Pepenasi de iulie-august 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 3

bobitamica spune:

CAPRIOARA....merci...intr-adevar e o scumpa de fata,dar si Ilincuta e o scumpete de fetita.
De fapt m-am uitat si eu la toti pepenasii si sunt cu totii foarte dragalasi.
Noi acum ne pregatim sa iesim afara pentru ca fetita vad ca a mancat mai devreme. Mergem in parc, poate ne vedem cu DARA.
Va pup,
Bobitamica mami de Suri

bobitamica spune:
 DA, ANKA....ai dreptate....folosesc Mozila...stiam eu ca e ceva in neregula. 
Acum fug ca tipa Suricica

ana_a spune:
 Salut!
BOBITA vad ca ankalaura mi-a luat-o inainte 
 exact asa vroiam eu sa iti spun sa faci pentru bold. Si la fel poti sa faci si pentru culori de exemplu [ red] cuvantul [ /red] fara pauza ofcourse. sau [ :D] si iese omuletul ranjit...etc.Eu folosesc modzila si nu pot sa bolduiesc la fel ca si tine.
am citit tot dar nu am timp sa scriu decat pe scurt
am vazut si eu pozele cu Codrin care a crescut mare!
si eu sunt contra premergator
mai revin sa trezit manzul
Ana - mami de Stefan  (19 august 2004) si Matei  (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan ![]()
Matei - poze

Kimmy spune:
 Vad ca ma lasa Timi,asa ca mai scriu putin
Ooka bine ai venit!
Azi m-am hotarat si eu sa-i dau suc de morcovi,l-am facut,intre timp a adormit Timi,asa ca mai trebuie sa fac o tura cand se trezeste.Ii dau doar 2-3 lingurite azi,sa vedem cum se impaca stomacelu,si nu cumva sa fie alergica sau ceva...
Declar si eu,ca sterilizez tot mai rar,ieri le-am fiert,si s-au facut titi titi,in rest,sterilizez la microunde cam o data la 5-7 zile,cand cum pica.
Am schimbat suzetele,si nu prea ii plac ca sunt mai mari,ne chinuim sa se obisnuiasca cu ele.Noroc ca am una care e de la 0-6 luni,care e mai mica decat astea de la 3-6.
Saptamana asta schimbam si tetinele,trecem la 3 gaurele.
Fetelor imi ziceti si mie cum sunt cerealele astea cu care s-ar presupune ca incepem diversificarea?Adica se gasesc in comert?Cum sunt?De la ce firma?
Si cred ca racim 
.Doarme cu gurita cascata,tuseste in somn uneori,are nasucul infundat,in plus de 2 zile manca i mai putin si mai greu,cred ca o doare gatutul 
.Ce sa ma fac?Febra nu are!
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

ioana spune:
 Kimmy: pune-i in nas ser fiziologic si foloseste batista bebelusului. Face minuni, chiar daca pare de speriat asocierea cu aspiratorul.
As vrea sa o spal si eu pe Ilinca in cada mare, dar nu stiu cu ce sa spal cada, voi ati folosit ceva special, altceva decat folositi de obicei?
Toate cele bune,
Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008).

irinuca_81 spune:
 Kamelya prezent si eu! 
Spre rusinea mea nu am mai intrat de extrem de mult timp sa va scriu dar sa stiti ca v-am mai citit! O perioada am avut calculatorul stricat si apoi...nu stiu ce s-a intamplat...mi-a fost nu stiu cum sa mai scriu...
Acum am prins un moment cand doarme buburitza si am intrat un pic sa mai vad poze cu pepenasii si mi-am dat seama ca nu mai stiu userul de la contul de pepenasi...

Daca poate cineva sa mi-l mai spuna si mie o data 
Noi suntem bine, am avut botezul acum o luna si jumatate si a iesit foarte bine. O sa pun si poze pe Picasa daca imi spune si mie cineva userul.
Amalia face pe 28 Oct 4 lunisoare si putem sa ne laudam cu 7 Kg (suntem o grasunica
) deja 
Eu alaptez exclusiv si o sa o mai fac atat cat o sa mai am laptic pt ca vad ca tzitzi au inceput sa nu mai tina pasul cu pofta de mancare a buburitzei...
Va pupic si abia astept sa vad pozicile cu pepenasii! 
PS: Acum ca am depasit momentul greu al revenirii 
 o sa intru mai des.
Irina 
fericita de Amalia (28.06.2008)

anaxena spune:
 raportam prima cazatura din pat,a plans un pic si a adormit la mine in brate,nu m-am speriat dar tre sa ma ashtept mai des la chestii d'astea ca ea nu sta deloc locului
carmenela:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122165&whichpage=22...fi rea!!mushca din ele!!
Ana-Maria 
 de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

dara_d spune:
 Bobitamica nu stiu daca ne vedem azi in parc ca Denisa s-a trezit tarziu si acum sta de ceva timp liitatita asa ca am bagat la spalat si fac ceva de papa.Asa ca nu stiu daca si cand ajung dar sigur ne vedem noi zilele astea.Am vazut pozele forate frumoasa.
MONALAC am avzut poze cu Codrin si cu Cris superbi.
Carmeneala cand facem comanda ?? Abia astept.
Pupici
Andreea 
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

dara_d spune:
 Ana eu acum am vazut link-ul cu mirese si te-am votat, sper sa fie cu folos.
Andreea 
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

tiberica spune:
 Fetelor, azi dupa un timp indelungat am intrat sa vad ce mai faceti , nu stiu daca ati mai intrebat de mine si inainte dar am observat ca ati intrebat de albumul meu, da , l am sters atunci pt ca am fost fff nervoasa, cred ca nu am procedat corect sa sterg albumul, a fost o copilarie din partea mea.
Am fost foarte prinsa cu treburi... va pup si bb ii sanatosi sa avem