte la slijba in asteptarea meniului fast--food cu jucarie. Lucia ne-a pregatit o surpriza de proportii insa si a facut caca chiar acolo (ca de obicei dupa vreo 7 zile). Asa ca s-a umplut toata. Nici nu stiam cum sa o curat ca era de la subtiori si pana la genunchi si pe fata si pe spate toata o crema galbuie. am dezbracat-o complet apoi a luat-o tat-su de subtiori, am curatat-o pe spate, am curatat si dezifectat masa de infasat, apoi am pus-o pe masa, am curatat-o si pe partea anterioara si am imbracat-o apoi cu alte haine. M-am enervat ca astia nu aveau apa calda la camera de infasat ca as fi spalat-o. Apoi m-am linistit si am zic merci ca macar aveau masa de infasat mare, cu dezinfectant si servetele la dispozitie ca altfel nu stiu ce m-as fi facut daca eram in masina sau altundeva. Noroc ca aici cam au pe la toate restaurantele, magazinele, etc. camera pentru infasat cu cam tot ce-ti trebuie. Nu-mi venea sa cred ca asa un ingeras de fetita poate sa produca atata rahat. Dar... asta e, face si asta parte din placerea de a fi parinte. Hai ca v-am lasat acum, ma duc sa vad ce mai deretic prin casa ca acus tre' sa plec sa-l iau pe Stefan. Va pup pe toate! Paaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Cami, am vazut pozele , superbe, mi-am clatit ochii si cu celelalte din albun. Vai ce frumoase fetite si scumpe foc cu costumele.

Ana, asa patesc si eu, cand dau pedepese, nu ma arunc la perioade asa lungi, ma gandesc intai la mine ( mama denaturata, stiu) si ii spun ca nu-l las o zi la calculator de ex. M-ai facut sa rad cum te chinui tu sa-i umpli timpul. Mai, adevarul este ca nu putem fi cu ei 100% din timp, mai avem si treburi, mancare, spalat, curat, ca tot pentru ei facem. Si cand sa bem si noi o cafeluta pe tihna........Eu nu prea reusesc sa stau si eu putin degeaba si ma relaxez, de ex.
Acum ma chinui de cateva zile sa ma epilez, sa arat a femeie, ca Doamne iarta-ma, vorba aia..."cum e ursul pe schinare , asa-i mandra pe picioare". Si tot nu apuc mai fetelor, si va jur, nu stau o clipa degeaba.
Off, daca ar veni si sotul meu mai repede de la munca......ca nu am nevoie de slugi prin casa, gen bone si altele, dar daca ar veni el mai repede, ar sta cu fetitza si eu as mai face cate ceva si pentru mine.

Claudia, am murit de ras cu caca lu' aia mica,
te cred ca te-ai enervat rau de tot, eu ma enervez cand vad asta acasa, d'apoi prin oras. La noi nu gasesti mese de infasat neam, in masina sau in carut frate, iar acum iarna e nasooooooool rau de tot.
Face copilu' caca......fuga repede acasuca.

Claudia, sotul meu lucreaza pentru o firma nemteasca care are un SRL in Romania si mi-a zis ca la nemti se sta doar 6 luni acasa cu copilul si se plateste ,nu stiu cum, tare putin. Asa este? Si cam pe unde vine locul in care stai tu? Firma lui are sediul in Munchen si in mai 2009, se face o reuniune cu toti salariatii si cu fameliile lor, si vom merge si noi cu catel, cu purcel. Poate as putea sa va vedem, teoretic, ca practic, stiu, distantele sunt uriase.

Pupacim fetele frumoase + bebeii din dotare.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Crengu, ar fi super fain sa ne vedem da' de la Munchen si pana la mine in Oberhausen mai golesti un rezervor de benzina. NOi suntem in nord vest spre Olanda. Asa ca... Cat despre cat si cum se sta acasa aici, nu-i adevarat, se poate sta acasa 3 ani, difera sumele primite. Primele nu's cate saptamani primesti salariul intreg apoi pana pe la 6 luni parca 85% si apoi dupa 2 ani mai scade ceva. Dar ideea e ca-ti pastreaza postul timp de 3 ani. Eu nu am lucrat asa ca nu primesc decat un an de zile cate 300euro pe luna plus alocatia de 154 iar dupa un an doar alocatia pe care o primeste pana la 18 ani, aceeasi suma. NU stiu exact procentele sau sumele pentru ca nu am lucrat si deci nu m-a interesat prea mult. Oricum aici totul e destul de personalizat, totul se ia in functie de venituri, cu cat esti mai sarac ai mai putin de platit cu cat esti mai bogat cu atat platesti mai mult (impozite, gradinita, etc.)

Mergi la inceput