Mamici norocoase de sept-oct 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

JulyMorning, eu am experimentat cu Iarina, diverse homepate...si pt colici si pt constipatie...fara efect.

Apropo de ergomet eu l-am refuzat...din experienta..cat timp il iei ai lapte mai putin.Cu firele eu stau super bine ,inca putin si se resotb..o parte deja a cazut..dar amm bagat la spalaturi cu ceai de pelin si crema de galbenele si crema de catina de m-am saturat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Buna si de la mine !!!

Fetelor sunt ZOMBI !!! heeelp !!!

Fetita mea nu vrea sa stea sub nici un chip fara mine, fara cineva langa ea in permanenta. Nu va mai spun ca noaptea doarme cu noi in pat (patutul ei sta ca si bibelou :( face un circ monstru daca o pun acolo si zi si noapte mai ales...nu reusesc s-o obisnuiesc in patut, in pat oriunde, numai sa stea 10 min fara mine, fara sa planga..stiti voi vreo solutie ? si acum scriu cu ea in brate..doarme iepureste si deschide din cand in cand un ochi parca sa verifice ca nu e singura..noaptea se trezeste de 2 -3 ori ptr papa si schimbat, dar asta dc o tinem cu noi in pat..dc o punem in patutul ei cum am incercat de zeci de ori..NU DOARME NIMENI !!!

In brate ii place cel mai mult, are o moaca de fericita..parca nu-i mai trebuie nimik...e bine..poate doar papaa..mananca ffff mult..la 4 saptamanute azi, de la nastere deja a pus 1.150

Mai rau e ca de cateva zile ii lacrimeaza un ochisor ...nu pot sa-mi dau seama de ce...mi-aduc aminte ca una din voi (scuze ca nu mai retin numele) a avut aceeasi problema...am sters-o cu ser fiziologic dar fara vreun efect :(((( stiti voi si alte solutii ???

multumesc
fug sa va citesc si revin...

pupici !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

irina, 300 multumesc pt sfaturi.
preety tu mai ai putin pana miercuri asa ca rabdarica...eu abia pe 29 ma internez daca nu se intampla nimic pana atunci, si nu cred sa se intample...mai am de asteptat
iepurila scot fetele de pe acum ca mi-e sa nu mai apuc sa ai o nastere usoara cu bebe frumos si sanatos

Iepurila

39+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

Buna si de la mine !!!

Fetelor sunt ZOMBI !!! heeelp !!!

Fetita mea nu vrea sa stea sub nici un chip fara mine, fara cineva langa ea in permanenta. Nu va mai spun ca noaptea doarme cu noi in pat (patutul ei sta ca si bibelou :( face un circ monstru daca o pun acolo si zi si noapte mai ales...nu reusesc s-o obisnuiesc in patut, in pat oriunde, numai sa stea 10 min fara mine, fara sa planga..stiti voi vreo solutie ? si acum scriu cu ea in brate..doarme iepureste si deschide din cand in cand un ochi parca sa verifice ca nu e singura..noaptea se trezeste de 2 -3 ori ptr papa si schimbat, dar asta dc o tinem cu noi in pat..dc o punem in patutul ei cum am incercat de zeci de ori..NU DOARME NIMENI !!!

In brate ii place cel mai mult, are o moaca de fericita..parca nu-i mai trebuie nimik...e bine..poate doar papaa..mananca ffff mult..la 4 saptamanute azi, de la nastere deja a pus 1.150

Mai rau e ca de cateva zile ii lacrimeaza un ochisor ...nu pot sa-mi dau seama de ce...mi-aduc aminte ca una din voi (scuze ca nu mai retin numele) a avut aceeasi problema...am sters-o cu ser fiziologic dar fara vreun efect :(((( stiti voi si alte solutii ???

multumesc
fug sa va citesc si revin...

pupici !!!

monyca si bobocelului meu ii curgea un okisor am chemat pediatra acasa ca ne-am speriat rau ...asa si era de la nasuc infundat si noi nu ne-am dat seara...ne-a zis sa-i punem ser in nasuc cate 0.5ml in fiecare nara de 6 ori pe zi si vreau sa zic ca deja a2a zi nu-i mai curgea okisorul

sigur nu are nasucul infundat?

Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Felicic, ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe 'Vasile' si sper sa te refaci repede si sa te intorci printre noi cu forte proaspete..sa o pui pe dna Elena la munca

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Daviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Preety si Grgaritza sarumana din suflet si Doamne Ajuta.

Preety ma voi gandi miercuri la tine si iti voi tine pumnii stransi.

Eu, iepurica 39+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

poze noi cu bebe david

Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multumesc din suflet tuturor fetelor pentru felicitari...sper sa reusesc sa schimb si eu curand profilul si sa pun pozici..din pacate nu prea am timp de nimic..am si eu o problemuta..in maternitate am tinut pe bebe la un san si o ora..nimeni nu mi-a zis sa nu-l tin atata..cand am venit acasa..deja aveam rani..si am optat sa dau formula..si laptic muls pana s-au mai vindecat..acum ziua ii dau san iar noaptea formula..nu stiu daca e bine..mi-e teama sa nu fac iar rani...inca dor...mamicilor cu experienta va rog..help...pot sa-l tin asa pe mancare mixta? lui ii place tzitzi..dar nici nu stiu daca am lapte suficient..si in acelasi timp noaptea doarme bine dupa formula...nu stiu ce sa fac ...
pup toate mamicile cu bebei si toate burticile care au mai ramas.

39 radu

AMR 9 ZILE

pozici

atat mai e pana vine Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Nushulica

Nu are nasucul infundat..de altfel ii si pun asa din cand in cand ser fiziologic in nasuc atunci cand folosesc "batista bebelusului" dar nu in fiecare zi ca nu are nevoie...

Am sters-o la ochisor cu ser fiziologic..dar..degeaba..tot la fel..
e posibil sa fie conjunctivita ???
pupici !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

salutare dragi mamici si burtici !

felicit si eu proaspetele mamici, nikolici, nausica, piersicutza, felicic, sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi

multumesc tuturor pentru incurajari si galerie.
noi suntem acasa de joi, suntem bine, papam numai laptic de la mami si dormim linistiti. astazi nu stiu ce are puiutul meu, dimineata a stat la san cam o ora jumate, cel mai mult de pana acum, insa de la masa aia a mai avut vreo 2 mese la care a papat cam 10 minute si apoi adoarme. am incercat sa-l trezesc si sa-i mai dau dar adoarme la loc cu laptic in gurita si se si ineaca . in ultima seara a stat la fototerapie ca a facut icter, oare de asta se intampla sa adoarma dupa doar 10 minute de papa ? sau faptul ca ii vine laptic mult acum si se satura repede ? kk face aproape dupa fiecare masa, ceea ce ma face sa cred ca papa bine totusi. sper sa-si revina puiutul meu. in spital a facut si 3 zile de antibiotic pentru ca i-a iesit leucocitoza la analize insa mi-a zis neonatoloaga ca este totul ok.
cam atat despre noi, cu detalii si poze voi reveni cat de curand.

pupici tuturor si nasteri usoare fetelor care inca mai au puiutii in burtici.

maryb 37+ cu Mario Gabriel

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 19 zile

Mergi la inceput