Colectia de toamna - iarna 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 19
corap spune:
la multi ani, krisztian, multa sanatate si iubire 
eu cam n-am ce sa scriu altceva, ca ma pregatesc sa ma intorc la servici si acum ma pun la curent cu noutatile + imi refreshuiesc cunostintele. asa ca-s cam ocupata. si noaptea nu prea dorm, ca-i erup fie-mii caninii. 
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
Noki_Lara spune:
Asa...am tras o tura pana la Monitorul Oficial, unde am agonisit 2 frumuseti de carti pentru ziua bufnitei, ca tot intreba Catutza ce luam la copii. Una e de genul "cum sa coloram/decupam/ bricolam" etc, ca sa-mi aprofundez cunostintele proaspete
, iar cealalata e cu lumea oceanelor si abtibilduri. Tare frumoase ambele.
Cata, io zic sa-i cumperi fetei vaca, pentru ca fabrica Milka e ceva mai scumpa.
![]()
Corapino, erupere placuta si RAPIDA!!! Si tie nervi de otel!
Roxi- oooof...deja m-am plictisit io vorba aia de atatea boli, darmite tu, saracuta de tine. Sanatate multa Lexutzei si concentrati-va sa va reparati!!!!![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
fee spune:
La multi ani ,Krisztian !
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
camelia_daniela spune:
Cata, super tare Bia! 
Referitor la cadouri, eu cred ca tot carticele voi lua, pentru ca oricum fii-mea asta vrea ... chiar si de la Mos tot carticele isi doreste!
Cand iesim in oras si intram in vreo librarie-ceva, ea vrea carticele in primul rand si abia dupa aceea alte jucarele...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
bb_alinus spune:
Roxi sanatate Alexiei, of doar dupa 3 zile de gradi....chiar bateti recordul detinut de Silvia de Lavi!
Catutza, la capitolul cadouri nici nu vreau sa ma gandesc ca fac alergie numai cand ma gandesc ca iar trebuie sa le gasesc loc de stocat pe undeva.
Fratilor, missa mea nu se joaca cu jucarii, doar cu plastilina ( non stop), si cu o papusa pe care o plimba intr-un carucior schiop.... Asa ca weekendul viitor iar triez saci sa dau.
Asa, legat de cadou, ta-su i-a luat deja ( de pe net)o casutza imensa 
de printesa, cu etaje in care pui figurine...Nu prea stiu exact ca e inca ambalata. Si mai vrea sa ii ia un alt carucior sa il inlocuim pe cel schiop...
Fee ce meteoric treci pe la noi! 
Fetele, azi ma duc sa definitivez vacanta din februarie, adica sa platesc ce mai. Si poate nu v-am zis dar iar ne-am sucit si invartit, asa ca de la Guadalupe, apoi Martinica apoi Mauritius am ajuns la Mexic. Sigur, aici sau niciunde altundeva.
Deci am facut prerezervari azi trebuie sa bat palma. Ei bine si la pranz, m-apuca necuratu' sa le zic romanilor cu care mancam la cantina unde merg...si tin-te nene cu sfaturi sa nu merg asa departe cu copilul...Ca ce curaj am, ca chinuiesc copilul la drum asa lung, etc, etc. Ca ei n-ar face asa ceva pt nimic in lume.... M-am enervat, nu stiu de ce. De mers oricum merg, am aici la prietene care strabat lumea cu piticii fara nici o treaba....iar noi oricum am calatorit destul ca sa stim ce si cum....In fine, nu ma prea asteptam la asa reactii!
bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, KRISZTI! Sa cresti mare si cuminte, sa ii bucuri pe ai tai zi de zi!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
mandyksch spune:
I-am comandat niste jocuri lui Kriszti, ceva de la Disney, Hide and Seek un joc memory, de la Ravensburg un set de 4 jocuri pentru copii mici, ceva cartulii cu Strumfii, o cartulie cu abtibilduri, un dominou cu animale (toate astea le-am comandat de pe Net), apoi niste blugi, o bluza pe care le-am cumparat de vreo 2-3 saptamani si ceva dulciuri, dar cu moderatie. Sper sa ii placa.
Alinush, faina destinatie v-ati ales, mama ce mi-as dori si eu o iesire in vacanta de iarna. Din pacate este exclus din motive de buget.
Si faza cu sfaturile romanilor...suna a strugurii acri.
Cora, bafta la refreshuit, merge bine? Iti doresc si nopti linistite, sa iasa caninii repede.![]()
Cami, si Kriszti e mai mult interesat de carti...mey, vom avea copii intelectuali
, incerc sa il mai indrum si spre jucarii ca totusi nu are decat 3 ani?!
Catutza, mortala Biencuta. Mi-am adus aminte de faza cu copii din New York care o stiau doar pe vacuta Milka si credeau ca toate vacutele sunt mov.
Fetelor-cele care au postat in a doua parte a zilei, va multumesc inca o data pentru urari ![]()
catutza spune:
Alina , lasa lumea sa vorbeasca nu ii baga in seama , voi sa aveti vreme buna si sa va distrati/relaxati la maxim !
Mandy , frumoase cadouri! sa ne spui daca ii plac si te asteptam cu poze normal!
Alina , abia astept sa vad si casuta voastra...a Amaliei ![]()
plec la cora sa scot fata din casa ca ne-a zapacit !
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
anda77 spune:
de ziua lui tot ceva auto moto vrea. sau trenuri. ofof. nimic altceva. poate incerc cu niste jocuri ca supliment.
noki, de la monitorul oficial am luat si eu enciclopedia pentru copii mici:) sunt multe chestii misto pe care nu le-am vazut in alta parte.
am fost azi la libraria carturesti si sunt dezamagita. de obicei nu-mi ajungeau banii pt ce vroiam sa iau. acum...s-au imputinat cartile in detrimentul albumelor, dvd-urilor si canilor de ceai. juma de etaj cu cani de ceai. comertul asta, nene...
in trafic azi, incercam sa ma inscriu pe stirbei voda, de pe o straduta mica. ca de obicei, nu te lasa nimeni sa intri, desi mergeau cu viteza mica pe stirbei, ca era aglomerat rau. apare la orizont masina lui noki. incetineste si mai tare ca se infunda coloana, aproape se oprisera. dau sa ma bag, incurajata si de faptul ca aveam o cunostiinta in valul de masini ce nu permiteau accesul
, nu da semne ca vrea sa opreasca, ridic o spranceana si opreste doamnelor! cu un oftat asa, a vazut-o prin parbrzul ei, ca m-a lasat sa intru in fata ei cu juma de inima, dar m-a lasat!
in continuare, nu ma vede, ii fac cu mana, nimic. dau geamul jos cand eram perpendicular cu ea, deja intrata jumatate pe stirbei, ma vede in sfarsit si-i spun: daca nu ma lasai sa intru, te stia tot forumul desprecopii!![]()
![]()
dar te-am lasat, te-am lasat, vezi?!
- noki cumva mandra![]()
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
soanso spune:
Mandy,sa-ti creasca mare frumosul Kriszti,sa-ti aduca numai bucurii!La multi ani!!!
frumoase cadouri si multe(spune-mi te rog de unde comanzi carti (sunt mai ieftine decat in magazine).
eu vreau sa-i cumpar Soranei "LAPTOP BROSCUTA" sotul meu a zis ca nu crede ca e o idee buna pt ca sunt scumpe si o sa-l abandoneze repede.asa ca ne mai gandim...carti sigur am sa-i cumpar pt ca si ei ii plac foarte mult.
Catutza,multumesc de intrebare
,ma sint mai bine ,am avut azi la servici o zi horor..au innebunit toti vreau rapoarte,chestii trestii si termene de predare urgente
tare scumpa Bia!
Roxi,offfff iar bolnaviori,otitele aste sunt tare dureroase,pupici si sanatate multa.
Mada,ce faci sunteti bine???
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA