Pepenasi de iulie-august 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
anaxena spune:
am pus poze noi pe picasa
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
truli-luli spune:
Multumesc din suflet fetelor pt urarile de ziua mea. Nu mai nominalizez dar va transmit o
fiecareia.
Boti sa stii ca azi m-am straduit sa dau resize la cateva poze ca sa le incarc pe picasa, anume sa ne vezi ca tare mi-ar place o nora ca Nancy. Si sa stii ca a fost el plangacios la inceput de la colici dar acum ca i-au mai trecut e un vesel si un zambaret fara pereche. O sa iti dai seama si din poze. Si are ochii albastri, cel putin deocamdata. Sunt destul de mici sansele sa ramana asa pt ca noi amandoi ii avem caprui, doar socrul ii are albastri. Dar cum lumea imi spune ca seamana cu el (il vezi in poza cu bunu)eu sper sa ramana asa. Asa, sa imi laud feciorul ca e un dulce, manca-l-ar mama pe el! Asteptam cu nerabdare reactiile domnisoarei petite 

poze Ana si Victor
varsta Anei
ankalaura spune:
Irinuca - chiar ma intrebam unde ai disparut!!!
Tiberica - sigur ca am intrebat de tine, adica nu eu, ci noi, fetele!
Am venit si noi din parc. Am trecut pe la farmacie. Am citit pe cutia de NAN2 - scrie ca se da de la 6 luni, nu de la 4. Cine zicea ca formula se schimba dupa 4 luni? Poate alte modele?
Am mai cumparat niste biberoane, unul borcanat de 125 ml si unul de 250, e primul bibe de 250 pe care il vom folosi. Fie-mea mananca 150-160 ml la o masa. Am luat Bebe D'Or. Mi s-au parut faine si rezonabile la pret (9 lei si 11 lei) - ca io nu dau 20 de lei pe un biberon nene! Cel borcanat are diametrul mare, merg la el tetinele alea Closer to Nature de care au si fetele la bibele Tommee Tippee.
Am mai luat o suzeta portocalie si o jucarie misto cu zornaitoare si care se agata de carut, dar destul de mare si complexa, cu numai 9 lei. Pe site-urile unde ma tot uit vedeam ceva asemanator cu 20 de lei
Mi se pare mult pentru o zornaitoare ![]()
Ma duc sa scot fata din carut ca am "parcat-o" la usa si a ramas acolo ![]()
Aaa.... si a propos de "parcat"... ieri "m-am dat" si eu cu masina... Nene de cand nu am mai condus... Daca mi-ar fi zis cineva ca nici nu o sa am chef sa conduc, as fi zis ca e nebun... Ieri am fost intr-o vizita, si tot speram ca barbatu-miu nu o sa aiba chef de un whisky si o bere, si doar-doar conduce el, dar pana la urma am condus eu - nici n-aveam permisul la mine!!! Inainte, si la piata daca mergeam aveam permisul la mine!
Adica daca mergeam la piata fara masina ![]()
Anca mami de Eliza si Erika
Didi81 spune:
ioana, eu am spalat cada mare cu praf de curatat si apoi am clatit-o bine-bine.
Pentru cine vrea sa vada poze cu Aidutza la baie, sunt aici
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
irinuca_81 spune:
Pliiiz fetelor, vreau si eu userul de la picasa, cel de la albumul cu pepenasi. Parola mi-o amintesc.
Pupici!
Irina
fericita de Amalia (28.06.2008)
anaxena spune:
Rayan Ioan de AlinaM: seamana mult cu surioara lui si ii ador pijamalutzele dungate
David Andrei de Rontzy: ba mi se pare ca seamana cu mami,ba cu tati…ochii albashtrii clar de la tati,bine ca i-a pus atza roshie la manutza ca sigur il deocheam
David Gabriel de Flo: nu pot decat sa-mi super mega laud ginerele,caci nimeni nu are ginere ca al meu,de mic se vede ca are allura de conducator,de razboinic: se bate cu Iepurele,mushca din el fara mila sa nu mai zic ca-shi etaleaza mereu bustul si nu e deloc pudic,neinfricat in orice conditii de stress(ii papa piciorushele si el nu schitza nimik,indura ca un barbat ce este)
Maya de Vicky:ce gropitza dulce are in barbie si cel mai zburlit par,zici ca e coafat intentzionat asha,vad ca si ea e mancatoare de Elefantzel,aoleu si Albinutza si inca ii mai e foame…super poza din apa…sub caputzul ei este un colac??
Amalia Gabriela de Irinuca81: nu ai mai pus pozici si nu ai mai trecut pe la noi,pun pariu ca s-a facut o printzesca Amalia
Erika Stefania de ankalaura: ma uit la ea si o vad pe anka,acum nu shtiu de ce mami nu pune si poze mai recente
Anna Alicia de Sibylle: zambitoare si buna de mancat si morfolit
Amira Maya de madamxm: copia lui mami,dulce si un pic cam timida in poze ,dar sigur mi se pare
Teodora Patricia de Sun: domnisoara are atitudine,nu gluma!!!
Timea Cristina de Kimmy:am adorato din prima clipa in care am vazuto,sincer nu vad unde seamana cu tati,dar mami shtie mai bine
Irina Paula de Gabriela:curioasa din fire sau cel putzin asha imi inspira pozele
Alexandru Ionut de ella: se pare ca e un mancacios mic…oare cum o mai fi acum?mamii mai pune poze!!
Nancy de Boticelina: ochisorii ei m-au cucerit si mai ales ratza care se vede ca e preaiubita
Aida Maria de Didi: cu zambetul pe buze de cand s-a nascut
Ana Raluca de Tecky: ce rochita superrrba a avut la botez,si poza cu fetele pe scaun si tati in spate zici ca e de pictura!!!o familie SUPERBA
Ana Irina de Gini: are clar mai mult par decat tati
Ilinca Melania de Caprioara: iubitoare de Purash si membra a clubului de manechine care beau tzatza cu lamiae,o superba cu ochi mari
Anais Iman de narcisa.s: poza de pe cover ma innebuneshte ,imi vine sa o mananc,
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
Carmenela spune:
ANAXENA...gata...m-am racorit...
Poti sa mergi la mirese..Sper ca esti de acord cu ce am scris! Hi hi,hi....
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
ankalaura spune:
XENA - raspuns - De puturoasa ![]()
Tre' sa dau drumul la calculator, ca pozele acolo stau, ori eu ma plimb cu laptopul... Noroc ca are wireless ca altfel cine stie ce ma faceam.. ![]()
Hai ca pun eu niste pozici, poate chiar azi. Va anunt. Ca zisesem ca le pun si pe alea cu scaunelul de masuta 
Anca mami de Eliza si Erika
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am reusit sa o adorm pe Ami ca era cam maraici si obosita si cam cu plansete dar am adormit. Acu astept sa se faca 12 sa o culc si pe Ari sper macar Ami sa doarma bine si sa se odihneasca ca era tare nervoasa si maraita. Mai nou seara daca la 9 nu e in pat e jale deci avem program de somn seara ora 9 e ora noastra de patutz.
Sper sa o tina tot asa ca de cateva zile bune asa face. Si se trezeste cel mai devreme la 4-5 chiar 5 si ceva sa pape si adoarme la loc apoi pana pe la 7 si 8 deci ma declar extrem de multumita.
Boti ms mult pt cuvintele de incurajare 
sper sa fie ok cu papa la Ami si sa pape si Ari poate dupa ce merge la gradi va fi mai bine.
Atb ma bucur sa aud vesti bune de la control.
Cuscra ce ai patit mama draga? Asteptam sa ne povestesti.
Kimmy wow ce s-au nimerit una dupa alta.
Super fain la cat mai multi ani inainte de casnicie
si la cat mai multe lunite la printesa
si spor la pregatirile de botez si distractie placuta si of course asteptam pozele.
Tecky sper sa treac aochisorii si sa nu mai aveti pb.
Bobitamica hai mai scrie despre voi.
Anna wow felicitari!

Super fain ai dat jos eu 1,3 kg sapt trecuta si pt ca am calat in strachini sapt asta am mai pus 300 de grame in loc sa slabesc.
Da incerc sa nu calc aiurea sa ma tin cum trebuie de dieta.
Maitreiy nici eu nu am auzit sa se schimbe forumla la patru luni acuma depinde de firma pp aici sunt nr 1 si nr 2 pana la 6 luni 2 e mai hranitor mai consistent pt bebeii mai mancaciosi si apoi nr 3 de la 6 la 9 parca si nr 4 e de la 9 luni la 2 ani maxim. Asa tin minte parca sau 3 e de la 6 la 12 si 4 de la 12 in sus.
Serenity, Kamelya felicitari pt micii crestini.
Bobitamica imp e ca a trecut depresia, in leg cu doctoritza nu ar trebui sa vb asa e f urat din partea ununi cadru medical, da na romanica nai cei face nu se pot abtine sa nu debiteze tampenii si sa nu trateze pacientii ca pe niste persoane inferioare ca daca are diploma pe perete inseamna ca e mai cu motz.![]()
Tiberica de mult si-a sters pozele de cand s-a suparat pe Kimmy. Pacat.![]()
Kimmy logic sunt in comert de la diverse fiem nestle, milupa, humana, heinz, hipp si ce firma or mai fi prin ro tre sa fie din alea de orez pe cutie scrie de la 4 luni in sus.
Ioana eu spal cada normal cu ce folosesc de fiecare data si mai dau cu o solutie dezinfectanta de la milton.
Irinuca welcome back, bine ca ti-ai facut curaj pupici la scumpa mica si dolofanica.
Anaxena well trebuia sa fie un inceput si pt asta.
la cat mai putin cazaturi totusi.
Pune-i pe podea o saltelutza mai groasa sau o pilota ceva si pune-i toate jucariile acolo eu asa faceam cu Ari si ii placea de numa abia acuma de la 1 an si nu a mai stat pe pilota aia, e ca o plapuma mica de copii cu desene pe ea sigur ati vazut-o si voi prin poze e galbena si am spalat-o si am pus-o deoparte pt cand mai creste Ami sa o scoatem la interval.
Tiberica wow super mai srie si pune si pozele la loc.
Anaxena multumim.
Merg si eu sa vad pozele sper sa apuc.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
Carmenela spune:
si pentru ca fii-mea face azi 2 luni.....va invit sa va uitati la ce am pregatit pt ea...Si cum nu stiu sa pun linkuri...(chiar, poate ma invatati si pe mine.)...va dau direct....http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7339a6a9a04813ada3049c&skin_id=701&large
Sper sa va placa.
Va pup.
PS Undi ie subiectu' cu sormia, ca va spusei, sunt in moodul ala rau'!
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela