Colectia de toamna - iarna 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 21
madau spune:
La multi ani Kriszti, sa cresti mare si sa fii fericit!!!
Despre noi...mergem din rau in mai rau (of, Doamne....oare nu se mai termina belele?)...Miruna e acasa, cu pneumonie interstitiala, tuseste groaznic, febra mare, aseara n-am inchis un ochi. Am fost la dr azi, ne-a bagat pe antibiotic, expectorante, antitermice...vai de capul si de zilele mele
Daca vedeti la stirile de la ora 5 vreo mama care s-a aruncat de pe bloc..sa stiti ca aia io sunt
Pupam colectia!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Ripley si mie mi-e teama dat fiind ca treneaza o raceala usoara de vreo 2 saptamani. Ori e complicatie la raceala pe care am avut-o si eu so Silvia (nas+tuse fara febra); ori e o viroza nou-nouta de la gradi. As vrea sa se pronunte
, nu eu, asa ca o sun maine, poate ne primeste peste rand. La dr de familie nu ma duc ca scrie antibiotic pe noi de cum intram pe usa; deci nu-mi rezolva nicio dilema.
Nasol la Iris cu puroiul, a inceput si ea 
Am sa comand si eu de la astia dar pe moment nu; in toamna asta i-am luat Silviei 3 perechi si Nataliei 2, toti intre 100 si 150 RON (mai putin cei Hokide care au fost 75) si ma asteapta cizmele care am vazut ca tot pe la 150-160 sunt.
Madau acum citesc; sanatate multa Mirunei si tie multa putere. Si muta-te la parter daca vrei sa sari de pe balcon ![]()
ioana_77 spune:
Buna seara, lume buna!
Iaca, veni si la noi valul de net, asa ca suntem iar cu voi!
La Multi Ani, alexia!
La multi ANi, Kristian!
SA fiti sanatosi, fericiti si iubiti de cei dragi!
Noi suntem bine, raciti,o stare permanenta de altfel, din pacate. Asa ca am decis sa o tin pe Maria acasa saptamana asta, sa o pun nitel pe picioare, ca tuseste de o luna si face viroze una dupa alta, schimband sonorul dupa noul microb
Na, fac haz de necaz, dar cand mi-a spus pediatra ca noii gradinitari se prezinta la cabinet cu otite si sinuzite, am zis ca-i momentul sa pun frana la procesul de colectivizare. Stef muceste si el dupa sora-sa, la diferenta de doua zile. Cand vede Batista bebelusului o ia la fuga.
M-am echipat de doua zile cu un aparat pt aerosoli si incerc si cu el ce n-am reusit cu siropuri.
de cand sta acasa, Maria doarme cate 3 ore la pranz, e mai calma, te poti intelege cu ea.
Exact cum scria Ripley, in ultima vreme se criza rau cand venea de la gradi, mai ales atunci cand o lua taica-sau si ma gasea acasa cu Stef. E clar ca la ea e vorba de gelozie.
la gradi educatoarele ne-au asigurat ca pt varsta ei este f f bine adaptata, asta in ciuda faptului ca ea pare in continuare terorizata de ideea de a merge la gradi. DIn ce-am mai descusut-o, am aflat despre o fetita care o tot ameninta ca nu venim sa o luam acasa
Ma gandesc serios ca atunci o sa ducem din nou sa incerc o perioada sa o las numai pana la pranz. Am fost sa o iau de vreo doua ori la 13 si era valea plangerii la momentul culcarii. M-a strans in spate. Plus ca dupa ce dorm ii imbraca si-i aseaza frumos pe scaunele sa astepte parintii. Nu mi se pare deloc interesant.
Sanbata trecuta am cununat. Am dansat de mi-au sfarait picioarele. Toata lumea m-a complimentat ca "nasa a tinut nunta"
Pai io mor sa dansez si cum nu prea am ocazii, imi iau revansa cand pot. Copiii s-au comportat exemplar. Stef a stat acasa cu soacra-mea si a fost f foarte cuminte. Este mult mai cooperant la varsta asta cu bunica-sa decat era Maria. Maria dormit la unchiu-meu, ca am zis ca de se apuca amandoi de jelit noaptea, nu-i poate impaca nimeni. Si ea a fost super de gasca si nu a facut probleme.
leea_cv spune:
Nu stiu exact daca reusesc sa citesc tot.Chestia e ca-s cam chiauna, caci T se trezeste de 8 ori pe noapte si vrea cu mine in pat.Io-l duc inapoi,el tot inapoi...si...????Da , desigur , a racit. Ii curge nasul ca cum canalizarea. Are fatza cam tumefiata si e pe drumul spre pierzanie. Azi s-a smiorcait 3 minute cand l-am depus in colectivizare, dar i-a trecut repede. Cand l-am recuperat era vesel,zambea. Zic doamnele ca e un mancacios. Si el, ca sa nu faca nota discordanta, este foarte nervos dupa gradi.Il iau la 12,15. Dar nu vrea sa mai faca nimic.Nici in parc (unde-i placea)iar de somn sa nu mai zic. E groaznic. Dupa ce adoarme la 23,se trezeste de 7-8 ori si de-a binelea la 7.30, nu vrea sa doarma la pranz.Nu inteleg. In fine am trecut pe oscilococcinum,sirop cu echinaceea si vit C
Ripley vaai cand aud de curea mi se razbuna toate viscerele. Ca io am papat la de-astea de m-am cocoshat.
Ripley, Miha io, in naivitatea mea, pe langa ca i-a ramas mic, ii schimb patul si pentru ca nutresc mari sperante sa-l indrageasca subit si sa nu mai vrea a se da jos din el![]()
Nooo, am lasat paginile mai vechi si am descoperit p-astea mai noi ca avem carduri,carduri de bolnaviori. Nati, Alexia,Miru,Iris sanatate din belsug!
Kriszti, LA MULTI ANI! cu bucurii multe pentru tine si pentru parinti!
Morgano spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lavi02 Misto papuceii! Corespund numerele cu cele uzuale? |
Da, Lavi, corespund super cred ca platforma e fix ca cea de Melania, care e cred cel mai uzual punct de referinta. Nu va zic ca Ana doarme acum cu sandalele pt vara viitoare la cap (in pat) sa ma fi pus cu dragostea ei?
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
ioana_77 spune:
Sanatate multa la bolnaviori!
Vazut si savurat toate pozele!
Ripley, La multi Ani pt Irisuca, cu intarziere. Aveti o familie superba, sa va dea D-zeu sanatate si numai bine!
Meems, nazdravana Rianna cu planta ei. Pupam viitoarea patinatoare!
Sarah eleganta si vesela, ca de obicei! Gandaceii de nerecunoscut cat de mari s-au facut! Lavi, imperturbabila in mijlocul nazdravanilor.
Kristina, viitor spargator de inimi. Daria de Cami cu ochi mari si visatori. (ar trebui sa ne intalnim sa vedem care-i mai ochenata, Daria sau Maria
)Puii de Roxi veseli si frumosi!
madau, multa, multa putere!

leea_cv spune:
Soso fa-te bine!
Noki ai alt ton, deci razbate o tzara de bucurie ca ti-e bufnita neimbufnata.
Cata ia-i fetei vaca!
Poze...maine vad si comentez.
Noapte buna!
anda77 spune:
sanatate Mirunei!!
ce bine ca ai revenit ioana. si dansata!![]()
mai aruncati aici inca o data linkul ala cu super pantofiori pt copii, va roooog. nu l-am prins data trecuta. ne trebuie cizme si poate gasesc ceva. multzu anticipat.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Madau, Lavi, Ioana , Ripley, Leea sanatate maxima puiutilor bolnaviori!!!
Offf, ce rau imi pare cand aud de copilasi bolnaviori!
Sper sa veniti cu vesti bune cat mai repede!
Anda, uite www.babyshoes.ro/" target="_blank">pantofiorii... Nu prea am vazut cizmulite, doar ghetute, da mai "cotrobaie si tu!![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
lavi02 spune:
Nu cred sa aiba Nati puroi in gat pt ca in afara momentelor cand are febra e in verva si mananca bine. Adica sper ca nu.
catutza
de tot Bianca!
Leea & Ioana sanatate multa racitilor!
Sa va zic faza faina de la scoala. Azi tot asteptand copiii sa vina din excursie 2 mamici de fetite s-au luat la cearta
, a cui fetita a batut-o pe cealalta.
Situatia in sine mi s-a parut extrem de amuzanta
sa te iei la cearta doo adulte pt ca se ciondanesc 2 copii de clasa I.
Una din fetite intr-adevar e mai energica, asa ca mama celeilalte a spus ca doar ea e de vina, a ei e cuminte si nu face niciodata nicio prostie si nu minte niciodata.
A zis ca ea i-a spus fetei ei ca e o domnisoara delicata, eleganta
si nu trebuie sa se joace cu baietii.
(versus cealalta care chiar a stat pe scaun in autocar langa un baiat!) De coma ambele, in rice caz, pt ca se luau prea tare in serios si pe ele si pe copii.
Pana la urma am descusut-o pe Sivia si ambele marturii erau adevarate(fiecare mama relata alt episod, povestit de fetita si se contraziceau una pe alte), ba s-au batut si in alte situatii cele 2 mandre.
Intr-o ordine similara de idei aflu azi in sala de asteptare de la o tanti ca nici in clasa a 6-a nu-si lasa copilul singur in casa sau pe strada
Dupa cunostintele mele mai nou copiii isi cam incep viata sexuala in ciclu' doi; mamele astea nu-i lasa singuri pe strada dar ei deja
. Misto!
Scuze ca va retin cu pb de educatia copiilor mari dar zau ca nu am printre prietene mamici cu copii mai mari ca ai mei: mai mici sau deloc. Asa ca-mi bat gura pe aici, poate mai e cineva pe receptie la pb.