Mamici norocoase de sept-oct 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

SA va zic si despre noi.

IRIS e bine,papa lapte numai de la mami si nimik altceva...de lunea trecuta si pana azi a lat 270g, adica a recuperat ce a pierdut din spital si a luat peste greutatea de la nastere, e f bine.

De ieri de fapt isi mareste productia de lapte si sta agatata numai de sani..sper sa o tina 2-3 zile si gata..ca ma chiauneste.
In rest singura si-a facut program, bine deocamdata sa pape la tzatica din 3 in 3 ore..de aia zic ca simt f tare diferenta de ieri..sper sa fie trecator.

Surorile ei sunt innebunite dupa ea...o sa va pun poze..e nebunie..chiar ieri , cea mare imi zicea ca " daca ii cresc si ei tzatele ii da si ea sa pape lui Iris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata si de la noi! Raportam o noapte linistita doar dimineat cand s-a trezit a facut o criza de colici apoi i-a trecut a mancat si acum minune: doarme...nu stiu cat dar e bine si asa..pot si eu sa mai suflu un pic....sambata am facut 2 lunite si raportam 4740 grame si 55 cm ....
Am gasit un articol foarte interesant despre colici dar este in franceza http://www.mamancherie.ca/fr/info/newman/02-coliques.htm
Mie imi place tare mult mai ales ca are si videoclipuri despre alaptare si cum se pune copilul la san.
anca sa-ti traiasca micuta crestina...sunt convinsa ca a fost o cuminte Carla
nocom ce mai faci mami? cum este Daria? Cum se intelege Matei cu surioara?
mda....fug ca s-a trezit Andrei( ma gandeam eu ca nu doarme mult)....pupici tuturor

Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Denisa, multumim de compliment! . In legatura cu iesitul afara, saptamana trecuta a fost o vreme superba, bebelusilor le prieste de minune aerul de afara, la iarna s-ar putea spune ca e mai frig. Eu ma gandesc, pentru Gruia, ca nu vreau sa-l obisnuiesc prea cocolosit, altfel va deveni foarte sensibil si organismul lui va avea nevoie tot timpul de protectie deosebita si de interventii din afara pentru restabilirea/mentinerea unui echilibru. De asemeni, 25 grade mi se pare enorm, noi stam la 22-23 imbracati leger, fara caciulita. pe Edwin pe frezuca lui mortala, imimplac ochisorii lui mari si negri de mor! Si vad ca si el e mai tot timpul incruntat, asa is toti bebelusii?
Aly, si eu minunea de Sebisor, e tare chipes in gecuta lui de blugi! Tinem pumnii sa iasa bine analiza miercuri si sa scapati de griji! Eu nu incerc sa-l dezvat de mesele dese, sunt sigura ca isi va regla singur programul mai tarziu, acum incerc sa raspund tuturor nevoilor lui pe care le pot intelege si sa fiu alaturi de el si cand nu il inteleg.
Si Gruia are pielea cum spui tu, solzoasa intre sprancene si in crestet, dar am vazut ca se curata daca e inmuiata bine. Sper sa nu fie altceva! Uooooof, ce de probleme la bebelusi!
Ancuta, felicitari pentru botez si Carla cumintica si scumpica rau! Sa va traiasca micuta crestina! . Io is putin stresata de botez, s-a anuntat f multa lume si mi-e teama sa nu fie cam solicitat gruia, plus toate virozele si racelile care-s din plin acum
Ramo (300), merci pentru raspuns! Am vazut si modelul tau, insa Gruia nu mai prea vrea la orizontala, pozitia lui favorita e sus pe umar, sa supravegheze el tot! . Cum esti cu firele? Am vazut poze cu Andutza, e o dulceeeee cum doarme ea asa cumintica! Bravo ei ca se joaca si singurica, sper sa ramana asa, la inceput sunt mai linistiti, apoi se agita din ce in ce mai tare.
Preety, asa a inceput si la mine, cu durere ca la ciclu si presiune jos, si in 2 zile am nascut. Scoatem fetele la incalzire?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Iepurilla inseamna ca probabil rezistam pana miercuri !

Nerantula super tare... oricum miercuri suntem programate la cezariana... deci ce o fi mai repede !!!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Aly abia astept sa aflu ca sunteti bine. Si eu am mai vazut-o de cateva ori pe anda facand asa cu limbuta dar nu dadusem atentie. Cred ca ii dadusem totusi ceva cu lingurita dar in mod clar o voi urmari.

Iepurila, Preety, nu monitorizati fiecare simptom, cand vine travaliul veti sti. Usoare dureri ca la cm pot aparea fara legatura cu declansarea nasterii.

Eu o culc pe anda in cos; linga mine in pat, inca mi-e greu sa ma misc liber. E normal sa te deranjeze asa taietura la 10 zile dupa? Eu am mari probleme in a sta asezata.

voi cate zile ati luat ergomet?

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Anca felicitari pt botezul reusit!

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Anis, felicitari pentru bebelina papacioasa! Si printesele surori mai mari, te invidiez putin pentru 'nebunia' pe care o traiesti Asteptam cu nerabdare pozele si povestea nasterii ... ca m-ai facut putin curioasa ...
Andreea, la multe lunite si anisori si felicitari pentru Andrei voinicel! sa treaca colicii cei rai, hai ca mai aveti putin, parca pe la 3 luni ar trebui sa dispara. Nu te-am uitat ca ne-ai promis si alte poze de la botez, sa stii .. asteptam

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nerantula, 300, Andy , multumesc

Anis, m-am uitat din nou la pozele cu fetitele tale, sunt absolut superbe, de abia astept sa o vad si pe cea mica.

Andy, felicitari pentru cele 2 lunite, sa creasca mare si sanatos puiul

300, Ergomet am luat vreo 14 zile, dimineata si seara cate o fiola. In spital mi-au dat in primele zile Oxistin injectabil iar apoi Ergomet - puneam fiola intr-o lingurita si o beam.

Nerantula, n-am avut nici o tragere de inima sa facem botez de mare amploare, a fost doar o masa la restaurant cu familia si nasii. Foarte intim si dragut, ne-am simtit excelent. Si Carla are aceasi pozitie preferata - pe umar, ii fug ochisorii in toate partile, e foarte atenta la tot ce se intampla in jurul ei. La botez a fost singurul copil tinut pe umar, intinsa in brate n-a vrut sa stea

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Nerantula multumesc!!! sa stii ca nici eu nu am uitat de poze doar ca inca nu le-am primit.....am vazut si eu poze cu Gruia si este un frumos!!!! sa creasca mare si voinic!!!...tu cum te mai simti??

Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

300 as vrea sa fie nevoie de agitate...macar de una singura, dar pitica mea se pare ca nu vrea sa vina la mami a ei. imi pare rau ca au inceput sa existe discutii cu mama ta...sunt convinsa ca si a mea la fel o sa faca...doar stii ca ei "le stiu pe toate" si noi habar nu avem de capul nostru. sper sa se rezolve totul ca sa stai si tu linistita multi
preety ce faci?cum te simti?
iepurila maine e ziua cea mare si pt tine...morcovi ceva?of of cum dispareti toate si eu raman tot aici. copilul din cate am inteles trebuie declarat in 15 zile.
anca felicitari pt botez!sa va traiasca micuta crestina!

eu iar am dormit ca valiza in gara pana la 11:30...nu stiu ce sa fac sa mai scap de somnolenta asta car imi ocupa toata ziua si toata noaptea

39+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput