Mamici ce asteapta al doilea copil (18)
Raspunsuri - Pagina 20
kay spune:
va rog, aruncati un ochi www.hotnews.ro/stiri-5085515-ultim-efort-pentru-sonia.htm" target="_blank"> AICI sau pe forum la noi, AICI sau AICI
Daca puteti, dati mai departe !
Va mutumesc !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
danybv spune:
hai ca incep sa monitorizez paginile acum fiind pe aici singurica imi fac de cap
, Andrei a dormit de la ora 18 pana la ora 24 si acum se joaca pe langa mine , va dati seama ce zi perfecta am avut de am dormit in halul asta 
am jurat ca numai dorm dupa amiaza cat traiesc eu , mai bine prefer sa ma tarai ca rama de somn decat sa stau ca o huhuruza treaza
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
rromanitza spune:
Neata mamici!!!
Doua-trei zile lipseste omu' si voi va faceti de cap!!!!!
Hai ca va raspund si eu mai din urma dar acum merg la o cafeluta....chioara....doar culoare si miros ca in rest.....
Va pup!!!
Dana,
34+, mami de David 9.11.2004
danybv spune:
buna dimineata fetele 
Vai dar ce liniste pe aici , uitati va servesc cu o cafeluta
desi rromanitza a fost inaintea mea , ea deja o serveste ![]()
Am reusit sa adorm copilul azi dimineata pe la ora 2 si m-am pus si eu la somn , m-am odihnit pana la ora 8:30 , deci e bine , sunt fresh ![]()
va astept pe forum sa vorbim 

danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
SimonaMami spune:
Vreau si eu la voi! :)
Simona, mami de Eric Christian (02.03.05) si
+ 19, DPN 08.03.09
danybv spune:
SimonaMami bine ai venit la noi , sper ca te vei simti bine aici 

Scrie repede cele 10 mesaje ca sa nu mai apara mesajele moderate ci sa apara in timp real . Sarcina usoara iti doresc si sa-ti traiasca bebe Eric Cristian
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
ClaudiaH spune:
Multumesc mult pentru raspunsurile legate de ceai! Pe cutia mea nu scrie nimic legat de cat se recomanda. In genere, beau cam doua cani dar am si zile in care nu beau deloc ca efectiv n-am timp sa-mi fac.
Dany, ce domnisoara mare e Maria!!! (am tras un ochi prin poze) Offf, maine poimaine e si galushca mea mare si parca-mi pare rau desi imi doresc s-o vad mergand pe piciorutele ei. SA fiti sanatosi sa va bucurati de ei!
Oana, felicitari pentru balerina grasa!
Glumesc, sa nu te superi, te rog! Astept poze. Stii ca io-s fan ardeleni.
Cami, chiar esti necajita de nu mai vii pe la noi. Initial am crezut ca-i doar asa o mic suparare de genul celor cu care ne confruntam zilnic dar vad ca pare sa fie mai groasa treaba. Oricum, nu ne spui nici noua? hai ca noi suntem aici ca sa te sustinem indiferent ca buboiul e soacra, sotul, copilul, vecinul sau stiu eu ce complicatie la job/scoala. Hai zambeste si te asteptam sa dai o cafea americana.
Noi... n-avem noutati. Inca astept ca Lucia sa-si fac program de somn de toata noaptea insa... degeaba. Continua sa se trezeasca cel putin o data pe noapte sa pape. Sunt nopti in care vrea sa suga din doua in doua ore. Si nu ma reped sa-i dau san, o las o vreme cu suzeta dar cand vad ca dureaza juma' de ora in care nici nu se trezeste ci doar maraie nervoasa tragand cu spor din suzeta ma las pagubasa si o pun la san; suge max. 10 min si adoarme. Apoi peste alte 2 ore iarasi. Si mi-e ciuda de mor ca adorm si eu; poate ar trebiu sa ma scol si sa ma tin de ea sa suga ca lumea sa se sature ca sa nu se scoale iar da' m-ajunge si pe mine oboseala ca ziua nu dorm pic. In fine... ma consolez cu ideea ca mai devreme sau mai tarziu o sa doarma ea toata noaptea ca doar n-o sa vrea sa suga si la 5 ani. Hai ca fug sa-mi fac temele la germana ca diseara iar am curs. Va pup, pa!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
SimonaMami spune:
Multumim mult de primire :)
Ma bucur sa gasesc aici atat de multe mamici si viitoare mamici!
Sa fim toate sanatoase, si cu pici sanatosi, frumosi si norocosi!
zsuzsu spune:
salut mamici
sa nu ma dati disparuta nici pe mine, dar am avut o perioada foarte plina
dar acum anunt ca suntem bine, dani in sfarsit merge iara la gradinita,de luni, si sper sa reziste mai mult decat pana acum- bineinteles tot printre urlete
si cu sarcina e totul bine, am ajuns la jumatate, si anunt cu mare MARE bucurie ca o sa fie o FETITA, dupa cum mi-am dorit eu enorm de mult
si o sa o cheme Iulia Petra
eu sunt in 
20+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
poze cu noi
ClaudiaH spune:
SimonaMami, bine ai venit! Scuze ca nu ti-am remarcat mesajul din prima! SArcina usoara!
Zsuzsu, felicitari pentru fetita!!! Sa fiti sanatosi cu totii! Sarcina usoara in continuare si te asteptam mai des.
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008