Mamici ce asteapta al doilea copil (18)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH
...
Oana, felicitari pentru balerina grasa! Glumesc, sa nu te superi, te rog! Astept poze. Stii ca io-s fan ardeleni.

tare-s mandra de kilele ei de ale mele nu-s deloc da' ce sa-i faci vine ea vremea dietei....
Citat:

...
Noi... n-avem noutati. Inca astept ca Lucia sa-si fac program de somn de toata noaptea insa... degeaba. Continua sa se trezeasca cel putin o data pe noapte sa pape. Sunt nopti in care vrea sa suga din doua in doua ore. Si nu ma reped sa-i dau san, o las o vreme cu suzeta dar cand vad ca dureaza juma' de ora in care nici nu se trezeste ci doar maraie nervoasa tragand cu spor din suzeta ma las pagubasa si o pun la san; suge max. 10 min si adoarme. Apoi peste alte 2 ore iarasi. Si mi-e ciuda de mor ca adorm si eu; poate ar trebiu sa ma scol si sa ma tin de ea sa suga ca lumea sa se sature ca sa nu se scoale iar da' m-ajunge si pe mine oboseala ca ziua nu dorm pic. In fine... ma consolez cu ideea ca mai devreme sau mai tarziu o sa doarma ea toata noaptea ca doar n-o sa vrea sa suga si la 5 ani. Hai ca fug sa-mi fac temele la germana ca diseara iar am curs. Va pup, pa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Asa sper si eu ca pe la 5 ani sa nu mai suga Ana are si nopti cu o singura trezire (pe la 4-5) dar azi noapte iar mi-a facut program de revelion... mai nashpa e ca daca ma "tzatzaleshte" asa peste noapte (adica nu suge ca lumea) peste zi sunt varza....
Las' ca trece!

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

bun venitSimonaMami

Fac capitol nou indata, si te trec in listutza

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Poftiti la capitolul 19