Colectia de toamna - iarna 2005 (213)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Delia , super tare, chiar nu il stiam!!!
Cum a fost ieri Ana dupa gradinita, tot asa nervoasa sau mai calma?

Noki , lasa ca acum daca se simte bine Sarah ai timp sa aranjezi totul, ea sa fie sanatoasa!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Krisztian de Mandy, La multi ani sa fii iubit si sanatos alaturi de parinti!
Vazut amu si poze cu voi de la mare, concluzie: sunteti niste frumosi iar litoralul mi-a patruns la suflet. Ce frumos ati surprins valurile!

Noki succes bonei in amuzat bufnitza!

Lavi sper ca nu e nimic serios cu Nati, e tare rapida in luat " bucurii" de la gradi, dupa cum vad!

Meemsulici, tare faina ideea cu pationoarul, cat a rezistat Rianna acolo? Mi-ai dat o idee!

Admirat si gandaceii, tare frumosi si ce mari au crescut!

Si pozele de la Moeciu sunt superbe iar Dariuca o donsoara cu ochi de te baga in boala!

Catutza, am ras zilele trecute cand am citit de ce face Biencutza infometata de a trebuit sa ii explic si colegei de birou ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus, chiar ca s-a miscat repede Nati
Totusi e mai lenta decat Silvia care a facut febra in a 3-a zi de cresa. Nati a asteptat a 4-a.

Superbe pozele Cameliei; atat dpdv artistic cat si locurile si personajele. Cine le-a facut? Si aparatul e bun; ies bine pozele de aproape.

Meems, misto ca ati dus-o pe Rianna la patinaj!

Gandacel - super-gandaceii! Sa-ti traiasca.
Misto pt ordinea din casa, si eu ma simt bine dupa ce fac ordine/curat/pus la punct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Va multumesc dragelor mele pentru urarile adresate lui Kriszti. Delia, am omis sa iti spun azi dimineata ca ai fost chiar prima care ne-a felicitat Imi doresc un singur lucru sa fim sanatosi ca restul le il vom face noi.

Sa va spun acum de isteriile lui Kriszti...care au inceput de cand mege la camin. Cum zicea si Delia, nu il mai recunosc.La oricine intra in casa ii striga sa plece, ca nu il/o iubeste, si urla rate de ti se ridica parul in cap, sa tranteste pe jos, plange. La camin e cuminte, chiar retras, nu prea se joaca cu ceilalti copii.Probabil ca se refuleaza acasa , ce sa va spun ca de multe ori imi vine sa ies pe balcon si ma arunc cu capul inainte. Sper insa sa fie doar o faza si sa nu dureze prea mult.
Noi ne-am hotarat sa ii tinem ziua lui Kriszti sambata, acasa, cu familia mai restransa si niste prieteni mai apropiati. Nimic fancy. Problema e ca habar nu am inca la ora asta in ce va consta meniul, dupa cum probabil stiti nu sunt eu o gospodina prea buna...azi insa va trebui totusi sa ma hotarasc ca maine sa poata face sotu' cumparaturile.
Catutza, multam de intrebare, ma simt mai bine. Parca ma mai doare un pic gatul, mai ales dimineata si mai tusesc, imi revin insa.
Noki, ma bucur ca Sarah e mai bine acum, si chiar cred ca si asa bolnava nazdravana ta va scoate untul din tanti Flori, saraca.
Lavi, deci si Nati a inceput "bine" gradi? Kriszti a rezistat vreo saptamana, dupa care l-am tinut cateva zile acasa ca mucea destul de tare. Vara-mea nu prea ma incurajeaza, spune ca in fiecare an astia mici bolesc destul de mult. Asa ca nu ma astept la minuni. Sanatate Nataliciului.
Cristina N si Anda, foarte-foarte haioase replicile Elisei si ale lui Nic. Le notati undeva? Ca sunt adevarate perle.
Alinush, am pus doar cateva poze, sa stii ca asa din poze e f fain la mare, dar daca esti acolo si vezi cate gunoaie sunt peste tot si mizerie la fiecare pas, iti juri ca nu mai mergi acolo niciodata. Noi n-am mai fost la mare noastra din '96, dar nici nu cred ca vom mai merge curand.
Cami, ginerica trimite pupici Dariei, sa ai grija de ea sa nu vrajeasca pe cineva cu ochii ei mari.Apropo pozele voastre sunt superbe, imi plac alea alb/negru tare mult.
Am vizionat si eu o parte din pozele din contul comun, ca eram cam ramasa in urma. Nu stiu de ce dar o parte din ele nu le pot accesa, ale Feliciei de ex, cand incerc sa intru sa le vad mi se inchid toate ferestrele automat si ajung inapoi pe Desktop , nici pozele lui Meems nu le pot vedea. acolo imi cere parola. Ma mai duc inca o data sa vad daca reusesc. Mai trebuie sa vad si pozele cu Amalia, am vazut Velico Tarnovo, mi-a placut tare mult.Am vazut in sfarsit pozele lui Iris si ale Anei. Foarte-foarte frumusele amandoua. Am vazut-o pe Silvia in prima zi de scoala si pe Lavi la botez, copilasii Gandacicai, superbi...Dar dupa cum va spuneam mai am de recuperat ca nu am vazut tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

LA MULTI ANI, KRISZTIAN!

Multa sanatate si o copilarie frumoasa.

Noi dupa trei zile de gradi iar avem otita, toata noapte febra mare, merg cu eea la consult, revin pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Roxi sanatate multa Alexiei! Alta otita?

Mandy petrecere frumoasa sambata. las' ca oi incropi tu ceva de mancare; cat despre prajituri si torturi stiuca ai ajutor de nadejde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumim tuturor pentru complimente!

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Alinus, chiar ca s-a miscat repede Nati
Totusi e mai lenta decat Silvia care a facut febra in a 3-a zi de cresa. Nati a asteptat a 4-a.

Superbe pozele Cameliei; atat dpdv artistic cat si locurile si personajele. Cine le-a facut? Si aparatul e bun; ies bine pozele de aproape.

Meems, misto ca ati dus-o pe Rianna la patinaj!

Gandacel - super-gandaceii! Sa-ti traiasca.
Misto pt ordinea din casa, si eu ma simt bine dupa ce fac ordine/curat/pus la punct.

Lavi, majoritatea pozelor eu le-am facut,cu aparatul nasilor (un Sony cam ca www.cel.ro/aparate-foto-digitale/aparat-foto-digital-sony-dsc_h10-black-l/" target="_blank">asta) ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Yupii, am folosit Opera de data asta si am reusit sa vad pozele Mariei, Alinei, Feliciei, Roxanei, cele pe care nu apucasem sa le vad. Doar cele ale Riannei nu pot si pace.

Maria-Alexia, mi-au placut tare mult pozele voastre de la munte.Ati facut un circuit? Mi-am reamintit cu nostalgie de Tusnad, au recut o caruta de ani de cand nu am fost acolo. Pozele cu ursul si vulpea...o nebunie.
Felicia, deosebite poze, mi-a placut bufetul suedez, erau sculptate bucatele? Ilincuta draguta foc iar tu arati foarte bine.
Alina, voi ati fost la cules de mere sau i-au dus pe copii de la gradi, ca am vazut o multime de copilasi acolo? Apropo, oare doar mie mi se pare ca in unele poze Amalia seamana cu Nati?
Roxi, copilasii tai sunt minunati, vad ca lui Matei ii place sa isi pape degetele de la picioruse, si mi-am placut poza in care Alexia fuge de printul pupacios. Sanatate multa Alexiei. Sunt nasolae otitele astea, din pcate si eu m-am chinuit cu ele destul, chiar si anul asta am mai facut una, din pacate.
Lavi, daa, o sa incropim noi meniul pana la urma. I-am si spus sotului ca sambata e consemnat in casa...nu de alta dar el e mai priceput in bucatareala decat mine . Si cu torturile/prajiturile ai dreptate...ma bazez pe mama draguta de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Krisztian, La multi ani cu sanatate, mandria parintilor tai sa fii! Mandy, sa-ti traiasca feciorul!

M-am uitat si eu la poze, superbe!!!! Mai ca ar merita o zi de nastere prin locurile pe unde a fost Camelia, ca tare bine le-ar face si copiilor, si noua!

Am vazut ca discutati despre ora de culcare a copiilor, cat dorm in general. Ai mei se culca seara pe la 21:15, max 21:30. Se scoala dimineata in jur de 7:00. La pranz, la ora 13 este culcare, dorm pana spre 15:30-16:00. La gradinita lui Bogdan au acelasi program, asa ca nu i-a stricat nici un obicei. Mi se spune ca doarme bine, ceea ce cred, pt ca il gasesc mereu fleasca de transpiratie, i se intampla asta la somn profund.

Astazi a fost cea mai frumoasa zi a mea de cand stau acasa. Fara nici o criza de Bogdan, normal ca nici de Stefania. A fost prima zi in care Bogdan a ramas acasa de cand am inceput gradinita. Si nu a ramas ca era bolnav (sau o fi?!), ci pentru ca s-a sculat la 6:20 dimineata si nu stiu ce mi-a venit de l-am culcat la loc... si mai mare mirarea ca s-a culcat! SI nu l-am putut scula nici cu mangaieri, soptit, nici cu zgomotele facute de o familie intreaga pe la baie, bucatarie, usi, jucarii etc. Nimic nu l-a trezit pana la 9:30!!!!! Imi era teama ca e bolnav, dar era vesel. Cam foarte palid, dar mi-am dat seama ca e normal, pentru ca la gradi au activitati doar in clase, i-a scos doar de 2 ori afara pana acum. Si foarte statice, nu alearga ca disperatii pe acolo, cum e obisnuit Bogdan. Asa ca am sunat ca nu-l mai aduc azi... am iesit in parc, am mancat ca spartii, am ras... ne-am alergat, sa recuperam sa ne revina culoarea in obraji, ca prea arata ca un bolnav!

Va pupic pe toate si insanatosire grabnica celor bolnavi!!! Noki, ocupa-te, mami, de ziua piticei, ca ea cand isi revine o face brusc si va avea nevoie de multa distractie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Perla de la Bia acum :

-mami, luam si noi o vaca?
-o vaca? ce sa facem cu ea? vrei lapte proaspat?
-nuuuu, vaca nu are lapte, vaca are cioco Milka!

Roxana , multa sanatate Alexiei! Sper sa se faca cat mai repede bine!

Gandacel , lasa ca va prinde bine o zi impreuna acasa! Poate acum ne pui poze mai des cu ai tai copii.

Mandy , ma bucur ca te simti mai bine! pana sambata i-ti revii de tot ce cadou ai luat lui Krisztian , a ajuns la timp? (parca ai comandat ceva pe net)

Felicia , voi ce mai faceti, cum sunteti? Nu ne mai spui nimic de Ilinca?

Apropo, ce cadouri luati la copii pentru 3 ani?...eu am mai zis ii iau dupa ziua ei, sa vad intai ce primeste ea i-si doreste mult aspirator , asa ca probabil unul din cadouri va fi aspiratorul.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput