Mamici norocoase de sept-oct 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Fetelor de Lucutta nu stie nimeni nimic?are cineva vre-un nr. de tel al ei?

39+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza si de la mine!

Multumim de complimente!
Alinutza Maia nu e promisa inca, asteptam provincia
Anca Felicitari pentru botez, sa fiti sanatosi si voiosi
Aly iti tin pumnii sa iasa bine analiza, sa fi fost doar o alarma falsa!
Nerantula, ai renuntat la ideea de wrap sau sling si treci pe marsupiu?

pentru gravidoasele noastre care sunt inca pe baricade!!

Dupa cum ziceam, ne-au cam apucat si pe noi colicii, bagam mare cu Bonnisan si Colic Baby de la Erba Vita, momentan par sa o calmeze cat de cat, dar nu mai mult de 2 ore. Azi-noapte a fost prima noapte in care nu prea a dormit de colici, in general ziua isi faceau de cap. Asa ca la 6 dimineata am pus-o pe burtica si m-am intins pe canapea ca nu mai puteam si am dormit asa ne-intoarse (io mai iepureste, evident) pana la 9 si jumatate. Apoi am mai tras o tura de plans si acu' doarme afara in carut, la soare, de pe la 11 si jumatate.
Am gasit pe net un remediu homeopat pentru colici CHAMOMILA CH 30. Stie cineva ceva de el? Ca parca nu i-as da remedii homeopate de dupa ureche, nu ma pricep deloc.

Si da, am si io nevoie de ajutor de la liga pentru alaptatul exclusiv la san : dati-mi, va rog, idei, sugestii cum sa scap de mameloanele de silicon, ca nu mai vreau! Daca pana acum o saptamana uneori reuseam sa o conving sa mai suga si fara ele, de cand cu colicii refuza sistematic, zici ca o pic cu ceara cand simte sanul fara mamelonul de silicon.

Si sa stiti ca am oripilat si eu societatea de mamici: saptamana trecuta am facut si noi vizita oficiala la medicul de familie nou racolat si m-am dus la policlinica cu mandra in brate. Pe acolo, plin de copilasi, de la un an in sus in general. Fie ca erau afara, fie inauntru, nu era unul care sa nu aiba o forma de caciula, mai subtire sau mai groasa, dupa cum simtea mamica respectiva nevoia. Io, motz, cu mandra fara caciula, cu capul gol. Nu mai zic, mie mi se paruse ca era cam gros imbracata: body cu maneca scurta si bluzita si pantaloni. Plus ca o tineam in paturica, fara sa fie invelita in ea, dar aia o luasem ca stiam io ca ma pune doamna doctor sa o pun pe masa unde pune toti copiii, fara nici o alta protectie.
Si tot pe subiectul asta am mai auzit o aiureala... cel putin mie mi se pare aiureala: ca trebe sa ii tii acoperit capul cand este mai racoare afara, cat timp nu i s-a inchis fontanela, ca nu sunt oasele sudate si raceste la meninge pe acolo... mi s-a parut hilar de-a dreptul!

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Gargaritza scumpa, iti vine i tie randul..... Morcovi? nu prea. Si ar fi si mai bine daca nu m-ar suna toata lumea sa ma intrebe ce fac. Ce pot sa fac? Acu de ex imi fac un gratar cu o salata verde (ca e ultima masa pana la cezariana).
Am facut supa de galina, am bagat vreo doua randuri de rufe la spalat.... orice ca sa nu ma gandesc prea mult.

Singura emotie pe care o am e sa aflu odata ca bebelina e sanatoasa. E tot ce ma macina.

Daca vorbim de sotul meu...eeee....problema sta cu totul altfel. Saracul e fiert. Si culmea, recunoaste "Am emotii"

Eu, iepurica 39+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July, Gargaritza, multumim

Garga, dormi acum cat mai ai timp, sa fii odihnita pe cand vine bebelusa

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

iepurila imi vine si mie randul, dar mi se pare ca trece timpul asta asa greu...(defapt cred ca imi e putin teama de inducere) si vorba ta...sunt nerabdatoare sa vad ca pitica e bine, sanatoasa...

anca asta fac scumpa...dorm...problema e ca dorm intr-una in loc sa ies si eu afara ca e soare si frumos...sau sa fac ce mai am de facut prin casa...ma bantuie o somnolenta crunta care nu-mi da chef nici sa fac 2 pasi prin casa.

39+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

July pai poate o trage curentul daca nu e fontanela inchisa si atunci face meningita.

De caciulia nu zic nimic, piti e aproape non stop cu caciulitza, de cand cu oreionul eu suflu si in iaurt, inn rest body cu maneca scurta prin casa si pantalonasi subtiri. Bineinteles ca am disperat bunicile cand au vazut ce "dezbracata" tin fata in casa.
Dar asa cred ca sunt toti bunicii.

Gargarita profita de perioada asta, mai ales ca ti-e somnik. Daca avea insomnii era mai nasol.

Anca fetita crestinata.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

da chiar asa. de Lucutta nu stim nimic?

Eu, iepurica 39+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Andy-g foarte bine stati voi la 2 luni. Salvat articolul.

Nerantula cu firele stau destul de bine, nu mai ustura, doare ca o rana, e mult mai suportabil acum dar ma asteptam sa treaca mai repede. In spital nu parea ca voi avea probleme, ma gandesc ca am stat eu aiurea si mi-am facut rau...

Anca mersi de raspuns, mie mi-a ajuns 10 zile ce mi-a dat dr. Si ma gandeam daca sa mai iau.

Gargaritza cred ca cel mai bine-ar fi sa iei sa dormi...

Anis, super vesti de la mami de 3 printese! Aia cu tzitzi e haioasa rau.

Raluca noastra in weekend a fost mica. I-a cerut lu' mami sa suga, nu i-a placut a stat sa ragaie... Azi a crescut la loc, e o scumpa. Cand am venit nu ma mai accepta deloc, acum ne-am pupat dar tot nu ne iubim ca inainte. Tot in we a vrut sa doarma cu mine somnul de dupa masa, numai sa stau doar cu ea, doar ca anda trebuia sa pape chiar atunci.

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Felicitari Feli!!Sa va traiasca grasunelul si sa va aduca numai bucurii!!
Preety prima data am repetat urocultura la o zi dupa terminarea tratamentului; a doua oara n-am mai facut urocultura dupa ce am terminat antibioticele. sa treaca
Mami de Alexa
Anca felicitari pt botezul reusit! mica printesa crestina!
Noi asteptam pe tati sa mergem la cumparaturi...sa-mi reinnoiesc garderoba.Lucas e tare plangacios azi; ii dau tzitzi din ora in ora...e super obosit dar nu vrea sa doarma!!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Bitza multumesc ptr raspuns
Gargaritza . Vine momentul si la tine. Pana atunci stiu ca nu mai ai rabdare, cum nu mai am nici eu, dar incearca sa te relaxezi cat mai mult , ca pe urma nu se stie !

Iepurilla bafta ptr maine. Un set de

Eu tot cu antibioticul si cu speranta ca totul va fi bine.

38+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput