Colectia de toamna - iarna 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 20
anda77 spune:
roxana, cand ati terminat otita precedenta?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
meems spune:
Deci v-a placut mica patinatoare? Sa stiti ca tare mult i-a placut Riannei, in fiecare zi isi aduce aminte ca "te-a dus tati pe gheata" si cu siguranta va trebui sa mergem inapoi in curand.
Pumba, parca tu m-ai intrebat... Am stat aproape 1 ora la patinoar si 95% din timp Rianna a fost pe gheata. Doar cand taica-sau avea chef de cateva ture rapide, mi-o aducea mie pe margine. Eu inca nu mi-am facut curaj sa-mi pun patinele in picioare, am niste amintiri tare urate de la ultima experienta pe gheata cand era sa raman fara un deget. Dar probabil ca incet-incet voi prinde iar curaj.
Mandy, incearca sa accesezi snapfish-ul cu id-ul si parola ce le folosim la contul comun.
Am ajuns si eu la zi cu vizionatul pozelor. Cami, e superb acolo unde ati fost! Peisajele m-au dat gata, dar si protagonistii sunt pe masura. Mezina e totala, pozeaza ft bine. Mandy, si mie mi-au trezit dorul de mare pozele voastre de pe litoral. Gandacel, wow, Stefania e de nerecunoscut! Ai niste copii ft reusiti, sa-ti traiasca.
Roxi, iar otita?
Insanatosire grabnica!!
gabitaco spune:
Intru si eu pe fuga ...sa urez LA MULTI ANI !!!!....plini de sanatate, fericire si noroc pentru Alexia si Kriszti.
Multa sanatate pt Srah, Natalia si Alexia.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
felicia74 spune:
Krizsti, la multi ani, sa cresti mare si frumos!
Catutza poate in weekend am timp mai mult de povestit, dar pana nu-mi vine laptopul de la reparat, ma indoiesc
Macar cu Gogu ma bag in pat
si netuiesc in liniste si stand comod!
Apropo Noki tie, ti-au zis pe loc ce buba are? Ca noua nici dupa 3 saptamani nu ne-au spus nimic, cica ne suna ei cand e gata
Pupam Sarahlina, sper sa fi avut o zi mai buna!
Nu am citit mai nimic
, sunt foarte ocupata, deh, viata amarata de bucurestean....
Dar totusi am inteles ca Alexia de Roxi e bolnavioara? Multa sanatate ii dorim!
O seara buna, ma bag in pat (fara laptop) ca sunt franta. Va pup!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Morgano spune:
Dupa cum stiti, Iris era de luni trista, am pus asta pe seama bonei noi, care e chiar fte ok cu ea. De fapt ii ies deodata 3 incisivi de sus (ea are doar 2 jos pana acum), aseara a facut si febra peste 38, azi a venit pediatra pt ca ma ingrijorasem de maraieli la greu si plansete la un copil asa calm si linistit ca Irisuca mea, si are rosu nasol in gat, puroi, deci amigdalita. S-au combinat 2 pacoste, durerea de dinti care e cumplita, si puroiul din gat, ca sa nu uit de muci cu care ne luptam de 1 luna si care au devenit iar verzui-maronii, grosi....
Roxi, multa sanatate Alexiei.
Cami, tu ai postat linkul cu baby shoes . ro? Am comandat acum 2 seri, ieri m-au sunat, azi au venit papuceii. Nu am vazut in viata mea ceva mai de calitate si mai frumosi. Si pretul e super, recomand cu caldura. Pana si pe aia de Elephanten ii pun in kur la calitate si design.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
camelia_daniela spune:
Offf, Delia draga, ce rau imi pare sa aud ca Irisuca e bolnavioara
! Sanatate multa-multa si sa treceti cu bine si de tripla eruptie de "perlute"!!!
Da, eu am pus link-ul cu pantofiorii!
Da' cum ai potrivit marimile, ca si eu ma tot gandesc sa comand ceva de la ei? Ai luat pantofiori, nu?
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
lavi02 spune:
Multumim de urari!
Din pacate Nati a facut febra 39.1 in seara asta la pediatra n-am prins programare, o s-o sun maine dimineata.
Probabil vom contramanda aniversarea de sambata, poate si pe cea de duminica, speram ca pana marti macar sa se puna pe picioare viitoarea sarbatorira. 
Eu azi am ajuns sa-mi fac eco mamara pe care trebuia sa o fac de un an; har domnului n-am nimic dar am fost morcovita rau azi de frica de un posibil rezultat nasol.
Silvia - excursie cu scoala cu succes, prima in afara Bucurestiului fara noi (a mai fost cu gradi la Zoo si la Antipa).
Si-uite-asa e viata, una calda, una rece.
Ripley sanatate multa Irisucei scumpe!
cami faine pozele!
Morgano spune:
Da Cami, am luat 4 perechi: 1 sandaluta pt fiecare, si inca 2 perechi pt Ana, una mai de elegantissima si 1 de gradi. Am platit pt. 4 perechi plus prioripost 239 lei. Deci am iesit fte fte bine. Am avut mari emotii cum arata, calitatea, pretul si am fost mai mult decat multumita. Am mai si comandat acum 3 perechi pt nepotul din new york si 2 pt o sarbatorita de sapt viitoare. Noi luam de la Elephanten pt Ana. Pretul al ei e cam 100-120 ron pt 1 pereche de pantofi cu bareta, la ghete sau cizmulite sari de 130 ron. Si jur ca astia sun mult mai frumosi si mai bine facuti. Pozele de pe site sunt reusite, dar papucii in realitate sunt de 100 de ori mai frumosi. Piele interior si exterior, talonete, cusaturi, pielea impecabila.
Iar eu chiar ca sunt pretentioasa, ma stiti ![]()
Morgano spune:
Of Lavi draga, ma tem ca ajungeti si voi la antibiotic. E clar ca astia mici nu fac fata la fel de bine ca cei mai mari la virusii de scoala/gradi. Ana e super acum, s-a 'nesimtit' clar la ce bantuie pe la gradi. Mai fetelor si mananca ca sparta, mi-e sa nu i se faca rau.
Am facut in seara asta gogosi dupa o reteta de pe forum, 5 min a durat maglavaisul, 15 prajitul, Ana a sarit de 10 bucati, venea non-stop de la joaca in bucatarie ca mai vrea, le-am ascuns ca deja abera.
GOGOSI BESTIALE
Ingrediente
200 g iaurt, fix
1 ou
150 g faina
coaja de lamaie rasa
1 lingurita praf de copt.Mod de preparare
Iaurtul se amesteca cu oul, un praf de sare, coaja de lamaie si se adauga faina amestecata cu praful de copt. Iese un aluat moale.
Uleiul trebuie sa fie incins in momentul in care aluatul este gata.
Se ia cu lingurita din compozitie si se pun gogoselele in tigaie.
Se scot pe hartie si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Mod de servire
Se servesc calde, pudrate cu zahar.